Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.12.2009., 15:03   #4231
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ja sam od onih suprotnih,svima je super,a meni je smeće. Tako da se ne bi stavljao u neke šablone i gradio predrasude, čak dapače,češće će se desiti da je svima drugima smeće,a meni solidan film..

Stvar ukusa,kažem,solidan je Citizen,ali da je tako wow kako sam tu pročitao,na to samo mogu krepat od smijeha,wow nije nikako. Onda je prije Avatar wow!. Bar buljiš u hi-tech gluposti,zvuk i animaciju,i pokušavaš brojati bar do pola para koje su imali za budžet.

Često volim čitati mcG-a i jako ga uvažavam,ali mislim da je upravo postigao sad,ono,protiv čega se bori u svojem postu,a to je papa-štrumstvo. Naime,jedan - papa štrumf,sa 7k postova,kaže da je to i to dobro,ili loše,i onda 10 štrumfeta kaže potvrdno,u skladu sa gazdom.

Ja samo kažem objektivno,uzevši u obzir i užitak naravno,i vrijeme trajanja filma,a onda tek glumu,radnju,zvuk,ma apsolutno sve. Nikad svoje ocjene nisam ovdje iznosio jer je netko drugi napisao da valja,pa sam dao 8/10, nego na svoju ruku,i vrlo britko i realno.

A da je malo wow filmova,pa i je,tu si u pravu mcG. Kao što si u pravu da manje više što god naprave,ljudima ne valja,zašto bi sve svima i moralo valjati? Bar je film tu,najbolji primjer - da podijeli kritičnu masu na za i protiv.

Nekakav mir,mir nitko nije kriv,ovdje ne pali. Kažem,danču je Citizen super, meni je prosjek,film izmiješan od 10 već viđenih,Avatar je fanatiku zakon, meni je smeće za klince od 12g,pa i to je neka kritika.

Meni je Gran Torino zakon,i Defiance mi je zakon,drugima je prosječan. Glupa rasprava imho. Kao kad me fanatik gore pita,zašto ti je smeće?

Zato šta mi je. Ne trebam roman spoilera pisati ovdje potencijalnim fanboyima.

Tako i tvajlajt ekipa..ne paše svima sve,samo se o tome radi. Kako se cijeni lijepo mišljenje o filmu,tako bi se trebalno ravnopravno cijeniti i ružno.

Ne mogu usporediti Nevolje u raju recimo,sa Avatarom,ali mogu sa Hangoverom,i reći da je veće smeće,od Hangovera,u odnosu samo na količinu smijeha koju je proizveo kod mene,a opet - kako objasniti i prosuditi šta je kome smiješno,a šta kome nije? Opet,glupo.

Svatko ovdje piše svoje stavove,i viđenja.
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 15:04   #4232
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Normalno da je večina današnjih filmova za ku*** kad publika traži razne pi materine ko što su Waliji, Watchmeni, pa fensi teen vampiri iz Tvalajta, tansformeri i da ne nabrajam dalje. u top10 godine 2-3 animirana se nađu, ma daj ajde. Citizen nije tak loš film kako ga je Dream popljuvao ali prije nekih 10-15 godina nebi upao ni među top20 u toj godini, al od hrpe govana ljudi moraju nešto i pohvaliti pa eto Citizena se hvali
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 15:14   #4233
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
....

Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:19.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 15:22   #4234
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Ko sam ja, pa da moje mišljenje diktira mišljenje ostalih? Isto tak koji qrac znači broj postova osim statistike koji forum vodi - ne znači ama baš ništ. Ko i svi ostali ti imaš sasvim krivu predodžbu o meni. Svi mislite da sam ne znam ko, s pun qraca postova, modrator i pičke mile materine, a ja sam naobičniji korisnik ovog foruma. Moremo do sutra o štrumfovima i štrumfetama i mojem kvazi-utjecaju na tuđa mišljenja, ali kad se pogleda cijela ova tema - ostaje činjenica da se većina postova svodi na prepirke i totalno besmislene rasprave. Film nekome može biti dobar, a nekome može biti sranje i to se da na sasvim normalan način reći, ali yebiga to na ovom forumu ne pali. Kaj god da se veli, odma se uzima k srcu, važe se težina riječi, pišu se postovi s pedeseterostrukim značenjima, dijele se uvrede i kaj na kraju ostane od teme. Ništ, samo hrpa sranja.
Skužio si,hvala Bogu. Meni to ne moraš objašnjavati. Objasni ovima,a zašto ti je smeće? Ili ovima zašto ti je dobar,a meni je smeće?
Ja nikad nisam nikoga pitao zašto,ni na jednoj temi,od HW,SW,do ne znam Svaštare,i Ostalog.

To koga ja volim čitati,a to si ti u vidu konfiguracija,i AMD/ATi nekih infoa, preporuka,recenzija,to je moja stvar,i stvara lijepo opet,ili ružno mišljenje, nebitno. Na to se ne moraš ložit.

Shvatio si dobro poantu priče,a to je da nisu problem papa štrumfovi, nego štrumfete,kojim je na svakoj temi bar 10. Ako nešto valja, 10 kaže da valja. E ja ću baš reći da je smeće,jer je meni smeće. Ne iz nikakvog hira niti krdo-efekta.

Nemam ja nikakvo mišljenje o tebi. Šalim se,stvarno nemam.
Bar meni sa tolikim brojem banova i kartona ne moraš objašnjavati da se sa stričekom moderatorom uvijek moraš slagati,i slične gluposti. Ja se ne slažem tu s nikim,i super mi je. To šta je netko lijep,netko ima 10k postova, netko je moderator,za to me živo zaboli qrc. Ja sam Dražen,drago mi je.

U ovom slučaju je meni bitno šta piše,a ne tko piše. Nadam se da smo se razumjeli,meni si ti user. Štrumfetama su moderi i ekipica sa 5k+ postova i 5,6g staža ovdje,pojam. Ja nisam ničiji pojam. I uvijek kažem istinu,čak i kad lažem ( Al Pacino,Bad guy speech,Scarface).

Za mene,EOD.
Staro 20.12.2009., 15:23   #4235
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citizen je još jedan u nizu "one man army" filmova, gdje jedan lik satare više likova u filmu. Meni se osobno takvi filmovi sviđaju. Pretpostavljam da je Citizen izašao prije Takena da bi bio "jedinstveniji", a time i bolji, jer logično - što više konkurencije to su manje drastične razlike između natjecatelja, pa treba i to uvažiti.
Citizen je možda nekome glup, "već viđeno" i slično, ali simbolizira borbu jednog čovjeka protiv monstruma - pravosudnog sustava, i nekima pruža neopisivo zadovoljstvo kada se taj monstrum na Citizenov način ranjava i nije ih briga za ostale stvari
Ja sam osobno popušio xy pretjeranih prometnih kazni za banalne stvari, dok npr. gledam prave kriminalce kako šeću slobodno po gradu. To je učinilo da se još lakše uživim u film
Možda je nekome on objektivno loš, ali briga me ako mi je subjektivno dobar. Sto ljudi, sto ćudi, o ukusima se ne raspravlja, kad umreš svejedno ti je, da se thedream nije taj dan digao na lijevu nogu možda bi mu film bio bolji, wtf...možemo do sutra
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 15:33   #4236
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

U jednoj rečenici,Citizen bi bio duplo bolji film,da je radnja sinkroniziranija,a ubojstava malo manje,a još konkretnijih. Neobjašnjiva mi je pojava onog remote control miniguna i rpg-a na groblju,mislim,dajte ljudi,kad sam to vidio,tu scenu..rekao sam samo jedno - ma daj fuck off e.Tunel ispod zatvora neću ni komentirati,ma mislim..ok.

I strpao Citizen u prosjek film.Što po meni i je.

