Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.12.2009., 17:45   #4291
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Pogleda Defiance (2008) napokon.

Ok film, zajebana su braća Bielski Doduše očekiva san malo više akcije u WWII filmu, al ok je i ovako
Pusti da ti se slegne dojam par dana,ja sam ga morao opet pogledati. Odličan mi je.

Hint : Upotpuni dojam pričom u nekih 6 dijelova,sa stvarnim sudionicima tih događaja,na jubitou imaš dokumentarac,vrijedi pogledati,zbilja je potresno.
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2009., 18:18   #4292
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Odlican film nema sta, i odlicna gluma Daniela C. meni je bas sjeo ko budali samar.
Staro 24.12.2009., 18:45   #4293
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Za kući gledat 3D treba ti 3D televizija, a one neće bit raširene još barem par godina.
Naočale nisu ni blizu takve, ne mogu sad nać sliku, ali su fotoosjetljive, višeslojne, prilično velike. Uglavnom par svjetlosnih godina ispred tog kartonskog govna.
Bah...
Upravo sam kupio na ebay 10 tih kartonskih govnica...
WraGG je online   Reply With Quote
Staro 25.12.2009., 17:27   #4294
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Opasni čovo - vau! sta reci . uz Mamurluk meni najbolji film 2009e godine. V-faking-au . A must see.
Steta samo sto sam previse citao ovdje pa sam pogodio kak ce zavrsiti .

Super mi je i ovaj glumac , bio je u jos par filmova koje sam pogledao ove godine.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote
Staro 25.12.2009., 17:50   #4295
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Za kući gledat 3D treba ti 3D televizija, a one neće bit raširene još barem par godina.
Naočale nisu ni blizu takve, ne mogu sad nać sliku, ali su fotoosjetljive, višeslojne, prilično velike. Uglavnom par svjetlosnih godina ispred tog kartonskog govna.
Oj. Pa kaj nisu to isto najjobičnija kartonska govna, samo kaj su crne, te lijeva propušta vertikalno polariziranu sliku, a desno horizontalno. A onda treba jedino imati 2 projektora sa kojim bi jedan puštao vertikalno, a drugu horizontalno polariziranu sliku.
http://en.wikipedia.org/wiki/Polarized_3D_glasses

Jel zna netko kaj se koristi u kinu. Jer iskreno sumljam da imaju ikaj više high tech od ovog s obzirom na (ne)kvalitetu slike u našim kinima.
Nekako sumnjam da koriste
http://en.wikipedia.org/wiki/RealD_Cinema
--

Kaj se tiče gledanja filmova. Kad bi ono od nvidije postao standard, te kad bi grafičke podržavale uz 23,24,25,29i,30i,50,59,60 još 48Hz-a na 1920x1080 isto kao i ekrani to bi bilo genijalno. Samo bi trebalo izdati film u 48Hz-a (24 slike po oku) i eto ti. Šteta kaj za tako jednostavnu "modifikaciju" nema interesa. Jedina realna prepreka bi bio točno duplo veći bandwith od običnog filma, ali eto.

(božićno je vrijeme, mogu fantazirati :P)

EDIT: Baš pogledao pravi božićni filmek u 1080P. Gremlins

Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 26.12.2009. u 00:21.
  Reply With Quote
Staro 26.12.2009., 17:19   #4296
greenfly
Od nonine sestre kunjado
Moj komp

greenfly's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ne znam ako je već netko stavio...

Inception
Staro 26.12.2009., 23:25   #4297
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Mad_Duke

Jel zna netko kaj se koristi u kinu. Jer iskreno sumljam da imaju ikaj više high tech od ovog s obzirom na (ne)kvalitetu slike u našim kinima.
Nekako sumnjam da koriste
http://en.wikipedia.org/wiki/RealD_Cinema
--
Na wikiju piše da je i Avatar u toj tehnologiji. Sjećam se kako slika izgleda sao nim šrotnim naočalama, i vidjeh Avatara. Nema tu usporedbe. A i mislim da niti ne pričamo o nekom novitetu.
Staro 26.12.2009., 23:42   #4298
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Pogleda The Kingdom (2007)

Po meni dosta dobar film ratne tematike o terorizmu u Saudijskoj Arabiji, odnosno jednoj bombi koja eksplodira i međuostalim pukom ubije i 2 amerikanca pa FBI šalje tim od 4 ljudi da u suradnji sa lokalnim vlastima (koji se protive dolasku amerikanaca pa ih u početku dosta usporavaju i ograničavaju) nađu počinitelje.

