|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Dec 2009
|
Komp u kvaru
Ovako prijatelju se komp kad ga upali non stop resetira znači vjerovatno je neki virus a on bi htio sačuvati neke podatke ili ga upaliti da mu opet radi sve po starom bez reinstalacije windowsa pa jeli postoji kakva opcija za to sredi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
|
Citiraj:
I ako ti nije teško navedi o kojoj se konfiguraciji radi pošto su takva pravila i lakše ćemo tako riješiti problem. Hvala ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
nez ti ja toćnu cijelu konfu njegovu znam samo da ima neki dual core mislim 2.6,grafa mu je nVidia 7600,2gb ram,i matična s.775 a bili mi mogo malo pojasni kako da testiram to preko biosa šta i kako jer nisam nikad to radio pa neznam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() ![]() http://www.hirensbootcd.net/ Sprži na bootabilni CD, podesi u biosu da je first boot device CD ROM, nađi/pokreni sljedeće: - testiraj memoriju (memtestom) i - disk (toolom ovisno o proizviđaču). memtest pusti bar 2 passa da prođe.
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 20.12.2009. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čovjek ti je lijepo rekao. Sprži Hiren's Boot CD, u BIOS-u namjesti da je optika prvi boot uređaj, restartaj komp sa umetnutim cd-om u optici. Na njemu imaš brdo alata pa udri testirati. Prvo probaj Memtest, bar 2 passa i to svaki keks posebno, pa onda zajedno.
![]() |
#8 |
Guest
|
ok hvala provam pa javim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|