|
![]() |
#4951 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4952 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
pobrao sam guid ban...ne da nisam chiter,nego sam rijetko uopce na mp-u!! evo nakon ohoho vremena,cca mjesec dana...idem ja na server overgrown only...i izbaci me zbog guid bana...nevjerovatno... nakon malo potrage s svojim gudiom,primjećujem da je s mojim key-em igrao neki "(c3)DoG"... jednostavno ne vjerujem da je moguće tako lako popuxit key...ne vjerujem da sad moram kupovat novi! katastrofa...
![]() |
#4953 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Ne kužim kak je došao do tvog keya?
![]() |
![]() |
#4954 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
nemam pojma...stvarno to i mene zanima... ![]() ![]() P.S. očito nemam sreće u zadnje vrijeme...u zadnjih mjesec dana provalili su mi rapidshare account 2 x ... i nakon par dana,dobijem mail od RS-a da su primjetili "sumnjive radnje" oko mog accounta i resetirali mi password...prije toga se nisam uopce mogao ulogirati jer mi je netko promjenio pass...a ja kupio hitno novi account jer sam trebao hitno skinut nesto...sad imam 2 koja isticu u slicno vrijeme
![]() |
#4955 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Osim ako imaš brutalno jednostavne passove neko ti je snifao portove jer nema šanse da i sa keyloggerom pokupi CDkey jer ga ne upisuješ non stop...
![]() |
#4961 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Keymaker teoretski može izbacit bilo koji key ali poanta keya je u tome da jednom kad je aktiviran nemožeš registrirati istog ponovo, kad bi neko mogao preuzeti njegov accaunt na tu foru nakon što je on već regao svoj onda koja bi bila poanta cdkeyeva... A sve da i je tome tako opet je čudna koincidencija da mu haknu "usput" i rapidshare...
![]() |
#4962 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Postoje posebni programi kojima je baš svrha da kradeju cdkey-eve iz registrija ( pogotovo ih ima ohoho za call of duty serijale) .... uglavnom ih rade ovi koji rade i haxove ... pa onda kad njim je mušterija banana njim daju taj key ko nadomjestak za njihov koji se sad banani...
![]() |
![]() |
#4964 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Daj mi recite ako znate možda, kad kupim igru preko steama, praktički mi nitko nemre čopit key, jer on ajmo reći - ne postoji. Igra mi je povezana s Steamom i tako je raspoznaje kao orginalnu? Mogu mi samo Steam acc maznut. ![]() Jer ako je tako, to je velika prednost, i fkt bi bilo bolje kupovat MP online igre preko Steama. Čak i da mi ga ukradu, imam dokaze da mi ga vrate nazad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4965 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Pa opet ti u multiplayer optionsu mora pisati tvoj key...koji je opet negdje u regeditu napisan, stoga ja mislim da se on opet moze ukrasti na isti nacin.
![]() |
#4966 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
ko kaj ti je več apacer rekel ... opet kad instaliraš cod4 key ti odlazi u registry .... najbolje ti je da ne primaš nikakve fajlove prek xfire itd pa si bez brige ![]()
![]() |
![]() |
#4968 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() A i cisto sumnjam da bi oni tebi sa steama na ikoji nacin to kompenzirali, kako bi ti njima mogao dokazati da je taj key ustvari ukraden?! Oni mogu jednostavno reci da se vise brines za svoje stvari i slicno, kontas?
![]() |
![]() |
#4969 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pa ono, ti automatski povučeš cijelu gotovu instalaciju (x puta) s keyom u sebi preko Steam accounta/progama, valjda postoji onda neki način da se to izverificira i sazna da ti je netko hanzigadrp key. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4970 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo jedan ubitačni rush ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/786681_cod4.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#4974 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
imam problem u vezi CoD4... naime, igram online, i nakon nekog vremena igra se samo crasha i opet digne, mali lag i sve radi. to traje recimo nekih 5-10 sekundi. i straaaašno nervira, posebice u S&D mapama. nekad mi javlja i "driver stopped responding and has recovered" tak nešt kad alt tabam u win. e sad, preporucili su gašenje windows aero, (što sam i napravio) da se smanji opterećenje grafe il tak nešt, to sam i napravio, al ne pomaže. konfa je ova upisana, win7 je u pitanju, ništa nije clockano |
![]() |
![]() |
![]() |
#4976 |
Premium
|
a pokušat cu, al nešta sam skeptičan u vezi toga, jer mi se događalo to i prije na nekim drugim driverima na visti. a nema smisla, konfa je dovoljna da izdrzi to na svim postavkama, al cak i pri nizim rezolucijama se sranja događaju xD a ništa.. bacit ću nove drivere pa ćemo vidit... itko ima drugih prijedloga/iskustava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4977 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4978 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4979 |
Premium
|
vidiš, vidiš... to bi moglo bit! idem probat nabit nove kataliste, pa ako to ne pomogne bacam se na metlu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4980 |
Premium
|
everest veli 63celzija. što nije puno kolko ja znam. dakle nije hlađenje, al otkad sam ubacio nove catalyste, novi problem -.-' sad umjesto crashanja, pocne mi trzat! odjednom krene doslovce slideshow. mozda da stavim neke starije catalyste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|