Ideja odlična,radnja mix od bar 5,ako ne i 10 filmova,ali ubojstava malo previše,toliko čak - da zaboraviš odakle je sve krenulo. Na kraju bi i gradonačelnica dobila po tamburi. Možemo tako,rekao sam ti,i do pape.

Ali da.Sto ljudi,bar 150 mišljenja.To tako je.

Da sam na glavu ustao,ne bi mi bio wow kako je mnogima ovdje. Film je 6.5/10. To je neki viši prosjek,i spada u gledljivo,bar meni. Ne znam kako drugi ocjenjuju ovdje,nit me zanima.
Staro 20.12.2009., 15:48   #4237
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Smeće,kao i preporuke 90% članova ovdje. Tako smo došli i do rasprava da je Harry Potter fenomenalan film,dirljiv,predivan. Je da,ako imaš 5g,sa 6 već gledaš cure u 1a razredu.
Mala preporuka za tebe i ostale forumaše:

Ovo nije flejm thread gdje se budete svađali i srali jedni drugima po ukusu.

Drugo-naučite se pisati meni a ne generalizirati.

I treće-ni najmanje vas ne treba bolit čkapi kome je kakav film dobar a kakav ne, jer kako je rečeno ovo nije flejm thread nego forumaši pogledaju film i napišu svoje mišljenje ili preporuku.

Jer ovako više nema smisla

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 15:57   #4238
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Skužio si,hvala Bogu. Meni to ne moraš objašnjavati. Objasni ovima,a zašto ti je smeće? Ili ovima zašto ti je dobar,a meni je smeće?
Ja nikad nisam nikoga pitao zašto,ni na jednoj temi,od HW,SW,do ne znam Svaštare,i Ostalog.

To koga ja volim čitati,a to si ti u vidu konfiguracija,i AMD/ATi nekih infoa, preporuka,recenzija,to je moja stvar,i stvara lijepo opet,ili ružno mišljenje, nebitno. Na to se ne moraš ložit.

Shvatio si dobro poantu priče,a to je da nisu problem papa štrumfovi, nego štrumfete,kojim je na svakoj temi bar 10. Ako nešto valja, 10 kaže da valja. E ja ću baš reći da je smeće,jer je meni smeće. Ne iz nikakvog hira niti krdo-efekta.

Nemam ja nikakvo mišljenje o tebi. Šalim se,stvarno nemam.
Bar meni sa tolikim brojem banova i kartona ne moraš objašnjavati da se sa stričekom moderatorom uvijek moraš slagati,i slične gluposti. Ja se ne slažem tu s nikim,i super mi je. To šta je netko lijep,netko ima 10k postova, netko je moderator,za to me živo zaboli qrc. Ja sam Dražen,drago mi je.

U ovom slučaju je meni bitno šta piše,a ne tko piše. Nadam se da smo se razumjeli,meni si ti user. Štrumfetama su moderi i ekipica sa 5k+ postova i 5,6g staža ovdje,pojam. Ja nisam ničiji pojam. I uvijek kažem istinu,čak i kad lažem ( Al Pacino,Bad guy speech,Scarface).

Za mene,EOD.

P.S- Pogledal Terminatora 4- kaj reći za taj film...em nije dobar em nije ni loš...jedino kaj uopće nisam imal dojam da se radi o terminatoru, nekak mi ne spada pod sagu TERMINATOR
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 17:23   #4239
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Mala preporuka za tebe i ostale forumaše:

Ovo nije flejm thread gdje se budete svađali i srali jedni drugima po ukusu.

Drugo-naučite se pisati meni a ne generalizirati.

I treće-ni najmanje vas ne treba bolit čkapi kome je kakav film dobar a kakav ne, jer kako je rečeno ovo nije flejm thread nego forumaši pogledaju film i napišu svoje mišljenje ili preporuku.

