|
![]() |
#4291 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Hint : Upotpuni dojam pričom u nekih 6 dijelova,sa stvarnim sudionicima tih događaja,na jubitou imaš dokumentarac,vrijedi pogledati,zbilja je potresno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4293 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Upravo sam kupio na ebay 10 tih kartonskih govnica... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4294 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Opasni čovo - vau! sta reci . uz Mamurluk meni najbolji film 2009e godine. V-faking-au . A must see. Steta samo sto sam previse citao ovdje pa sam pogodio kak ce zavrsiti . Super mi je i ovaj glumac , bio je u jos par filmova koje sam pogledao ove godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4295 | |
Guest
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Polarized_3D_glasses Jel zna netko kaj se koristi u kinu. Jer iskreno sumljam da imaju ikaj više high tech od ovog s obzirom na (ne)kvalitetu slike u našim kinima. Nekako sumnjam da koriste http://en.wikipedia.org/wiki/RealD_Cinema -- Kaj se tiče gledanja filmova. Kad bi ono od nvidije postao standard, te kad bi grafičke podržavale uz 23,24,25,29i,30i,50,59,60 još 48Hz-a na 1920x1080 isto kao i ekrani to bi bilo genijalno. Samo bi trebalo izdati film u 48Hz-a (24 slike po oku) i eto ti. Šteta kaj za tako jednostavnu "modifikaciju" nema interesa. Jedina realna prepreka bi bio točno duplo veći bandwith od običnog filma, ali eto. (božićno je vrijeme, mogu fantazirati :P) EDIT: Baš pogledao pravi božićni filmek u 1080P. Gremlins ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 26.12.2009. u 00:21. |
|
![]() |
![]() |
#4297 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4298 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda The Kingdom (2007) Po meni dosta dobar film ratne tematike o terorizmu u Saudijskoj Arabiji, odnosno jednoj bombi koja eksplodira i međuostalim pukom ubije i 2 amerikanca pa FBI šalje tim od 4 ljudi da u suradnji sa lokalnim vlastima (koji se protive dolasku amerikanaca pa ih u početku dosta usporavaju i ograničavaju) nađu počinitelje.
![]() |
#4300 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() PS: I bemu, najradije bi isao da moram u Beč u IMAX, pa bi to bilo to :P |
|
![]() |
![]() |
#4301 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledao jučer/danas Avatara. Ocjena: 10/10 Jednostavno sve mi je odlično u filmu. Od priče i radnje. Kako je sve zamišljeno i odrađeno, do efekata pogotovo. Čak mi film i prekratko traje ![]()
![]() |
#4302 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Radnja je ta da se tijekom snimanja reality show-a (big brother tak neš) pojave zombiji, i onda ona ekipa koja je u kući ostane živa (odlično za sve koji želje vidjeti ljude koji su u big brotherima mrtve ![]() Avatar-očekivao sam mrziti taj film, no gledao sam cam(dakle 3d me nije mogao oduševiti) i film je jednostavno dobar, pun klišeja i znao sam kako će završit prije nego je počeo, no film ih je odradio dobro i držao me zainteresiranim cijelo vrijeme. Posebno pohvaljujem Weavericu Law abiding Citizen- awesome 9/10 jer mi se nije svidio kraj čini se malo sforsan, Butler odlično skinuo lika kojem je život sama osveta Tokyo gore police- ako trebate od nećeg povraćat ovo je odličan izbor, inače sam fan trasha ali ...žena puž, tip sa topom umjesto kite, lik sa mozgom iz kojeg vire cijevi za strojnicu, policijski načelnik u samurajskom oklopu koji leti na mlazovima krvi iz svojih odsječenih nogu. Ovo je čak i meni ![]()
![]() |
![]() |
#4303 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogledao sinoc The Wackness, odlican film o odrastanju tinejdzera jednog ljeta u New Yorku. Ocjena: 9/10. http://www.imdb.com/title/tt1082886/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4305 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Pogledao Law Abidin Citizen. Film je odličan i za svaku preporuku. Da kraj nije takav kakav je bio bi još bolji. Ali film u svakom slučaju daje jasnu poruku kakva je pravda u današnje vrijeme (naravno uz puno filmskih "dodataka").
