|
![]() |
#451 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Neš ti penala bogte.... ![]()
![]() |
#453 |
Super Moderators
|
Čudno da mu nije usput uvalio crveni i tri tekme neigranja pa nek pazi drugi put da se ne posklizne...nevjerovatno.
![]() |
#455 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Toga koja bi se halabuka digla da je Dinamu dosuđen takav protiv Ajduka i da je završilo 1:0 ![]()
![]() |
![]() |
#456 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
HNK Penal s.d.d. ponovo jaše ![]() Ma bio je penal, tu i tamo treba imati i više sreće nego pameti. Ali baš me zanima koju spiku bi naši prijatelji dalmatinci imali da je ovako bilo s Dinamom? ![]() Citiraj:
prestani pričati isto ko i ja.
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 29.11.2009. u 11:53. Razlog: dupli |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Onda nije,kao sto nije bio ni onaj od callela u zivom zidu,odnosno od nekog iz hajduka u zagrebu kad je blokirao. Slazem se u potpunosti HNK penal na krilima Bebeka jase opet. Navodno je i najbolji nas sudac,ali negdje je bilo da nakon masakra zadnje utakmice u Euroligi kaj je sudio,nece bas brzo opet dobit priliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ne mogu naći neko logičnije objašnjenje ![]() Kaj se Slepog tiče siguran sam da bi u Puli bilo bolje s njim (mislim da je odrađivao kartone, ali nisam siguran da bi igrao i bez toga). Uglavnom, odigrao je u HNL ove sezone samo 3 kompletne utakmice i ima dva gola i šest ili sedam asistencija. Ukupna njegova minutaža u HNL-u je 1082 minute. To je 12 utakmica, ima 8 golova i 10-ak asistencija. Ne znam tko još trenutno ima takvu statistiku u HNL-u. Možda nosonja ili Sivonjić? ![]() A što se Hajdukovog penala tiče... Da je takav suđen Dinamu u Puli slijedećih mjesec dana bismo slušali o tome kako se navlači za Dinamo, kako mamić kupuje utakmice i slično...
![]() |
![]() |
#463 | |
Premium
|
Citiraj:
Anyway, moj komentar je više išao u smjeru hajdukovaca koji za svaku grešku u korist Dinama dižu ogromnu halabuku, a kad se griješi u njihovu korist onda je sve ok, i zapravo nije bilo greške, to je bio čisti penal.
![]() |
![]() |
#464 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
budimo realni tako je kod svih...lihvarenje,izmišljavanje krivih razloga za neuspjeh itd...samo da se pokuša sakrit antitalent nogometaša i trenera
![]() |
#465 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Odlazi najbolji igrac Dinama Steta za Dinamo, ali ponuda Arsenala se ne odbija Idemo danas plavi, po cudo u Bruxellesu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Slepi opet zabio i asistirao ![]() Medjimurje - Dinamo 1:4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Uletio im je Maminjo u poluvremenu u svlačionicu ![]()
![]() |
![]() |
#468 |
Banned
|
..i dao svakom jadniku Međimurja 100kn za kil janjetine,like always..zanimljivo u 5 min nastavka su primili 2 gola,ili ako hoćete,u 20min su primili 3..od 45 - 65 min..really,Dinamo je izašao vrlo motiviran iz te svlačionice.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Premium
|
Citiraj:
Da si gledao tekmu znao bi da je lako moglo biti 5 komada već u prvom dijelu u mreži Međimurja. Nije bilo samo zato jer su se Nosonja i ekipa gadno ispromašivali u prvom dijelu. Ili si stvarni mislio da jadna ekipa poput Međimurja, koja je po meni jedan od glavih kandidata za ispadanje može dobit Dinamo kad igra i s pol gasa? Sve da im i Svaguša osigura krafne do kraja života, a Pelivan goveđe bifteke, sumnjam da bi dobili Dinamo.
