|
![]() |
#4353 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4354 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
crank je daleko zanimljiviji od mahanja stapica ![]() ![]() http://teaser-trailer.com/2009/04/crank-3-movie.html
![]() |
#4356 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Law Abiding Citizen (2009) odličan akcijski triler ![]() ![]() jedan od rijetkih filmova kod kojih sam želio da traje barem 3x duže ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4357 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
call of duty: MW2 pobrao preko 550 mil dolara u prvih 5 dana prodaje... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4358 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4359 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
no nećemo u offtopic. jučer pogledao Paranormal Activity, da li se može staviti minus za ocjenu? ono, ovo je -10/10. potrošili su valjda 1000 dolara za jednu kameru, a zaradili milijune.. ah, amerika... pogledao i Jennifers body - vrijedi gledat samo zbog Megan Fox i predobre scene nje s frendicom... no comment ![]() počeo gledati Black Hawk Down opet.. ajme koja filmčina... nastavit cu do kraja kod frenda na kućnom kinu od 20k kn pa da doživljaj bude potpun.. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 30.12.2009. u 01:30. Razlog: spam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4360 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4361 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Avatar...9/10...samo zato jer je film, a ne stvarnost ![]() Zaista dirljiv film, efekti koji ne znam mogu li više biti bolji, priča, atmosfera, način na koji vas film uvede u život na Pandori... 2:40 proletjelo, i gledao sam 3D verziju koja mi se nije svidjela jer su me oči zabolile od naočala koje su bile masne i ta masnoća se nikako nije mogla skinuti (osim acetonom ili alkoholom), previše potamne film i izgubi se dosta detalja, ali inače 3D efekti nisu loši. Obavezno ide u 1080p kolekciju kada izađe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4362 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
pogledao Hooligans stvarno dobar film 8/10 zbog malo previese poetike u svemu tome inace jako dobar
![]() |
#4365 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Avatar 5/10 (navučeno) CGI (3D modeli, animacije, detalji) + zvuk - 10/10 Ostalo (scenarij, character development, dijalog, ono malo glume) - 0/10 Krenuo sam gledati film bez velikih očekivajna. Znam Cameronov opus, i očekivao sam inovativan pristup vizualizaciji i osrednji ili lagano ispodprosječni scenarij sa ljigavim dijalozima i plastičnom glumom. Dobio sam ground-breaking CGI ikoji će uzdrmati i unaprijediti način razmišljanja filmaša koji će "posuđavati ideje". Dobio sam detaljan i zanimljiv imersivni novi svijet koji ponekad šarmantno prelazi u kitsch. Dobio sam vrhunski zvuk. Ali, dobio sam i apsolutno neprobabljiv scenarij. Krajnje infantilne i neprikladne dijaloge. Likove pune predrasuda i clichéa bez ikakve dramaturške kvalitete. Zbroj toga što sam dobio, u minusu je. Razočaran sam. Toliko neiskorištenog potencijala. $300M se moglo potrošiti konstruktivnije i žao mi je što sam sudjelovao u financiranju. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 30.12.2009. u 03:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4366 |
Guest
|
Može jedno ovako pitanje vizualne prirode. Koliko god CGI bio predobar. Meni sami izgled svega izgleda toliko kao šugavi World of Warcraft da mi se bljuje :P |
![]() |
![]() |
#4368 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
I nije stvar do naočala, imao one alkoholne maramice za cvike tak da su bile čiste. Mada mi nije jasno od čega budu tako masne... Što je tu pitanje?
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 30.12.2009. u 10:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4369 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4370 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ovaj film nije neka mračna psihološka drama. U ovom filmu nećete saznati da recimo princezina majka ima problema s alkoholom. Nećete saznati ni da je poglavičina sina kroz djetinjstvo silovao pedofilni ujak, ni da sam poglavica ima homoseksualne sklonosti. Ne, toga nema u ovom filmu. Dobit će te provjeren scenarij (već viđen, kak hoćete), solidnu glumu i ok dijaloge (ne znam o kakvoj infantilnosti ovaj gore brije). Da, likovi su puni predrasuda (kao što ameri i jesu in real life) i film je klišeiziran (no pokažite mi danas akcijski blockbuster koji to nije), ali je to sve zapakirano u jedan toliko blještavi celofan da vas oči zabole od ljepote. Film preporučam onima koji traže skoro 3 sata vrhunske eyecandy spektakularne zabave. Ostali, uštedite 30-40 kn i ostanite doma. Yep, bit će da je to. Mada je dovoljno samo bacit pogled ispod ruba cvika, bez skidanja da se vidi razlika. A razlike ima.
![]() |
![]() |
#4371 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
A da ljudi možda imaju malo kulture i ukljuce mozak prije nekih radnji bi shvatili da se naocale mogu primiti i za rubove koji sjedaju na uši a ne direktno na "leće" ko da su samo vaše i Božje. I da normalno da iritira takva retardiranost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4372 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nocas pogledao dva filma,ne bas po mom izboru ali ono, prvi je bio Nine Miles Down - meni stvarno los film, traje 80minuta ali i to je bacanje vremena, totalno neuvjerljiva i prozirna prica, nije ni za ocijenit ; a drugi je bio Planet 51 - crtic, ok za pogledat, meni pogotovo jer ionako pogledam sve animinirane uradke zbog grafike, ocjena 6/10 za mene ... Takodjer neki dan sam odgledao Avatar ali cam job, ocjena 10/10 bez obzira na slabu kvalitetu, veceras ga idem u kino odgledat propisno, stvarno odlican film, prica meni fantasticna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4373 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4374 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Onda jedva cekam i ostala dva nastavka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4377 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Pogledao sam The Bad Lieutenant s Nicolas Cage-om i Evom Mendes , mislio sam da će film biti neko njesra kao i zadnjih par Cageovih filmova ali sam se ugodno iznenadio i preporučio bih film za ubiti 2 sata (122 min.) . Ocijena 8,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4378 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja sam isto gledao avatar u 2d i 3d verziji i mogu reći da mi je 3d nenadjebiv. Je da se malo gubi na kontrastu, al mislim da se drugačije ni ne može dobiti 3d efekat. Al brutala mi je kad je na jednoj eksploziji komad drva izletio a svi se scimaju ko da bude ih pogodilo ![]() Isto prejeben mi je efekat oružja i onih letećih pufastih sjemenki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4379 |
OMG, thats the funky shit
|
Pogledao danas Avatara 3d verziju (propustio mali dio u sredini) al film je onak OK ništa iznad prosjeka osim efekata i budžeta potrošenog. Mislim svatko može sa 400mil $ napravit jeben film koji će punit dvorane, al napravit sa malim budžetom film koji će imat velik uspijeh je umjetnost. I da film baš i nema kraj koji bi se nastavljao, al ajd nek muzu pare...
![]() |
#4380 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|