|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
PQI mi bulazni
Default: 333MHz min latencije 7,3,3,2.5 pri 2.6V ![]() ![]() Latencije nejdu dolje ni sa naponom 2.77V A pazi sad ovo ... 400MHz, 2.77V ... ma samo pogledaj attach file Kako ovo objašnjavate :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Šuti kaj se buniš? ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Budi sretan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() hehe, to smo vec pisali davnoooo,naime, ja sam moja 2 keksa od 512mb/333 uredno vozil na 407 mhz,dobro na Intelu di nisu vazne latencije,al sad kod sogora "peru" opako na xp2100+,ono oko i vise od 400mhz....,ja sam se jedno vreme bojal da budu zgoreli,jok! cim ih vise tlacis, bolje idu...dakle suti ,ne jambraj i vudri brigu na veselje!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
koji čipovi su na njemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
I ti se buniš, ah na šta su ljudi spali ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Chipovi su .. PQI Nije da se ja bunim nego kako je to moguče ??? Stabilno 100%, a nekad mi se ruši i na 333MHz ? Bolesni rami .. sad sam probao idu na 213MHz ali latencije moraju bit 7,2,3,2.5 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|