![]() |
![]() |
#470 |
Banned
|
Ma kažem,baš su evo izašli iz svlačione,dali si onaj šećer u ruku,i rekli ajmooooo. I sudac je svirao kraj tekme. U kojem svijetu ti živiš roberto..ne bi oni možda dobili Dinamo,ali taj isti Dinamo je trebao leć protiv koga,pa su fulali penal,Istre,koga već... Dinamo je smijurija klub..ali je i dalje naš najjači. U 20min su im 3 gola dali,to ne mogu ni na plejki. Daj molim te,ljubav prema klubu je jedna stvar, ali biti realan je nešto deseto,međimurje je dno slažem se,ali vrištao sam na koeficijente kladionice na poluvrijeme Međimurje 1. Zanima me samo koliko je uplata bilo,recimo..vidi sranja,iz 1 u 2, koeficijent 29..mislim nijedna. ![]() Samo čekam famozno zadnje kolo europskog sna,Ajax i Anderlecht 2-2,zavjera svih zavjera, Dinamo i neka dobije 1-0,2-0,2-1 nebitno, i onda će krenuti priče,viš,sam ti rekel,i kad igramo dobro Europa nas ne voli,dogovorili su se. Dobro jutro da su se dogovorili,ili da će se,ako su imalo pametni. Kao i Ukrajina i Engleska tekma za Qualif.WM,isti qrc,čisti dogovor. Nije stvar Hrvatske,niti našeg ne-doživljavanja u Europi,nego čisto - love. Budeš vidio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Super Moderators
|
![]() |
#472 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam naivac i vjerujem da ima namještanja, ali da Maminjo kupi svaku tekmu - mojne me batje. Žešća glupost. Tolikima je već stao na žulj da je veća šansa da ga netko prijavi umjesto da primi pare... A što se tiče namještanja koeficijenta na Međimurje u prvom poluvremenu, ponavljam, da si gledao tekmu znao bi da pričaš gluposti. Neki promašaji Nosonje ili Slepoga su takvi da to nisu mogli namjerno izvesti ni u kom slučaju. Znam da je kod nas popularno odmah pričat o namještanju kad se dogodi neki preokret, ali jednostavno ne vjerujem da je o tome svaki puta riječ. Pogotov u jeku ovih hajki na namještanje utakmica. I samo još jedna opaska. Svi su toliko uvjereni da Dinamo kupuje tekme, a nitko primjerice nije spomenuo da je u subotu bivši igrač Hajduka upravo u tekmi protiv, gle čuda, Hajduka, spičio sebi autogol u 2. minuti...
![]() |
![]() |
#473 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Sila klub,kao i bezbroj puta do sad.. Sve oko Dinama su priče,izmišljotine i slučajnosti,slažem se. Baš - sila klub. Ali na WC. ![]() Mora da ih je Mamić silno motivirao za 3 gola u 20min.. Sad nabijanje nekih kompleksa tipa,šta ti miš koe Međimurje,i te fore. Pa ne bi ih dobili ali toliko se toga poklopilo za kladionu u ovoj tekmi,da se ja jednostavno samo mogu nastaviti smijati vašim komentarima i odjaviti s tekme, pardon teme. Da nisam isto doživio u HNL-u već 20tak puta,i sam to odigrao na kladi,ne bi riječ rekao. ![]() Sad lijepo roberto svedi moju reakciju na to,da je Dinamo jači od Međimurja,ma mojne sr.. nisam znao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Super Moderators
|
Nemoj pretjerivati sa flejmanjem i neargumentiranim ispadima ![]() Lijepo si upozoren.
![]() |
#475 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#476 |
Banned
|
Evo Zekina izgleda zadnja utakmica,osijek putuje kući sa tricom zasad, šuška se da su iz Hannovera 96 došli po njega,šteta za Šibenik,stoje odlično u HNL-u,kao i prolaz u kupu,za najbolji plasman u povijesti kluba. Sretno mu bilo,bio je kralj,kao i Rukavina.Nadam se da će i u Bundesligi,ako potpiše i sve prođe ok,trpati kao ovdje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Hm,kaj na ovo reci: http://www.index.hr/sport/clanak/erm...lu/466837.aspx Ako je ilegalno boravio,zar ne bi pravedno bilo da se poniste svi golovi,klubu oduzmu svi bodovi i opali takva novcana kazna da nikome vise nikad ne padne na pamet nesto slicno? Ovo je sramota,i za klub,i za HNL kao udrugu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
E,dečki,nisam znal di da to pitam pa bum spucal tu,ionak je liga počela.... Organiziram neki happening vezan za BBB,i uglavnom,sponzor mi je napomenuo da mu dostavim rasteriziranu verziju dinamovog grba,pa ako ima netko volje to sa mi pošalje na mail nek se javi na PM. Unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|