![]() |
Kako se rijesiti mirisa/smrada opreme?
Kupio sam polovni 17" monitor. Prijasnji vlasnik je pusac. Monitor smrdi po cigaretama ko kuga. KAko se rijesiti tog mirisa koji je prodro u plastiku? Luftanjem na buri?
|
Re: Kako se rijesiti mirisa/smrada opreme?
Citiraj:
|
Eh dečki...pa kaj kupujete opremu od ljudi koji puše???
To ti nebude nikad izvjetrilo, eventualno rastaviti monitor, oprati kaj se da i očistiti od prašine. Znam ja jednog forumaša koji je držao osvježivač u kučištu:D :D :D |
Re: Kako se rijesiti mirisa/smrada opreme?
Citiraj:
|
Uzmi malo domestosa i prođi po njemu. Klor će uništit smrad a pritom ga i oprat, no moguće su nuspojave.
|
stavi ga u mašinu za pranje rublja i ja ti garantiram da neće više smrdi.....radit.......:D :rambo: :beer:
|
Ja sam baš danas rastavio svoj monitor u svrhu čišćenja i
uklanjanja mirisa "prašine". Dobro sam ga sa pemzlom izčetkao i one plastične dijelove "oklopa" oprao sa vodom i mirišljavim sapunom. Za sada nema nikakvih nuspojava, a i manje se osjećaju oni prijašnji mirisi, makar nisu skros nestali. |
evo ideje kemijska za kompomnente :D
|
Citiraj:
@pogi rastavi prvo plastiku, sve očisti alkoholom, i ako imaš nekakvog prostora unutar plastike kupi nekakac osvježivać u gelu ili takvo šta pa ga drži, a kada očistiš plastiku našpricaj ju dobro sa anti tobaccom pa kada se osuši to vrati nazad. BTW govorim iz iskustva :D |
kupi novi:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:34. |