|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Imam nekog crva i komp je usporen
Pozdrav svekolikom pucanstvu.. ovo inace nije forum na kojem ja ordiniram, pa sam i vise nego sigurna da ova tema ima neko bolje mjesto, te ujedno molim modove da to po potrebi premjeste.. hvala! :zubo: moj problem, dakle, je vrlo jasan, jel.. imam crva koji mi jede do 99% mojih kopjuterskih mogucnosti i sve radi ko crknuto pseto.. pomozite mi, molim vas.. vec sam ocajna.. jer je spor. inace, od zadnje instalacije windowsa, I shit you not, proslo je cca 2 godine (jebiga, prekinula sam sa deckom ![]() Zahvaljujem unaprijed.. modovi, imajte milosti i ako ovo micete, sibnite mi pm jer to inace nikad necu naci.. ostale ifo saljem po potrebi.. hvala.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja mislio da je iam crva muški problem, al očito da i dame muči ![]() Ne znam kako si sigurna da si pokupila crva, al za početak bi trebala probati maknuti ga sa nekim antivirusnim programom, ako ga nemaš instaliranog probaj s nekim online scanom. Probaj recimo s http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html pa ti ga možda makne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
probala sam s ovim bitdefenderom, erm.. reko mi je da imam dva trojanca.. which was not that helpful.. ![]() jos ideja..? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Malwarebytes' Anti-Malware, safe mod i killl kill kill the worm ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pokreni task menager i pod processes pogledaj što ti ima najveće zauzeće procesora i memorije pa probaj to ugasiti. Ali stvarno, probaj formatirati disk i staviti svježe windowse i po mogućnosti instalitrati antivirus i antispyware program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jul 2009
|
Spybot S&D, Avira AntiVir Personal, Hijack This, KillBox, ima načina bez format C:, ovdje sam napisao samo programe koje ja koristim. Ako je potrebno može se raditi u Safe Modu (čišćenje), a može i Repair Windowsa nakon čišćenja (ako je potrebno), prije novih Winsa. Kako dalje ? Neka drugi odgovore ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Skini NOD32 ili Kasperskog trial licence i mislim da bi oni to trebali riješit. Ak oni neće onda jako teško da nešto osim formata hoće. Meni to sve smrdi na brontoka, a njega ćeš se jako teško riješit.
![]() |
#9 |
Registered User
|
joj, kak ste vi svi meni super.. ![]() enihu.. trenutno skeniram sa malwarebytes-om.. i neznam jel se nesto desilo ili je to samo zbog toga sto trenutno nemam nikakav antivirus aktivan (hmmm..), ali kompche kao da zivlje radi.. jubaf moja.. ![]() i zasad imam 14 infected objects na malwarebytes-u.. yup yup. budem javila kako ce taj slucaj zavrsiti.. vrlo je napeto. ponaosob: @centaur; mili.. da znam kako da bez kobnijih posljedica udjem u i izadjem iz safe mode-a, bih li zaista bila ovdje..? :mig: @sinisa; ne budi tako pesimistican.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
Citiraj:
![]() Bilo bi poželjno da u safe modu brišeš nametnike, samo pritišći F8 kad upališ komp pa ćeš ući u safe mode ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Registered User
|
Citiraj:
a to sto je kome i koliko "najlakse", o tome cemo kasnije.. Citiraj:
![]() ali dobro.. naucili smo uci u sejf mod.. sto je super, pod uvjetom da ne udjem (opet) u bios.. zadnji put, it ended tragically.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
a za pivo, well... just point the direction.. Zadnje izmijenjeno od: tor. 10.12.2009. u 09:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Koliko spama i nepotrebnih hormona u zraku. čeljade.žensko - molim lijepo da prilikom otvaranja topica poštuješ naša pravila Pravila i pomoć - iam crva.. :kme: je - je naslov koji ulazi u uži izbor za zatvaranje topica. Ostali; hormone zauzdati, prste na tipkovnici zaposliti s nečim drugim, a ne spamom po forumu. Ovo nije chat rooms, facebook ili LJES. Spam i ostalo nepotrebno sam obrisao, nadam se da će to ostati jedina sankcija za sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
a jebote koja drama nastala ovdje.. tor, svaka ti je na mjestu.. neznam samo kako mozes od tako ranog jutra biti toliko ozbiljan i strog, ali ajde.. ![]() ![]() uglavnom.. moj problem nije bas nestao, ali vasi savjeti su pomogli da barem prezivim do instalacije.. hvala svima, posebno klaunu na programcicima i centauru na motivaciji. i toru, bez kojeg bi ova tema bila zachatana i offtopic do besmisla.. pa se cujemo kad opet nesto sje.. zeznem. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|