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 01:24   #4299
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Prokleti Avatar, zbog njega sam na poslu morao ostati do sad
Staro 27.12.2009., 02:02   #4300
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Na wikiju piše da je i Avatar u toj tehnologiji. Sjećam se kako slika izgleda sao nim šrotnim naočalama, i vidjeh Avatara. Nema tu usporedbe. A i mislim da niti ne pričamo o nekom novitetu.
Oj stari! Da, ne pricamo o novitetu, ali opet pricamo o novcima koliko kosta da se tako nesto prikaze kod nas. Prva opcija je puuuuuno jeftinijia od druge. Zato sam pitao. Ali dobro. Znam i jednu i drugu i ici cu taman nakon nove u kino pa cu podijeliti kaj koriste u ZG

PS: I bemu, najradije bi isao da moram u Beč u IMAX, pa bi to bilo to :P
  Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 07:42   #4301
Facelessone
Premium
Moj komp

Facelessone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Pogledao jučer/danas Avatara.

Ocjena: 10/10

Jednostavno sve mi je odlično u filmu. Od priče i radnje. Kako je sve zamišljeno i odrađeno, do efekata pogotovo. Čak mi film i prekratko traje

AMD Ryzen 7 5700X
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
32GB (2x16GB) Fury Beast 3600MHz HX432C18FB2K2/16
MSI RX 6800XT GamingX Trio 16GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Logitech MX Master 3
Logitech MX Keys
Logitech Z2300
Dell U2715H
Iskon 300/100 Mbps

CPU Intel i7-4810MQ
VGA nVidia GT730M 1 GB
RAM DDR3 16 GB 1600 MHz
SSD 500 GB Sandisk Ultra
Display 15.5" 3K HD IPS 2880x1620
LTE Modem
DVD-RW
9 cell battery
Napajanje 135 W
Windows 10 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

AMD Ryzen 5 7640HS
AMD RadeonT 760M
14" 2,8K, 120Hz
16GB RAM
1TB HDD
Windows 11 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

Xpenology DVA1622 @ DSM 7.1.1-42962 Update 4
H110M-DGS
Intel i3-7100
8GB RAM DDR4
WD Red 8TB
WD Purple 4TB
Seagate IronWolf 3TB
Seagate SkyHawk 6TB
Nanoxia Deep Silence 4
Seasonic X650 SS-650KM Gold

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 10:11   #4302
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor kian Pregled postova
Da odmah priupitam, je li tko gledao Dead Set serije?
Vidim visoka ocijena...
Gledao ja, dobro odrađeno, ok gluma i par epskih izjava
Radnja je ta da se tijekom snimanja reality show-a (big brother tak neš) pojave zombiji, i onda ona ekipa koja je u kući ostane živa (odlično za sve koji želje vidjeti ljude koji su u big brotherima mrtve )

Avatar-očekivao sam mrziti taj film, no gledao sam cam(dakle 3d me nije mogao oduševiti) i film je jednostavno dobar, pun klišeja i znao sam kako će završit prije nego je počeo, no film ih je odradio dobro i držao me zainteresiranim cijelo vrijeme. Posebno pohvaljujem Weavericu

Law abiding Citizen- awesome 9/10 jer mi se nije svidio kraj čini se malo sforsan, Butler odlično skinuo lika kojem je život sama osveta

Tokyo gore police- ako trebate od nećeg povraćat ovo je odličan izbor, inače sam fan trasha ali ...žena puž, tip sa topom umjesto kite, lik sa mozgom iz kojeg vire cijevi za strojnicu, policijski načelnik u samurajskom oklopu koji leti na mlazovima krvi iz svojih odsječenih nogu. Ovo je čak i meni
Staro 27.12.2009., 11:43   #4303
neumrli
Dubwise
Moj komp

neumrli's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Pogledao sinoc The Wackness, odlican film o odrastanju tinejdzera jednog ljeta u New Yorku.

