|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Danas bio u Linksu i ubo Pajonira 108. Močna stvarčica nema što... Razlog ovog posta je taj da sam dobio i majicu od Linksa (sad sam i službeno sponzoruša ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
A ja bas trenutno nemam nis za kupit, nezanma jesu li meni isto vec polslali moju.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
|
ma bilo je nekaj da se moze poslat, ak nis drugo kupit cu jedan saraf. Jer mi je malo glupo sam upast i onak e ja bi svoju karticu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
|
ja sam tek skuzio kad sam slucanjo naletio na links forumu na to.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() Juhu ajmo svi pofcet spamat ko neki... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Svi smo mi popust! P.S. I ja bi jednu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() BTW No Spam here, 1.80 postova po danu ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Da ne bi možda bio hmm, zaboravljen, javljam se i ja... Rado bi jednu, pa šta bude, bude... (uskoro pada fortron i zalman d i ener 120, pa da me dođe jeftinije... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
bojim se da ce biti jos vise spama
![]() |
![]() |
#15 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Već sam na popisu. Ne brinite se za mene. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
zasto je links promjenio web? fakat je koma sad, ona prije narancasta boja mi je bila najbolja, cak bolja i od one (prve?) crno-zelene kombinacije
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
meni izgleda ok sve je nekako preglednije mada je kostur sajta ostao isti
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Ma daj Miato pa isti k... ![]() Promijenili su jednu boju u vrhu sajta, jedva da se skuzi da su ista napravili a kamoli da imaju "novi sajt" ![]() Ali istina...narancasta je bila ljepsa ![]() Bitno da su oni uveli ove tjedne akcije....popusta nikad dosta.
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Horza jesi dobio PM?
|
|
Oglas
|