![]() |
![]() |
#4308 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Namjeravam pogledati Avatara 3D uskoro...kada bude moguće jer je sve rezervirano ![]() Pitanje je, koja je situacija sa 3D naočalama koje dobijete u kinu? Prijatelj je bio u Cinestara u ZG i kaže da su čekali na ulaz u dvoranu dok su iz dvorane do njih izlazili i bacali te naočale u jednu košaru. Nakon što su svi izašli, oni su samo tu košaru dali njima i podijelili naočale. Kaže da je dobio masne i oštećene naočale, i da ih se nije moglo očistiti iako je probao. Zbog toga mu je film bio mutan... E sada, ne želim da mi neke masne istrošene naočale unište iskustvo... što predlažete? Ima li gdje kupiti takvih naočala? Koja vrsta (znam da imaju crveno-plave i crveno-zelene?) ? Koliko to košta uopće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4309 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4310 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4311 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Nisam rekao da ćeš imati, one se trebaju očistit, to što ovi nisu hmmm. Nego samo hoću naglasiti da to nije problem običnih cinestar šljakera nego onih gore koji samo gledaju lovu...
![]() |
#4313 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Meni taj 3D u našem Cinestaru i nije nešt... Sve odkad sam gledao 3D podvodni svijet u IMAXu... Tamo je bilo tako realno i nevjerojatno, ljudi su hvatali meduze po zraku. A ovdje sad kad sam gledao Avatara, bilo ugl dosta toga mutnog, nikakvog. Jednostavno mi je loše. Odsad gledam samo 2D filmove, 2D Avatar mi je bio puno bolji od 3D. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4314 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Surveillance Strašne rupe u priči, strašno loš kraj i sve u svemu ništa poseban film. Ima boljih na sličnu temu. Ocjena 4.5/10 Citizen Kane Eh da. Ovom filmu se može svašta napisati, da je bio bum u filmskoj industriji, da je najbolji film svih vremena, ovo ono. Možda u ono vrijeme. Ali nakon 60-70 godina prilično sam se morao natjerati da ga odgledam. Možda ne vidim ono nešto... Ocjena 4/10 Birds of America Filmovi sa Matthew Perryem se ne gledaju, a ja sam ipak gledao. Žali Bože izgubljenog vremena. Jednostavno užasna priča, užasna gluma! Izbjegavati! Ocjena 2.5/10 Soylent Green Odličan Charlton Heston u jednoj od mogučih inačica budučnosti sa odličnom porukom. Prebrutalna scena racije ili bolje rečeno utovara. Preporuka! Ocjena 6.5/10 Bowling For Columbine Šta reči, ne sumnjam da Moore ima puno protivnika u SAD. Obavezno gledati, opet 100x spomenuto, nevjerovatno je koliko su Ameri glup narod. BTW, hoćemo li npr u PBZ-u dobit pušku ako dignemo kredit?! Ocjena 7/10 Inglourious Basterds Jedan od filmova koji vam se sviđa ili ne sviđa. Film je podijeljen na nekoliko dijelova, manje više odvojene priče koje su povezane, a opet mogle bi biti samostalne. Film je totalno drugačiji, crnog humora ima naveliko. Odgledao ga u jednom dahu i jedan sam od onih kojima se film sviđa. Ocjena 7/10 Food.Inc Zanimljivo je da sam baš na početku dokumentarca ručao. Ipak, nisam gadljiv. Manje više sve ono što znamo upakirano na jedno mjesto. Šteta što sam film nije malo brutalniji. Nevjerovatno je kako se očito u svim segmentima društva može manipulirati ljudima. U svakom slučaju obavezno gledati! Dobar tek! Ocjena 6.5/10 Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay Totalno spaljena komedija, odličan pristup humoru, epic ismijavanje gospodina Busha. Ponekad jako blizu istine. Ocjena 6/10 Saw 6 Ajoj, ajoj. U masi nastavaka ala sapunica totalno sam se pogubio tko tu koga jel, znate već. Za sve sado-mazo frikove preporuka, ostali izbjegavati. Ocjena 3.5/10 North by Northwest Jednostavno jednostavan film, a opet genijalan. Prebolesna scena sa avionom, odlični obrati, odlična gluma, jednostavno film je odličan, ni trenutka dosadan. Šteta što pred kraj filma glavni lik počne malo podsječati na agenta 007. Svakako preporuka, a meni razlog da si nabavim još koji film od Hitchcocka. BTW šteta što ne znamo na koji su način došli do glavnog glumca kao glavnog krivca. Ocjena 7.5/10 Vertigo Uf, Kim Novak je stvarno bila bomba! Film je prilično razvučen, stalo bi sve u 45 minuta. Obrat u filmu