Ocjena: 9/10.

http://www.imdb.com/title/tt1082886/
neumrli je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 12:26   #4304
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
adj da ne otvaram novu temu,,, ima li koji dobar site na kojem mogu pratiti kad koji film izlazi po mogucnosti da da ima rss.... sry na offtopicu
xPsycho je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 13:06   #4305
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor xPsycho Pregled postova
adj da ne otvaram novu temu,,, ima li koji dobar site na kojem mogu pratiti kad koji film izlazi po mogucnosti da da ima rss.... sry na offtopicu
IMDb?
Pogledao Law Abidin Citizen. Film je odličan i za svaku preporuku. Da kraj nije takav kakav je bio bi još bolji. Ali film u svakom slučaju daje jasnu poruku kakva je pravda u današnje vrijeme (naravno uz puno filmskih "dodataka").
Staro 27.12.2009., 13:21   #4306
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
IMDb?
za to znam
nego nisam se bas najbolje izjasnio ali nema veze nasao sam sto sam trazio tnx anyway
xPsycho je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 13:25   #4307
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Avatar: 10/10 To svako mora pogledat jednostavno najbolji film koji sam ikad pogledao i nadam se nastavku .
Wolfblade je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 14:56   #4308
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Namjeravam pogledati Avatara 3D uskoro...kada bude moguće jer je sve rezervirano
Pitanje je, koja je situacija sa 3D naočalama koje dobijete u kinu? Prijatelj je bio u Cinestara u ZG i kaže da su čekali na ulaz u dvoranu dok su iz dvorane do njih izlazili i bacali te naočale u jednu košaru. Nakon što su svi izašli, oni su samo tu košaru dali njima i podijelili naočale. Kaže da je dobio masne i oštećene naočale, i da ih se nije moglo očistiti iako je probao. Zbog toga mu je film bio mutan...
E sada, ne želim da mi neke masne istrošene naočale unište iskustvo... što predlažete? Ima li gdje kupiti takvih naočala? Koja vrsta (znam da imaju crveno-plave i crveno-zelene?) ? Koliko to košta uopće?
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 15:11   #4309
Dawar
Moj komp

Dawar's Avatar

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Namjeravam pogledati Avatara 3D uskoro...kada bude moguće jer je sve rezervirano
Pitanje je, koja je situacija sa 3D naočalama koje dobijete u kinu? Prijatelj je bio u Cinestara u ZG i kaže da su čekali na ulaz u dvoranu dok su iz dvorane do njih izlazili i bacali te naočale u jednu košaru. Nakon što su svi izašli, oni su samo tu košaru dali njima i podijelili naočale. Kaže da je dobio masne i oštećene naočale, i da ih se nije moglo očistiti iako je probao. Zbog toga mu je film bio mutan...
E sada, ne želim da mi neke masne istrošene naočale unište iskustvo... što predlažete? Ima li gdje kupiti takvih naočala? Koja vrsta (znam da imaju crveno-plave i crveno-zelene?) ? Koliko to košta uopće?
To je zajeb ovih koji rade raspored jer eto nestigne se očistit dovorana, i oprat naočale za 250ljudi u 15min, zato kod nas su projekcije kasnije po 15-20min i ljudi su čekali u gužvi, da bi se stiglo oprat i ispolirat toliko naočala i sredit dvorana. Te naočale nemreš kupit u slobodnoj prodaji a cijena im je oko 200tinjak kn.
Staro 27.12.2009., 15:13   #4310
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Dawar Pregled postova
To je zajeb ovih koji rade raspored jer eto nestigne se očistit dovorana, i oprat naočale za 250ljudi u 15min, zato kod nas su projekcije kasnije po 15-20min i ljudi su čekali u gužvi, da bi se stiglo oprat i ispolirat toliko naočala i sredit dvorana. Te naočale nemreš kupit u slobodnoj prodaji a cijena im je oko 200tinjak kn.
I šta bih ja sada trebao? Pomirit se s tim da ću imati loše iskustvo zbog masnih naočala koje oni ne stignu očistiti ?
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 15:20   #4311
Dawar
Moj komp

Dawar's Avatar

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
I šta bih ja sada trebao? Pomirit se s tim da ću imati loše iskustvo zbog masnih naočala koje oni ne stignu očistiti ?
Nisam rekao da ćeš imati, one se trebaju očistit, to što ovi nisu hmmm. Nego samo hoću naglasiti da to nije problem običnih cinestar šljakera nego onih gore koji samo gledaju lovu...
Staro 27.12.2009., 15:23   #4312
greenfly
Od nonine sestre kunjado
Moj komp

greenfly's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor xPsycho Pregled postova
za to znam
ali nema veze nasao sam sto sam trazio tnx anyway
Podijeli to s nama....
Staro 27.12.2009., 15:41   #4313
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Meni taj 3D u našem Cinestaru i nije nešt...
Sve odkad sam gledao 3D podvodni svijet u IMAXu... Tamo je bilo tako realno i nevjerojatno, ljudi su hvatali meduze po zraku.
A ovdje sad kad sam gledao Avatara, bilo ugl dosta toga mutnog, nikakvog. Jednostavno mi je loše. Odsad gledam samo 2D filmove, 2D Avatar mi je bio puno bolji od 3D.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 15:55   #4314
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Surveillance
Strašne rupe u priči, strašno loš kraj i sve u svemu ništa poseban film. Ima boljih na sličnu temu.
Ocjena 4.5/10

