|
![]() |
#4202 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4203 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() 2012 po mom mišljenju nije loš, ali nije ni ništa posebno dobar, jednostavno je spektakl apokaliptičnih efekata i to najboljih od svih apokaliptičnih filmova do sada, pa mu se tako treba i pristupati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4204 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4207 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#4209 |
Premium
|
Dobro, nisam misla da je to kaj ju je guma pogodila u glavu realno, al da mene netko pribije željeznom šipkom za zid, sumnjam da bi izgledalo ljepše ili drugačije ili manje krvavo. ![]()
![]() |
#4211 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Jučer u kinu na repetoaru bio avatar, preporuka otici u Cinestar i odgledat ![]() ![]() Preporuka svakako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4212 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Jenifer's Body. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA Jebeno nevjerojatno što se sve danas snima.Film je ono,blago rečeno,BWAH. @Facelessone ,ne znam,meni takvi filmovi nisu zanimljivi za gledati.Naravno da sam fan sci-fi filmova,ali nabrojani su nisko dolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4213 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Zadnji film koji sam pogledao je Rambo 4 al nije me bas puno zadovoljio i mislim da ga vise necu gledati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4215 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Dragi kolege pogledao sam jučer Citizena ovog famoznog,i ja vas zaista moram demantirati,i iskreno posumnjati u objektivnost vaših komentara ovdje,kao i sam dobar ukus - o kojem se ne raspravlja kao. Ne znam otkud da krenem,ali krenut ću sa anegdotom uoči filma jučer,naime oglasio se požarni alarm gore u Avenue mallu,i sve dvorane su evakuirane promptno,doduše nešto je malo i smrdilo,ne znam odakle, i pomislio sam Bog ne želi zaista,ili Araya(Slayer) zaista ne želi da pogledam taj film. Sa cvikanim kartama u ruci,i svojom gorom polovicom bio sam spreman uraditi darmar na blagajni,pošto nema projekcije,da mi se vrate pare, i da sa 66kn krenem put sreće u vidu pivice i nekog gay pića za dragu. Ali ne.. na moju žalost projekcija je započela i kokice su se kupile. Sad slijedi najbolji dio,sam film. Ja ne znam stvarno bez ikakvog pljuvanja, ali po kojim to kriterijima je ovo tako dobar film,vama govorim. Meni je film totalna glupost,rekao bi u rangu Gamera. Sama ideja je još i dobra,ok,pobiju ti obitelj,logično,uzmeš šatgan i ideš ubijat i osvećivati se u maniri kombinacije Ransoma(Mel Gibson) i bilo kojeg klasika Van Damme-a ili Seagal-a. To još razumijem,ali način na koji je priča prožvakana,osim par dirljivih eksplozija i rezanja onog redneck jadnika na teksaški čejnsow masakar način,mene film ničim nije impresionirao. Razumijem jednu,dvije,pa i tri smrti. Ali da će lik iz zatvora cijeli grad pobit, vjerojatno bi i papa stradao,da se našao u Philly-u,u to gluho doba. Mislim, ne znam,kad sam vidio na kraju directed by Gerard Butler,ili produced by, nisam siguran,mora da je čovjek doživio zaista loše seksualno iskustvo ili premalo % alkohola u nekom light budweiseru. Uglavnom film mi je preloš,a drage kolege,mislim da je vama razum i objektivnost malo pomućena,uslijed ovih Tvajlajta,Avatara i sličnih smeća. Hoćete dobar film? Pogledajte Gran torino. Hoćete film žmirećki bolji od ovog Citizena? Pogledajte Defiance sa Daniel Craigom. Hoćete trash kao ovo,ali sa više akcije? Pogledajte bilo koji Transporter. Kraj priče,ocjena filma 4/10. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4217 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Inglourious Basterds - Očekivao sam lošiji film, al' me iznenadio. Gluma je imho perfektna, pogotovo Brad Pitt i Christoph Waltz. Ima dosta smiješnih scena i dijaloga, al' to je ono u čemu je Tarantino dobar. Možda jeste malo dugačak, ali je ispunjen. Tko nije nek' pogleda.
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#4219 |
Banned
|
Smeće,kao i preporuke 90% članova ovdje. Tako smo došli i do rasprava da je Harry Potter fenomenalan film,dirljiv,predivan. Je da,ako imaš 5g,sa 6 već gledaš cure u 1a razredu. Nije moj tip filma jednostavno,ne pušim te mega-spektakle sa skrivenim životnim porukama. Sa tehnološkog aspekta i 3D animacije film je nenadjebiv,ali..meni nije sjeo,i gotovo. Jedino što sam u biti promatrao je animacija i zvuk, priča me totalno bacila u drugi plan,jer film uopće nije moj žanr,išao sam ga pogledati sa tech aspekta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4221 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Mene samo jedna stvar zanima, a to je dali iko ovdje gleda film da se zabavi, opusti i ubije vrijeme ili samo glumite krticare a i sav smisao gledanja filmova vam je sa tog aspekta. Ja licno mrzim vecinu filmova koju krticari dizu u nebesa i daju mu kojekakve nagrade, licno me boli glava od dosade gledajuci vecinu tih filmova osim par izuzetaka.
![]() |
#4222 |
Banned
|
Zato šta ja tako kažem,mora netko i to reći. Meni nije super samo zato šta je skup,i tehnološki nabrijan,priču uopće nisam skužio,ni tko se u koga zaljubio,ni G.I.Joe sheme. Ja bi rekao da su poz. stvari filma svakako efekti,i uber skupa produkcija, kao i uvjerljiva gluma.U biti najjača stvar filma je da zabriješ da si tamo, u tom drugom Cameronovom svijetu,na čas se izgubiš iz kino dvorane, to mu svakako dopuštam,i svaka čast na tome,na rijetko koji film sam zabrijao na taj način,ali to je posljedica tech efekata,i zvuka. Da gledam WoW trailer neki iznova i iznova,zabrijao bi i da imam epic flying mounta. Nebitno. Ono što me se nije dojmilo je priča,jer sam film nije film kakvog ja preferiram,sad bio subjektivan ili ne,taj dio nisam popušio. Pročitao sam negdje dobar review filma,citirao bi ga ovdje a ukratko se svodi da je neki white boy upao u native vs. hi-tech sukob,naučio sve o tim primitivcima,i onda..fucks them over. Opet, meni to nije preuvjerljivo s tog aspekta. Ne želim biti spoiler ovdje ni citirati tuđe review-e, meni film nije za uzrast preko 15g. Jednostavno je mega-spektakl,ali samo sa vizualne strane. Bar meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4223 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4224 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Indeed ![]() Inace, kod SF filmova je dobro sto imaju ovo "F" u imenu zanra (zato vjerojatno ne-mastoviti ljudi kazu da su takvi filmovi losi, ne-realni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4225 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Kada filmu koji je spektakl pristupiš sa kritičnog stajališta, to je kao da u dođeš u javnu kuću i baciš se na intelektualnu spiku sa dotičnim...jel...osobama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4226 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Napokon sam jučer našo vremena za Sin City, svidja mi se stripovski način na koji je snimljen(mada kad bi tak sve filmove snimali bi poludio), zanimljiva priča,odlična glumačka postava, no trebao je biti kraći(zadnjih pola sata sam se počeo moliti da završi) i naživcirale su me gluposti tipa frajer ispuca cijeli spremnik u tipa on još hoda... Sve u svemu 7/10
![]() |
#4227 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4228 | |
Premium
|
Citiraj:
Taman sam mislio napisat da sam napokon shvatio zasto nista ne pises vise ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4229 | ||
Why so serious
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Po svakom se filmu može srat ak ga gledaš sa drugog stajališta..i ak si unapred zacrtaš da je tebi to loš film! Nisam gledal Avatar, al ići ću ovaj tj, i ak bu ga ja gledal sa realnog stajališta a ne kao da je SF pa normalno da bu mi sranje jer budimo realni u tom filmu nema niš realnog ![]() A Citizen je odličan film, neznam kaj ti je tu bilo loše, a i kraj je da bolji nemre biti... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4230 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao Couples retreat.S boljom polovicom bacit oko , film je predobar 8/10. Ugl radnja su neka 4 para i kao da obnove odnose medu sobom, bace ih na neki otok tipa havaji gdje imaju sve ( mos mislit kak obnavljaju odnose) ![]() Sto se tice avatara - necu rec da mi je dobar jer nije , a necu rec ni da je los da nebi bilo drvlje i kamenje.Film je prosjecan, isto kao i bastardsi.
![]() |
|
|