|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Kako se rijesiti mirisa/smrada opreme?
Kupio sam polovni 17" monitor. Prijasnji vlasnik je pusac. Monitor smrdi po cigaretama ko kuga. KAko se rijesiti tog mirisa koji je prodro u plastiku? Luftanjem na buri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Kako se rijesiti mirisa/smrada opreme?
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Eh dečki...pa kaj kupujete opremu od ljudi koji puše??? To ti nebude nikad izvjetrilo, eventualno rastaviti monitor, oprati kaj se da i očistiti od prašine. Znam ja jednog forumaša koji je držao osvježivač u kučištu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Kako se rijesiti mirisa/smrada opreme?
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Uzmi malo domestosa i prođi po njemu. Klor će uništit smrad a pritom ga i oprat, no moguće su nuspojave.
![]() |
#6 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
stavi ga u mašinu za pranje rublja i ja ti garantiram da neće više smrdi.....radit....... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam baš danas rastavio svoj monitor u svrhu čišćenja i uklanjanja mirisa "prašine". Dobro sam ga sa pemzlom izčetkao i one plastične dijelove "oklopa" oprao sa vodom i mirišljavim sapunom. Za sada nema nikakvih nuspojava, a i manje se osjećaju oni prijašnji mirisi, makar nisu skros nestali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
evo ideje kemijska za kompomnente ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() @pogi rastavi prvo plastiku, sve očisti alkoholom, i ako imaš nekakvog prostora unutar plastike kupi nekakac osvježivać u gelu ili takvo šta pa ga drži, a kada očistiš plastiku našpricaj ju dobro sa anti tobaccom pa kada se osuši to vrati nazad. BTW govorim iz iskustva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
kupi novi ![]()
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|