|
![]() |
#4922 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ja sam se sturio trazeci "cod 4 save game", dok mi sad nije sinulo u glavu da sam time zapravo dobijao rezultate vezane za single player... ![]() Jedini problem koji me sada muci je "legalnost" ovih nasih linkova ovde. Jesi li u međuvremenu mjenjao neke postavge cfg fajla? Jesi li instalirao slucajno kakav antivirus ili firewall?
![]() |
![]() |
#4924 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Problem
Pozdrav, evo mene sa novim problemom u vezi CoD-a. Sa instalacijom sedmice stižu i problemi ![]() Nakon 10-15 minuta igranja (nekad više, nekad manje) izbaci mi onu dosadu od iw3mp.exe stoped working bla, bla. Pogledam u event viewer-u. Tamo je opisana greška ispod. Baš se i nemože puno vidjet iz samih kodova i mem. adresa. Proguglao malo, ono moguće rješenje u vezi zvuka mi nije pomoglo, sad me zanima jel se neko susreo sa tim i jel zna kak to riješit? Hvala Citiraj:
![]() |
![]() |
#4925 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Zanima me jel CoD4 nije baš dobar sa audio pozicioniranjem ili ja neznam podesit Xonar da radi kako treba pošto mi zvuk dolazi iz svih zvučnika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4927 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#4928 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Također, daleko najdraže oružje. U ovom classu imam claymore mine, overkill (drugo oružje je pump action shotgun) i extreme conditioning. Stalno trčim po cijeloj mapi, nigdje se ne zadržavam duže od 30ak sekundi Inače, overkill samo zato da malo ispunjavam challenge, sva sam oružja dobio zlatna osim shotguna, pa eto da i njih pomalo završim sa 150 HS-ova Makar shotgun rijetko uopće vadim, stalno sa G3
![]() |
#4929 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
evo i mog novog problema, igram cod4 jedno 5-10 min i komp mi se zablokira pa ga moram ugasit na gumb. kad ga ponovo idem upalit on se pali i gasi sam od sebe i nema slike na monitoru. nakon pol sata normalno se upali i veli mi overclock retry failed iako komp nije overclockan. jel to problem za servis il se da rijesit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4930 | |
Bazinga
|
Citiraj:
EDIT: Nemoraš u više tema postavljat isto pitanje.
![]() |
![]() |
#4931 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
sry za ponavljanje, nitko mi nije odgovorio pa pitam ponovo. problem je samo sa cod-om nemogu napraviti screenshot jer se komp samo zablokira u jednom trenutku slika ostane kak je bila u tom trenu igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4933 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
i ja imam slican problem..kada igram cod4 mp nekoliko minuta,odjednom mi zablokira,i stoji mi slika iz cod-a jedno 20 sec,nakon toga bude crno i pojavi se ono Don't send..kao da je ATI nasao neki problem,kada kliknem na don't send ponekad se vrati u igricu a nekada ne...btw imam graficku ATI Radeon x1550 series i razvija oko 160 fps-a,ali joj to jedini problem sto izbacuje iz igre..ako neko nesto zna pls help.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4934 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4935 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
To mi se i pojavljuje..taj VPU recover,a drajvere sam stavljao,bude ok dan-dva pa opet pukne..tj bude crno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4936 |
|
![]() |
#4938 |
|
Paaaaa, čuj za razliku od ovih što cijelu mapu provedu na 3 mjesta ovo je rush epskih razmjera ![]() I ono nije da sam stalno kempao po 40ak sec, trčim, trčim, vidim nekog, paf mrtav je, trčim, trčim vidim njihov spawn tu malo poubijam i krenem dalje. Bilo možda par situacija di sam ostao po pol minute-40 sec, sve ostalo trčanje-stani-opali-trči prema sljedečem ![]()
![]() |
#4939 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Kempanje nije uopće ničim određeno, tako da netko može reć da je 5 minuta na jednom mjestu i reći da će sad krenuti i da se stalno kreće po mapi i zadržava po 5 minuta. Drugi će reći isto s 2 minute. Neki kažu recimo na SD-u 12 sec nakon početka runde kad ga ubiješ, na mjestima gdje se inače prelazi tj. crossa, da kempaš, ko je tu kemper ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4940 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() BTW: Moj osobni rekord 88:11! Neda mi se sad tražit screenshot po XF-u. ![]()
![]() |
![]() |
#4942 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Trebam nekoga na MSN, da mi pojasni par stvari. U nastojanju sam da dignem svoj server, koji sam davno obećao ali nisam stigao/mogao. Uglavnom par pitanja, oko konfiguracije, pba, zaštite i sl. MSN (only, neda mi se natezat preko bugovitog PMa sada). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4944 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Aj da ja jos nesto pitam... ja sam jedan od onih koji je uzeo MW i koji ce uzet MW2 95% zbog SP-a... ubite me, al volim rjesavat neke misije bez da mi se neko utabori na neko drvo i snajpa me 20 puta dok ja skuzim u cem je fora... enivejz... jedno pitanje... sad sam krenuo nanovo na hardened prelazit taj MW. i na jednoj od prvih misija, di treba extractat onog nikolaja... sredim ona prva 2-3 lika i onda dodjemo do onih 2-3 barake u nizu... i veli meni moj gazda "Plant some claymores arrount the door and get their attention"... ili tako nesto... ja sam dosad uvijek samo uljetio nutra i sashio ih s cim god sam imao u ruci i sve je bilo ok... a sad me zanima kaj ako bi to htio rjesit kak mi vodja kaze? di postavit claymorice i KAKO im privuc paznju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4945 | |
I hate mondays..........
|
Citiraj:
Sto se tice jeftinog, ja sam si ubo komplet igru (dvd original sa seriskim) novo u celofanu na ebayu za nekih 100 kuna... i sve radi ok, MP i SP... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4946 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Americas Army 2.8.5 mi radi ok. A sa ebayem mi se neda zezat, mislim da cu najvjerojatnije piknut CD KEY. Gdje se moze kupit? Ima tko iskustva kakva i preporuke? lp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4947 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#4948 | |
I hate mondays..........
|
Citiraj:
![]() A inace, dva dijela COD4 koja me najvise frustriraju su TV station (di ih ima ko govana sa svih strana) i onaj kad "ubijem" celavog rusa i skinem helokopter, pa nakon spustanja po onoj spagi kad treba proc ono brdo njih kod onih autobusa pa krpat smotanog ranjenog su-snajperista... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4949 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Pogledaj ovdje za key. ![]()
![]() |
![]() |
#4950 | ||
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Općenito nevolim igre u kojima se protivnici spawnaju na taj način a ono u TV kući je eklatantni prijer zašto...
![]() |
![]() |
|
|