Jer ovako više nema smisla
Uzeo si mi riječi iz usta. Već dva dana se prepucavaju, a nitko nije niš pametno napisao.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 19:10   #4240
freddie
Premium

freddie's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Pogledao Avatar 3D, ako bi nu trebao dat ocjenu od 1 do 10 ja bi mu dao 25.Ova 3D tehnika je stvarno impresivna.
freddie je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 19:19   #4241
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Pogledao Law abiding citizen - meni se svidja, opcenito pojam Osvete u psiho smislu mi je nesto jako zanimljivo, pogotovo kao tematika za film, ocjenu ne znam

zatim 2012 - inace su mi ti filmovi kraj svijeta bezveze, ali ovaj moze proci samo mozda malo predugo traje, graficki privlacan uradak, isto meni ok

pa Bad Lieutenant - odlican film, stvarno mi se svidio, Nicolas Cage odlican

veceras bi trebao na Avatar,ali jos ima nade da necu morati ...
Router je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 19:31   #4242
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Nego,dajte mi (po vama),neke najzanimljivije quot-ove iz filmova.

A jebate Jelc.
Dobro,ajde,nek ti bude,mada ja ne vidim što je tu bio neki spam i OT

Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 20.12.2009. u 20:42. Razlog: spamara, ot...
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 19:42   #4243
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Too weird to live, too rare to die - Fear & Loathing in Las Vegas
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 19:52   #4244
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Too weird to live, too rare to die - Fear & Loathing in Las Vegas
Jefferson Airplane, "White Rabbit". I need a rising sound.
http://www.youtube.com/watch?v=QBC81...eature=related
  Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 19:53   #4245
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Svima znani "Say hello to my little friend"
te omiljeni BSG citat
Gaeta: Missiles are loaded, Admiral.
Adama: Open launch tube doors.
Gaeta: Doors are open, Admiral.
Roslin: What are you doing?
Adama: Getting ready to nuke the planet.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 19:55   #4246
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
"I hate to see you go, but I love to watch you leave"

Travolta u Face/Off-u

Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 20:02   #4247
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
PERSUMPTION IS THE MOTHER OF ALL FUCKUPS

neki bad guy iz Segalovih filmova,mjesto radnje vlak....naj izjava svih vremena
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 20:16   #4248
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
PERSUMPTION IS THE MOTHER OF ALL FUCKUPS

neki bad guy iz Segalovih filmova,mjesto radnje vlak....naj izjava svih vremena
Asumption
Router je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 20:41   #4249
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
The Rookie, Clint Eastwood, 1990.

Citiraj:
Nick Pulovski: [to Strom] There's gotta be a hundred reasons why I don't blow you away. Right now I can't think of one.

I najjači svih vrimena:

Scent of a Woman, Al Pacino, 1992.

Citiraj:
Lt. Col. Frank Slade: Women! What can you say? Who made 'em? God must have been a fuckin' genius. The hair... They say the hair is everything, you know. Have you ever buried your nose in a mountain of curls... just wanted to go to sleep forever? Or lips... and when they touched, yours were like... that first swallow of wine... after you just crossed the desert. Tits. Hoo-ah! Big ones, little ones, nipples staring right out at ya, like secret searchlights. Mmm. Legs. I don't care if they're Greek columns... or secondhand Steinways. What's between 'em... passport to heaven. I need a drink. Yes, Mr Sims, there's only two syllables in this whole wide world worth hearing: pussy. Hah! Are you listenin' to me, son? I'm givin' ya pearls here.
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 20:44   #4250
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Ha!
The Joker: Oh, you. You just couldn't let me go, could you? This is what happens when an unstoppable force meets an immovable object. You are truly incorruptible, aren't you? Huh? You won't kill me out of some misplaced sense of self-righteousness. And I won't kill you because you're just too much fun. I think you and I are destined to do this forever.