Citizen Kane
Eh da. Ovom filmu se može svašta napisati, da je bio bum u filmskoj industriji, da je najbolji film svih vremena, ovo ono. Možda u ono vrijeme. Ali nakon 60-70 godina prilično sam se morao natjerati da ga odgledam. Možda ne vidim ono nešto...
Ocjena 4/10

Birds of America

Filmovi sa Matthew Perryem se ne gledaju, a ja sam ipak gledao. Žali Bože izgubljenog vremena. Jednostavno užasna priča, užasna gluma! Izbjegavati!
Ocjena 2.5/10

Soylent Green
Odličan Charlton Heston u jednoj od mogučih inačica budučnosti sa odličnom porukom. Prebrutalna scena racije ili bolje rečeno utovara. Preporuka!
Ocjena 6.5/10

Bowling For Columbine
Šta reči, ne sumnjam da Moore ima puno protivnika u SAD. Obavezno gledati, opet 100x spomenuto, nevjerovatno je koliko su Ameri glup narod. BTW, hoćemo li npr u PBZ-u dobit pušku ako dignemo kredit?!
Ocjena 7/10

Inglourious Basterds
Jedan od filmova koji vam se sviđa ili ne sviđa. Film je podijeljen na nekoliko dijelova, manje više odvojene priče koje su povezane, a opet mogle bi biti samostalne. Film je totalno drugačiji, crnog humora ima naveliko. Odgledao ga u jednom dahu i jedan sam od onih kojima se film sviđa.
Ocjena 7/10

Food.Inc
Zanimljivo je da sam baš na početku dokumentarca ručao. Ipak, nisam gadljiv. Manje više sve ono što znamo upakirano na jedno mjesto. Šteta što sam film nije malo brutalniji. Nevjerovatno je kako se očito u svim segmentima društva može manipulirati ljudima. U svakom slučaju obavezno gledati! Dobar tek!
Ocjena 6.5/10

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
Totalno spaljena komedija, odličan pristup humoru, epic ismijavanje gospodina Busha. Ponekad jako blizu istine.
Ocjena 6/10

Saw 6
Ajoj, ajoj. U masi nastavaka ala sapunica totalno sam se pogubio tko tu koga jel, znate već. Za sve sado-mazo frikove preporuka, ostali izbjegavati.
Ocjena 3.5/10

North by Northwest
Jednostavno jednostavan film, a opet genijalan. Prebolesna scena sa avionom, odlični obrati, odlična gluma, jednostavno film je odličan, ni trenutka dosadan. Šteta što pred kraj filma glavni lik počne malo podsječati na agenta 007. Svakako preporuka, a meni razlog da si nabavim još koji film od Hitchcocka. BTW šteta što ne znamo na koji su način došli do glavnog glumca kao glavnog krivca.
Ocjena 7.5/10

Vertigo
Uf, Kim Novak je stvarno bila bomba! Film je prilično razvučen, stalo bi sve u 45 minuta. Obrat u filmu mi je pomalo smiješan, tj. Doslovno ubije cijeli film. Par scena odlično, ali na kraju ipak ostaje gorak okus. Da ne govorimo o zadnjoj sceni i bacanju sa tornja zbog čega, straha od časne?! Ja nisam skužio poantu.
Ocjena 5.5/10

Carriers
Veliko razočaranje. Ne bih vukako usporedbu sa Zombielandom, ovo je samo još jedan klasični film „kraja svijeta“ i ktome prilično loš. Barem da ima malo više akcije. Zaobići.
Ocjena 4/10

Rear Window
Hm, da. Nevjerojatan film da tako kažem o voajerizmu, bilo je dovoljno jedno dvorište da se napravi jedan klasik. Kad mislite da sve znate ispali se jedan jednostavan obrat koji ne biste očekivali, jednostavno odlično. Karakterizacija likova i same sredine je odlična. Svakako preporuka!
Ocjena 7/10

The Ugly Truth
Iskreno, volim romantične komedijice i ovo mi je bilo odlično za mozak na pašu. Neke stvari o vezama i ljubavi stoje, neke ne, bla bla sad da ne skrečem s teme. Ipak, pomalo napuhana i pomalo nerealna radnja, no za zimsko poslijepodne OK filmić i ništ više.
Ocjena 5/10