mi je pomalo smiješan, tj. Doslovno ubije cijeli film. Par scena odlično, ali na kraju ipak ostaje gorak okus. Da ne govorimo o zadnjoj sceni i bacanju sa tornja zbog čega, straha od časne?! Ja nisam skužio poantu. Ocjena 5.5/10 Carriers Veliko razočaranje. Ne bih vukako usporedbu sa Zombielandom, ovo je samo još jedan klasični film „kraja svijeta“ i ktome prilično loš. Barem da ima malo više akcije. Zaobići. Ocjena 4/10 Rear Window Hm, da. Nevjerojatan film da tako kažem o voajerizmu, bilo je dovoljno jedno dvorište da se napravi jedan klasik. Kad mislite da sve znate ispali se jedan jednostavan obrat koji ne biste očekivali, jednostavno odlično. Karakterizacija likova i same sredine je odlična. Svakako preporuka! Ocjena 7/10 The Ugly Truth Iskreno, volim romantične komedijice i ovo mi je bilo odlično za mozak na pašu. Neke stvari o vezama i ljubavi stoje, neke ne, bla bla sad da ne skrečem s teme. Ipak, pomalo napuhana i pomalo nerealna radnja, no za zimsko poslijepodne OK filmić i ništ više. Ocjena 5/10 Pandorum Ajoj, ajoj. Pa ovo je očaj. Ako vam se gleda neki SF pogledajte bolje Aliena. Gluma je koma, sve je u mraku pa se fala K sami nedostaci filma ne vide. Najbolji dio filma je kraj, ne jer je to bio kraj mojeg užasa i očaja, nego jer je sama ideja jednostavno zanimljiva. Sve u svemu OBAVEZNO zaobići. Ocjena 2/10 To Catch a Thief Definitivno jedan od filmova gospodina Hitchocka zbog kojih stoji teza da je ditočni precjenjen. Kako god, na trenutke, osobito na početku filma, osječaj da gledam James Bonda, par rupa u priči, ali najbitnije neočekivani kraj filma. Kako god, nisam oduševljen. Ocjena 5/10 2012 Eh da. Vidim ovaj film je dosta napadan, no zašto ovakva priča ne može imati epilog. Ipak, ulazak u Arku kroz čudne puteve, zatim blokirana vrata i slično su ništa drugo nego američko hranje. A da ne govorimo o tome da je nakon cijelog hranja život na Zemlji opet bio moguć. Ako vam je to dovoljno da ga ne gledate, obavezno gledati zbog strašnih specijalnih efekata. Kako god, meni je sjeo. Ocjena 6/10 Law Abiding Citizen Odličan film, možda prevše napumpan, malo glup prevrat, loš kraj. Kako god veliko osvježenje u zadnje vrijeme o kojem već svi sve znamo. Ocjena 7/10 Funny People Ma tko je smiješan?! Ja sam samo dobio osječaj da su komičari obični retardi koji traže smisao života, a ktome nisu ni smiješni. Strašno glup film, ni slučajno gledati!!! Da bude gore, nesnošljivo je dugačak. Žali Bože uopće ovog komentara. Ulazi u Top 5 najgorih filmova koje sam gledao. Ocjena 2/10 Dead Snow Pa jel se može napraviti još šta na temu II. Svjetskog rata. 2 tipa vise na ljudskom crijevu dugačkom 5m, krvi na sve strane, sex na -10 u poljskom WC-u. Jel treba više?! TRASH Ocjena 3.5/10 The Box Film neodoljivo podsjeća na S. Kinga, osobito sa krajem koji je užasno loš. Prva polovica filma je odlična, stvorena je odlična misterija i zaintigra, ali poslije je sve obično smeće, ma kakvu god poruku film imao. Sve u svemu, izgled samog filma je totalno drugačiji, ne znam kako da opišem, od auta do same atmosfere. Kako god, ništa posebno. Ocjena 4/10 The Blind Side Sjedi – vrlo dobar. Film po istinitom događaju, nažalost na trenutke se skoro pretvorio u još jedno američko preheravanje, no – odlična gluma, odlična priča, odlično sve. Eto, pravi obiteljski film. Ocjena 7/10
![]() |
#4315 |
Bazinga
|
Ja planiram ić uskoro pogledat Avatar. Koja je razlika u cijenama za 2d i 3d projekciju i kolko prije se mora rezervirat karta?
![]() |
#4316 | |
Guest
|
Citiraj:
Razlika u cijeni je mislim ~10 kuna. Nisam 100% |
|
![]() |
![]() |
#4317 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Razlika je mislim 10 ili 15 kuna, al ko što duke kaže, najbolje ti je pojavit se na blagajni točno 30 minuta prije početka predstave. U tom trenutku kompjuter otkazuje sve nepodignute rezervacije i te karte ulaze u slobodnu prodaju. Ne jednom tako uzeo izvrsna mjesta.
![]() |
#4318 |
Bazinga
|
Zadnji put sam bio kad sam gledao Final Destination, dobio sam zadnji red uz rezervaciju. Problem je u tome što mi se ne isplati vozit 80km ak nemam sigurne ulaznice.
![]() |
#4319 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#4320 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |