|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
mobiteli sto podržavaju skype
iskustva, da / ne i jel moguce? zanimaju me iskustva preko skypa pozivi orema mobilnim mrezama u bosnu ili sloveniu? jel podrzava i koliko trosi.. isto i za voip |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ja sam probao na n73 voip preko jednog privatnog voip operatera. zvuk je ok, treba cca 10 sekundi u početku da se kvaliteta zvuka popravi jer u početku ne čuješ ništa, i ako ne mijenjaš repetitor sve je ok, uz povremene prekide (nađeš mjesto na otvorenome gdje imaš puni signal i ne mičeš se, jer kako se mičeš tako prekida). za to sam koristio nimbuzz aplikaciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Imam fring na N95 i radi super, sa skypeom i drugim voip programima, ima i msn pa se mogu i dopisivat. Al preporučam da koristiš samo dok su unutar neke Wlan mreže jer je mobilni internet preskup
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Koristi E51 Viop, MSN, Skype sve preko Fringa i radi vrhunski,Odlicna stvar za nekoga tko je cesto vani, samo stanes u neki shoping centra,ispred boljeg hotela ili sl. uhvatis njihov Wlan i uzivas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
ja sam nov u ovim vodama znaci ja i dalje placam i moram imati intenet pristup? onda mi je sve jedno jel koritim laptop i slusalice? umjesto to uredaja? niste mi odgovorili jel skype najbolji i jel podrzava SVE bosankse, slovenske, austrijske, pa i srbske mobilne mreze? recimo ja imam skype pretplatu... a tamo druga osoba samo mobitel. recimo da vodite ljubavne razgovore... jel se troskoci povecavaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Pa cuj ako laptop i slusalice zelis nosti vani kuce onda ti je isto:-) Pogledaj ovdje cijene i odmah ces odkazati preplatu skypu:-)http://freevoiphr.com/html/info.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije bitno koji ti je davatelj usluga nego samo da imaš što povoljniji mobilni pristup internetu i mobitel na koji možeš instalirati Skype klijent (bilo koji s WM ili Symbian OS-om).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
recimo da si kod kuce: flat rate, skype kad si vani, onda mobitel koji podrzava... i koju konekciju moram imati? koliko downloada radi kad se prica? i jel se isplati ili da iskljucivo koristim PC to PC talk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ja sam sad uzeo 10E na voip busteru...cijena prema HR fiksnoj 0,15 kn min...a prema mob nekih 0,50 kn min... nije neki prejeben zvuk ,al za te pare, s tim da mi je na 098 sad 1,99kn min prema fiksnima, usteda je jebena..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
PC to Pc je najjeftnije rijesnje.Od mobitela mozes korisitit Nokiu E51 ( najjetiniji mob sa Wlanom )instaliras Fring i na njemu imas skyp.Jedino sto ti je mobilni internet malo skup, zato i postoji Wlan na tom mobu pa se spojis na neki hot spot ili nezasticenu mrezu.Ne trosi puno mb kada koristis voip. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
HM, mene zanima jel itko koristi MSN messenger u smislu aplikacije i kad je spojen na Wlan da ga onda koristi a ne neke ( ebuddy messenger ) i te spike..... I isto me zanima za Skype, al u smislu poziva Mobitel prema PC-u... ( PC prema PC ) znaci zakacim se na svoju mrežu i peri ![]() Mobitel koji mislim uzet je Omnia ( WM ) ili Galaxya ( android ).... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
na nokia n85 skyp radi perfektno-naravno konekcija interneta na mob.skupa.a na www.12voip.com pozivi za hr.i po svijetu na fixne linije gratis.koristim ga vec par godina i prava je stvar.cak i sms su cesto puta gratis.pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
aka Striko
|
Hvala ![]() Imam flat nema potrebe na susjedovu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja sam platio onaj Skype bon (10 EUR) pa sam preko wlana telefonirao na kućni fixni broj iz Maroka za nekih 20 centi/min. Nisam potrošio ni pola, a 'lajao' sam skoro svaki dan. Slao sam i sms-ove na istu foru. Da sam razgovarao mobitelom, došlo bi me skoro 3 EUR/min. Aparat je bio iPaq 614c sa Win CE 6 Pro.
![]() |
#16 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Mene to ne zanima ![]() Samo s Moba na komp.... Znaci kao inace s PCa na PC... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
samo ti je promet bitan, a ako se zakvačiš na neki free wlan, onda ti je besplatno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|