Pandorum
Ajoj, ajoj. Pa ovo je očaj. Ako vam se gleda neki SF pogledajte bolje Aliena. Gluma je koma, sve je u mraku pa se fala K sami nedostaci filma ne vide. Najbolji dio filma je kraj, ne jer je to bio kraj mojeg užasa i očaja, nego jer je sama ideja jednostavno zanimljiva. Sve u svemu OBAVEZNO zaobići.
Ocjena 2/10

To Catch a Thief
Definitivno jedan od filmova gospodina Hitchocka zbog kojih stoji teza da je ditočni precjenjen. Kako god, na trenutke, osobito na početku filma, osječaj da gledam James Bonda, par rupa u priči, ali najbitnije neočekivani kraj filma. Kako god, nisam oduševljen.
Ocjena 5/10

2012
Eh da. Vidim ovaj film je dosta napadan, no zašto ovakva priča ne može imati epilog. Ipak, ulazak u Arku kroz čudne puteve, zatim blokirana vrata i slično su ništa drugo nego američko hranje. A da ne govorimo o tome da je nakon cijelog hranja život na Zemlji opet bio moguć. Ako vam je to dovoljno da ga ne gledate, obavezno gledati zbog strašnih specijalnih efekata. Kako god, meni je sjeo.
Ocjena 6/10

Law Abiding Citizen
Odličan film, možda prevše napumpan, malo glup prevrat, loš kraj. Kako god veliko osvježenje u zadnje vrijeme o kojem već svi sve znamo.
Ocjena 7/10

Funny People
Ma tko je smiješan?! Ja sam samo dobio osječaj da su komičari obični retardi koji traže smisao života, a ktome nisu ni smiješni. Strašno glup film, ni slučajno gledati!!! Da bude gore, nesnošljivo je dugačak. Žali Bože uopće ovog komentara. Ulazi u Top 5 najgorih filmova koje sam gledao.
Ocjena 2/10

Dead Snow
Pa jel se može napraviti još šta na temu II. Svjetskog rata. 2 tipa vise na ljudskom crijevu dugačkom 5m, krvi na sve strane, sex na -10 u poljskom WC-u. Jel treba više?! TRASH
Ocjena 3.5/10

The Box
Film neodoljivo podsjeća na S. Kinga, osobito sa krajem koji je užasno loš. Prva polovica filma je odlična, stvorena je odlična misterija i zaintigra, ali poslije je sve obično smeće, ma kakvu god poruku film imao. Sve u svemu, izgled samog filma je totalno drugačiji, ne znam kako da opišem, od auta do same atmosfere. Kako god, ništa posebno.
Ocjena 4/10

The Blind Side
Sjedi – vrlo dobar. Film po istinitom događaju, nažalost na trenutke se skoro pretvorio u još jedno američko preheravanje, no – odlična gluma, odlična priča, odlično sve. Eto, pravi obiteljski film.
Ocjena 7/10

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 15:58   #4315
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Ja planiram ić uskoro pogledat Avatar. Koja je razlika u cijenama za 2d i 3d projekciju i kolko prije se mora rezervirat karta?
Staro 27.12.2009., 16:18   #4316
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Ja planiram ić uskoro pogledat Avatar. Koja je razlika u cijenama za 2d i 3d projekciju i kolko prije se mora rezervirat karta?
Jako je teško rezervirati kartu sa dobrim mjestima. Ali ako dodjes taman pol sata prije (kad se otkazuju rezervacije) imat ces mjesta za birati. (hrpa ljudi rezervira, pa se ne pojavi).

Razlika u cijeni je mislim ~10 kuna. Nisam 100%
  Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 16:42   #4317
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Razlika je mislim 10 ili 15 kuna, al ko što duke kaže, najbolje ti je pojavit se na blagajni točno 30 minuta prije početka predstave. U tom trenutku kompjuter otkazuje sve nepodignute rezervacije i te karte ulaze u slobodnu prodaju. Ne jednom tako uzeo izvrsna mjesta.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2009., 17:45   #4318
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Zadnji put sam bio kad sam gledao Final Destination, dobio sam zadnji red uz rezervaciju. Problem je u tome što mi se ne isplati vozit 80km ak nemam sigurne ulaznice.
Staro 27.12.2009., 17:58   #4319
ZOKSY
Premium
Moj komp

ZOKSY's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Staro 27.12.2009., 18:03   #4320
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar