|
![]() |
#541 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, ali vidi x650 na 92% ![]() A tek 89% na samo 60-ak W opterecenja... mrak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Sto bi znacilo da je XFX isto oko 90% na nasim naponima ... bolesno ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Inače, vidim da su u ADM-u opet dobili HX520W u ponudi, valjda neka stara zaliha pa koga zanima... ![]()
![]() |
![]() |
#548 |
Agent 0
|
Peak snaga se ne mjeri kako ti misliš. To nije stabilan output, već samo mjereno par sekundi-minuta. 120 kn razlike nije malo, pogotovo ne za istu stvar. http://www.corsair.com/products/vx/default.aspx Tu piše da ima samo jedan PCI-E konektor, čak niti nema 6+2pin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#550 | |
Señor Audiophile
|
Citiraj:
- buduce nadogradnje (kvad ili dual, nadogradnja grafe, CF/SLI, OC ...)? - tiho ili besumno? - kolicina para? BTW HX 850 mi se cini kao overkill, tj. ukoliko se ta serija gleda, HX 750 je mozda isplativiji (dobije se isto samo malo slabije, sto je u tvom slucaju neosjetno) ![]()
![]() |
![]() |
#552 |
Señor Audiophile
|
Ako bas mora biti do 1000 kn, raspitaj se u H2 shopu da li je ostalo onih XFX 850W napajanja po 740kn (to je isto modularni Seasonic unutra), a Gile ti moze reci sve o njemu ![]() Ukoliko nema, onda onda baci oko na spomenuti Seasonic ili Corsair ... BTW slazem se s kolegama, ta konfa ima stvarnu potrosnju od 300-400 fata pod loadom.
![]() |
#553 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ionako im je dans inventura kao i u Protisu. Idem onda na Seasonic ili Corsair, nema mi druge ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Señor Audiophile
|
Oboje su odlicna napajanja, tako da ne mozes fulat u bilo kojem slucaju. Detaljno se raspitaj na netu sto tocno svaki od njih donosi i na koji nacin radi i na temelju toga donesi odluku. Osobno sam procijenio da mi je i 650W overkill, a kamoli 750/850 tako da sam isao na tisinu u radu i potpunu modularnost, a kod tebe ce mozda situacija biti drukcija ![]() BTW koliko vidim u Protisu daju 5 god gare za tog Corsa isto kao i za Sisu, a jedina razlika u tom slucaju je velicina/dubina napajanja ... Cors je dubok 180mm naspram 160mm kod Sise, pa pripazi da li ti dimenzije odgovaraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo pa da i ovdje čekiramo sa Wolvom ![]() i7 920 na ~1.4-1.5V, HD4890 Atomic, HD4890, te HD4870X2 ==> HX1000 to mora povuči pa da se i na trepavice postavi. Hladan zrak je ispuhivao u 3D marku ![]()
![]() |
#556 |
Señor Audiophile
|
Hahaha ... recimo samo da ... mu je ovo brat blizanac (identicni su iznutra). Iskreno, niste ga ni zagrijali kak treba ![]() Evo mali test slicne konfe (stvarna potrosnja iz napajanja je ova na mjeracu pomnozena sa 0,85 -> prosjecno 850W), sa istim dizajnom kao i taj HX 1000 (CWT PUC): "> |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
antec cp-850
Pozdrav svima, novi sam na forumu, al vidim da je tema ista kao i na forum.hr-u pa da ponovim svoj post od tamo, možda će ovdje netko prije znati odgovor na njega. Pitanje je: Ima li napajanje antec cp-850 za kupiti kod nas i ako da gdje? vidim da je na popisu napajanja dobavljivih u hrvatskoj, ali ja ga nigdje ne mogu naći ![]() već sam pretražio ![]() ako netko zna gdje ga ima za kupiti molio bih za link ili barem info gdje se prodaje??? Planiram si uzeti antec p-193 kučište, pa kad mi već paše u njega zanima me koliko bi otprilike došlo to napajanje jer koliko vidim stvarno je izvrsno... jedina mana za mene bi bila što mi baš i nije potrebno 850w ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kontaktiraj M SAN jer su oni dobavljači Anteca A kaj se cifre tiče, TPQ 850 je oko 1700kn, SG-850 je oko 2k kn tako da ovaj može biti samo još više ![]()
![]() |
#561 |
Señor Audiophile
|
Nikad mi nije bilo jasno zasto Delta drzi tako visoke cijene ... Cak i uvijek (po)skupi Seasonic (i njegove izvedenice) ima daleko povoljniju ponudu. BTW ako je suditi prema newegg.com CP-850 bi trebao biti gotovo dvostruko jeftiniji od Signature SG-850 ... znaci oko 1k kn. Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 08.01.2010. u 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Super, hvala za info! Ne vidim cp-850 na njihovim stranicama, al probat ću ih još kontaktirati... ak ti je SG-850 signature 850 onda bi cijena trebala biti niža od njega , bar je tako vani. Na ovom linku http://www.hardwaresecrets.com/article/736/10 piše da je u USA u pola cijene tj. 135USD, ali kad su naši zastupnici u pitanju sve je moguće ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
mathematics geek
Datum registracije: Oct 2009
|
Kupiti ili ne, pitanje je sad
Imam Blue Storm II od 400w, do sad je drzao E8500 (OC 4 ghz), 2 diska, Blood Iron P45, OCZ Gold 2 x 2 Gb (OC), i grafulju HD3850 (OC - ofkorz) bez problema. E sad, sve je ostalo isto, jedino sam mislio unutra ubaciti HD4870 Toxic Vapor-X sa dvostrukim 6pinskim napajanjem. Zanima me jel moze to ovaj jadni Fortron tjerati ili mi treba nesto malo jace?
![]() |
#564 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#566 |
Agent 0
|
Trenutni best buy (snaga/kvaliteta/cijena) - Silver Power 650W - 539kn (links) http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.769.005 Review |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Moderator
|
Ako je to ispravna cifra onda da, no sumnjam pošto 400W košta 400kn a 500W košta 539kn. Tako da sumnjam da 650W košta istih 539kn ![]()
![]() |
#569 |
Agent 0
|
Rasprodaja zaliha, kaj ja znam, već je bilo situacija oko nove godine da se nudi dosta toga na popustu. I 600W model je također vrlo povoljan..tako da mislim da nije greška. Na kraju krajeva, lako se cijena provjeri koga zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Moderator
|
To je onda ekvivalent ko da si dobio S12E+ 650 ili TX650 za 540kn što mi je jako tanko, no ako je ta cifra definitivno je super ponuda.
![]() |
|
|