|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Imam nekog crva i komp je usporen
Pozdrav svekolikom pucanstvu.. ovo inace nije forum na kojem ja ordiniram, pa sam i vise nego sigurna da ova tema ima neko bolje mjesto, te ujedno molim modove da to po potrebi premjeste.. hvala! :zubo: moj problem, dakle, je vrlo jasan, jel.. imam crva koji mi jede do 99% mojih kopjuterskih mogucnosti i sve radi ko crknuto pseto.. pomozite mi, molim vas.. vec sam ocajna.. jer je spor. inace, od zadnje instalacije windowsa, I shit you not, proslo je cca 2 godine (jebiga, prekinula sam sa deckom ), a instalacija nova nije moguca jer A) nemam cd B) komp mi, kao sto rekoh rikava C) nebih bas ja to radila sama, a momche koji bi trebalo, well.. vremenski je indisponiranoZahvaljujem unaprijed.. modovi, imajte milosti i ako ovo micete, sibnite mi pm jer to inace nikad necu naci.. ostale ifo saljem po potrebi.. hvala.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja mislio da je iam crva muški problem, al očito da i dame muči .Ne znam kako si sigurna da si pokupila crva, al za početak bi trebala probati maknuti ga sa nekim antivirusnim programom, ako ga nemaš instaliranog probaj s nekim online scanom. Probaj recimo s http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html pa ti ga možda makne. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
probala sam s ovim bitdefenderom, erm.. reko mi je da imam dva trojanca.. which was not that helpful.. ![]() jos ideja..? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Malwarebytes' Anti-Malware, safe mod i killl kill kill the worm ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pokreni task menager i pod processes pogledaj što ti ima najveće zauzeće procesora i memorije pa probaj to ugasiti. Ali stvarno, probaj formatirati disk i staviti svježe windowse i po mogućnosti instalitrati antivirus i antispyware program. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
Datum registracije: Jul 2009
|
Spybot S&D, Avira AntiVir Personal, Hijack This, KillBox, ima načina bez format C:, ovdje sam napisao samo programe koje ja koristim. Ako je potrebno može se raditi u Safe Modu (čišćenje), a može i Repair Windowsa nakon čišćenja (ako je potrebno), prije novih Winsa. Kako dalje ? Neka drugi odgovore ! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Skini NOD32 ili Kasperskog trial licence i mislim da bi oni to trebali riješit. Ak oni neće onda jako teško da nešto osim formata hoće. Meni to sve smrdi na brontoka, a njega ćeš se jako teško riješit.
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
joj, kak ste vi svi meni super.. ![]() enihu.. trenutno skeniram sa malwarebytes-om.. i neznam jel se nesto desilo ili je to samo zbog toga sto trenutno nemam nikakav antivirus aktivan (hmmm..), ali kompche kao da zivlje radi.. jubaf moja.. ![]() i zasad imam 14 infected objects na malwarebytes-u.. yup yup. budem javila kako ce taj slucaj zavrsiti.. vrlo je napeto. ponaosob: @centaur; mili.. da znam kako da bez kobnijih posljedica udjem u i izadjem iz safe mode-a, bih li zaista bila ovdje..? :mig: @sinisa; ne budi tako pesimistican.. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Citiraj:
![]() Bilo bi poželjno da u safe modu brišeš nametnike, samo pritišći F8 kad upališ komp pa ćeš ući u safe mode ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | ||
|
Registered User
|
Citiraj:
a to sto je kome i koliko "najlakse", o tome cemo kasnije.. Citiraj:
![]() ali dobro.. naucili smo uci u sejf mod.. sto je super, pod uvjetom da ne udjem (opet) u bios.. zadnji put, it ended tragically.. |
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
a za pivo, well... just point the direction.. Zadnje izmijenjeno od: tor. 10.12.2009. u 10:40. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Koliko spama i nepotrebnih hormona u zraku. čeljade.žensko - molim lijepo da prilikom otvaranja topica poštuješ naša pravila Pravila i pomoć - iam crva.. :kme: je - je naslov koji ulazi u uži izbor za zatvaranje topica. Ostali; hormone zauzdati, prste na tipkovnici zaposliti s nečim drugim, a ne spamom po forumu. Ovo nije chat rooms, facebook ili LJES. Spam i ostalo nepotrebno sam obrisao, nadam se da će to ostati jedina sankcija za sad. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
a jebote koja drama nastala ovdje.. tor, svaka ti je na mjestu.. neznam samo kako mozes od tako ranog jutra biti toliko ozbiljan i strog, ali ajde.. ( i da, lojalnost mi nalaze da ti kazem da ne koristis sveto ime LJES tako olako )uglavnom.. moj problem nije bas nestao, ali vasi savjeti su pomogli da barem prezivim do instalacije.. hvala svima, posebno klaunu na programcicima i centauru na motivaciji. i toru, bez kojeg bi ova tema bila zachatana i offtopic do besmisla.. pa se cujemo kad opet nesto sje.. zeznem. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|