___
Kad mue to rekao u facu,hoho! )
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 20:57   #4251
Mad_Duke
Guest

Vicki Vale: [distracting Joker] Mr. Joker, you say such beautiful things. Oh, you're so powerful. And purple! Oh, I love purple.
Batman: Excuse me.
[Joker looks]
Batman: Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?
[punches him]
  Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 21:13   #4252
The Comedian
It's all a joke

The Comedian's Avatar

Chuck Norris, Code of Silence (1985)

Citiraj:
When I want your opinion, I'll beat it out of you.
Staro 20.12.2009., 21:15   #4253
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Asumption

pripisat cemo to losem vinu od sinoc

nego,jel ima kaj pametno za pogledat veceras a da mi je na dohvat miša?
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 21:30   #4254
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Nije film, ali Top Đir Special je danas...
tech je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 21:33   #4255
greenfly
Od nonine sestre kunjado
Moj komp

greenfly's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
pripisat cemo to losem vinu od sinoc

nego,jel ima kaj pametno za pogledat veceras a da mi je na dohvat miša?
Staten Island
Staro 20.12.2009., 21:39   #4256
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
timmy je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 22:21   #4257
d4rk_ch1ld
Premium
Moj komp

d4rk_ch1ld's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Ubleha Pregled postova
Isto tako meni film sluzi da ubijem dosadu i malo se zabavim, hebes film kad poslije njega moram piti Haldon da se smirim ili sanval da zaspem jer mi je otekla glavusa od razmisljanja, lijepo mozak na off i uzivaj a neka se kriticari zeje sa filmom to im je i tako posao.
I zato je Avatar odličan i
d4rk_ch1ld je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 22:38   #4258
subtex
Premium

subtex's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor d4rk_ch1ld Pregled postova
I zato je Avatar odličan i
Zato su i cajke odlične isto, jelda Mozak na off, pevaljka se dere, ti cugaš, naliješ se ko guzica i na fajruntu svi zadovoljni.

Nego, istina je da se pretjeralo u zadnjih par stranica jer očito ima sukoba među neistomišljenicima, a nebi ih trebalo bit.
Poanta ovog topica je da svako izrazi mišljenje kakav je NJEMU određeni film, i nema niš loše u tome ako neko kaže da mu je taj Avatar sranje ili da mu je odličan film.
Tko napiše da mu film ne valja, nek lijepo obrazloži kaj mu se ne sviđa i mir, nema potrebe za daljnim raspravama.
subtex je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2009., 23:06   #4259
ZOKSY
Premium
Moj komp

ZOKSY's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
AVATAR 3D jednostavno jako dobro,nemam riječi kojima bi opisao film....
Efekti su pre dobri,priča dobro ispričana,Planet doguran do svakog detalja(nevjerovatno)

ovo mi je prvi 3D film i ostao sam zapanjen!!!
neznam dali samo neni ali film je mogao biti malo svjetliji(ove šašave cvikse ga dosta zatamne)i nakon pola sata gledanja nekim može postati naporno,a s druge strane nekima može biti hebeno dobro kao npr meni..

za kraj baš me zanima dali će uspjeti povratit lovu koju su utukli cca 400mil$..
(ako se ne varam za 2 dana već imaju 76mil$)
Staro 20.12.2009., 23:35   #4260
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor ZOKSY Pregled postova
AVATAR 3D jednostavno jako dobro,nemam riječi kojima bi opisao film....
Efekti su pre dobri,priča dobro ispričana,Planet doguran do svakog detalja(nevjerovatno)

ovo mi je prvi 3D film i ostao sam zapanjen!!!
neznam dali samo neni ali film je mogao biti malo svjetliji(ove šašave cvikse ga dosta zatamne)i nakon pola sata gledanja nekim može postati naporno,a s druge strane nekima može biti hebeno dobro kao npr meni..

za kraj baš me zanima dali će uspjeti povratit lovu koju su utukli cca 400mil$..
(ako se ne varam za 2 dana već imaju 76mil$)
Idem gledat drugi tj, ovaj nisam uspel ulovit rezervaciju.
Baš me zanima taj 3D, nisam nikad gledal u 3D, no ovo budem.
Pa me zanima ak ti smetaju te naočale, kad se skinu jel se može film normalno gledat...jel je drukčije sniman/projeciran za 3D nego za 2D, pa zato pitam. Jel je gledljiv 3D bez naočala ?
danc00 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na