![]() |
Hoće li mi Disc Cleanup izbrisati muziku i filmove?
Hoce li mi disc cleanup izbrisati muziku i filmove
hi imam program disc cleanup koji mi brise razne fileove kako bi mi se prosirio slobodan prostor na disku nisam ga nikada koristio pise ovo: disc cleanup is calculating how much space you will be able to free on c: scaning:compress old files i na kraju mi pokaze da mi moze osloboditi oko 22 gigabajta prostora i pita me zelim li izbrisati te podatke sad meni je to sumnjivo i bojim se da mi ne izbrise downloadanu muziku i filmove koju imam na laptopu (koju nisam dugo koristio ili nesto uopce , a ne bi htio nikako da mi se to izbrise) zelim da mi sva muzika i filmovi u folderu downloads ostane ista da li da pokrenem taj program ili ne , na discu mi nedostaje slobodnog prostora inace na ccleaneru mi se nemoze osloboditi slobodnog porstora vise |
Pa jel imas jos koju particiju osim C:
|
Citiraj:
ili si ti neki skino s neta koji se tak zove? ugl ovaj na windozima ti nece obrisat glazbu i filmove, osim ak ih ne drzis u recycle binu ili temp folderu :D a i pise ti, kad zavrsi sa kalkuliranjem, sto sve se moze obrisat i to s opisom, pa cak ti ponudi da vidis koji su to fajlovi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:49. |