| 
 | |||||||||||
|  | #122 | |
| Moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir 
				 | Citiraj: 
 Nema niceg goreg od odmazde prevarene i nezadovoljne zene  
				__________________ ''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain | |
|  |   | 
|  | #123 | 
| Banned Datum registracije: Nov 2005 Lokacija: Zagreb ( Šibenik ) 
				 | Dobra.   Sretna ti Nova Godina,usput..a čuj,bar bi znao na koju adresu ispostaviti račun.  Ovako lupi petama i reci evo sve za..hm?Šank?   Fascinantna mi je kvaliteta dotičnih,takvu štangu sa željeznim nabojem gore nisam dugo vidio,ovo su rakete od sigurno 300,400kn komad,da mi je samo znati odakle su ispaljene,kažem jednu sam našao zabijenu u polici,koja mi je spaljena,a druga mi je bila kraj auta..staklo prsnuto kao sačmaricom da ga je netko. | 
|  |   | 
|  | #124 | |
| Premium Datum registracije: Jan 2008 Lokacija: Karlovac 
				 | Citiraj: 
  | |
|  |   | 
|  | #125 | 
| Premium Datum registracije: May 2007 Lokacija: Dugo Selo 
				 | Svim forumasima sve najbolje u novoj godini ! | 
|  |   | 
|  | #127 | 
| / Datum registracije: Oct 2006 Lokacija: / 
				 | sretna Nova!   | 
|  |   | 
|  | #129 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2008 Lokacija: Međimurje 
				 | Sretnu 2010. želim svima! | 
|  |   | 
|  | #130 | 
| Registered User Datum registracije: Dec 2009 Lokacija: Kud me vjetar nosi 
				 | sretna nova svima | 
|  |   | 
|  | #135 | 
| Premium Datum registracije: Apr 2003 Lokacija: RI 
				 | svima sve najbolje u 2010...   mi se sinoć najeli odojka i kolača,malo šampanjca,1 pivica (ipak dvije) i ostalo coca cola do 4 ujutro...trijezna nova,nikad bolja! :biggrin: otišla i kutija cigara,ma i više...pušili smo ko' turčini jer smo odlučili (ja i draga) prestat s buđenjem u novoj...čak smo "jutros" popili kavu bez cigare i to bez beda,nismo je se ni sjetili.   * Eh da,evo što nam za sad nova donosi...za 3 mjeseca struja ide gore za 10%,a toplinska energija 25%...divno! Ja se samo čudim kako se još nije počelo ubijat...baš smo "tolerantan" narod *:smiley: aaaaaaaaaaaaaaaaaa *  
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #136 | 
| OMG, thats the funky shit Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: in The Republic of Peščenica 
				 | Sretna Nova 2010!!!!!! Ja se razvalio sinoć  Bilo mi OK ali stvarno ko da sam prerasao ta tulumarenja ja u pol 3 već skoro zaspao(nažalost nije bilo red bulla). Od sad želim samo penzićke nove godine sa djevojkom, nekakva romantična večera i film i....  
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #138 | 
| Prečupavi mod Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: Zg 
				 | Sretna nova bando forumashka, da budete dobri i ne dobijate kartone   
				__________________ Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 | 
|  |   | 
|  | #139 | 
| Osobni opis - pitaj me Datum registracije: Jul 2008 Lokacija: Zagreb 
				 | sretna Nova 2010-a svim ljudima dobre volje   . nego, jucer onak', ugodno ispijanje svega do tocke kada pelin dize zgaravicu. i naravno prigodne igre za uzrast od 20 do 30 godina, malo vece kilaze i masnih tjelesa (man gegen man u blazem obliku  ): http://www.imagesforme.com/show.php/890140_2.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/890141_1.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/890205_4.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/890139_3.JPG ima jos slika, samo poneke nisu bas za ovako javno. ici ce na profile fejsbuka koliko sam skuzio, a tvister se mora okretati u vesmasini pola dana nakon podmazivanja  . 
				__________________ Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! | 
|  |   | 
|  | #141 | 
| Xulos :) Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: Osijek 
				 | Sretna Nova i sve najbolje , ja sam evo tek sada dosao sebi nakon 3 puta puna kada hladne vode, nije zdrav ovaj jeger   ( iako kazu da je dobar za zeludac  ) 
				__________________ The Rich pays to win. The Poor spends to lose. | 
|  |   | 
|  | #144 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | Da ne otvaram novu temu, imam par pitanja vezano uz docek nove godine. Pretpostavljam da netko zna i vec ima iskustva s docekom nove godine u Lici / Gorskom kotaru. Meni treba kuca za 10tak ljudi na 2 nocenja. Molim vas tko imak kakvu korisnu informaciju da je podjeli...  Isto tako ako mod moze promjeniti naziv teme u docek nove 2012  | 
|  |   | 
|  | #147 | 
| Super Moderators Datum registracije: May 2002 Lokacija: Zg 
				 | Žalibože puta tam kad ni tražilicu ne znaš koristit  http://forum.pcekspert.com/gtsearch....180j2417572j15 
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #148 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Osijek 
				 | Ja prosle godine bio u Sarajevu za docek s curom i legicom   Sreo sam tamo neke ljude iz svog kraja koje inace nevidjam tako cesto ni u svom kraju  Cevapi, meni odlicni bili kod želje, imas ih par komada na baščaršiji il kak se kaze. Jednom sam pojeo 20 komada i to je bilo nezaboravno iskustvo. Fora je i navece na vidikovcu onom, zmajevac, ali pustaju muziku sumljive kvalitete  Mi smo znali tamo neke lokalce, tako da nam je bilo odlicno i vidili smo puno zanimljivosti. Bili jedan dan i na onom skijalistu, pa pivnica, pa onaj hotel sto se vrti, neznam ni sam. Novu samo docekali sa nekim studentima, poslje zavrsili na onom vidikovcu, u vec posteno pijanom stanju (srecom) i onda za kraj u kuci nekog lokalca. Ove godine pojma nemam di cu, cura ce mi novu cekat u australiji, a ja cu tu negdje. | 
|  |   | 
|  | #149 | |
| kenova? Datum registracije: Aug 2007 Lokacija: Čilipi 
				 | Citiraj: 
  Ako si za odličnu pljesku sa kajmakom, odi u Hodžića (Hodzic 1, ne 2, iako je mala razlika). Za slatko izbjegavaj u sirokom luku slasticarnu Caringrad, vec odi u Hotel Europu i pojedi pravi autohtoni švarvald  za 4 km ili čoko kolač za 3KM  Ili svrati na baklavu do Rahatlooka  Za neke stake-ove, bifteke i slicno preporucam restoran Bosna. Sve ovo ti je u samom centru. Ako se uzelite domaće klope, imas na samoj Ferhadiji, nedaleko od vjecne vatre Sebilj, mada nekako sumnjam da ides na zdravu klopu u Sa  Karađorđe te čeka u istočnom, ali ćeš ga platit cca 50KM, jer je taxi do tamo i nazad 35-40KM  Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 03.12.2012. u 14:22. | |
|  |   | 
|  | 
| 
 | 
 |