|
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
probaj ovo: 1- click on START 2- search about " color" 3- open " color management" 4-In window that opened cheak box of " use my setting for this device" 5- after that ,, under profile associated with my device click add 6- an window will be opened ,,, choose "sRGB IEc1966-2.1" then click OK 7- set it as Default Profile |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
pozdrav svima. da napomenem prvo kako sam ovih dana sretan što sam student jer mi je omogućeno da besplatno skinem legalnu kopiju windowsa 7. instalirao sam ga na svoj laptop i iznenađujuće dobro radi s obzirom da imam "samo" 1.5GB RAMA. fino su se drajveri instalirali i sve štima tip top. no imam jedan nazovi problem iako to vjerojatno nije. dakle imam 8600gtm koja podržava direct x10. do sada sam na xp-u koristio 9-ku. da li postoji za 7-icu nekakav directx10 jer ja na službenim stranicama nisam našao, a neznam da li bi directx10 za viste funkcionirao. hvala svima na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
|
hvala ti na ovome. piše mi da je directx11. no na nvidia.com piše da moja grafulja podržava directx10, kako to sad funkcionira. što kada me nakon instalacije modern warefarea pita da instaliram directx 9 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Windows 7 driveri za Acer Aspire 5730ZG
Zanima me da li je itko uspio naci drivere za navedeni laptop? I ako je, gdje.. Help!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Premium
|
jel imao tko problema sa igricama u full screenu. igrica radi normalno no sa lijeve i desne strane ekrana je oko dva prsta debela crna površina, ne samo u jednoj igrici? jel zna netko kako to popraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Win7 x64,problem prilikom instalacije
Komp iz siga. Odlucio sam reinstalirati postojeci sistem jer sam stavio novu maticnu(Asus p5q se plus).I sad,u BIOSU postavim da se optika dize prva pa onda SATA hard.Pojavi se ona poruka Win setup,lupim enter,loading files,i nakon toga se pojavi kursor i plava pozadina i nista vise,nema one opcije za formatiranje hardova,gdje hocu da mi se Windoze instaliraju,,,nista,samo kursor na plavoj pozadini,.. ![]() I sta sad? Na Intelovoj ploci je sve islo bez problema. Pomagajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
imam svjeze win7 32bit koje sam cec prije instaliravao,samo sto sad nakon instalacije i prvog sljedeceg restartanja ne mogu uci u win osim u safe modu, nakon ikone od windowsa pojavi se crni ekran i poruka WINDOWS EXPLORER HAS STOPPED WORKING. dali netko zna rjesenje tog problema... napominjem da sam vec vise puta instalirao te iste windowse,jedino sto se promijenlo od tad je maticna i proc koji nebi trebali imat veze s ovim... ![]() hvala unaprijed,vec ludim,8 dana sam bez kompa |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Rijeseno
Citiraj:
Bravo ASUS ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
Mozda pitanje glupo zvuči ali....Imam instaliranu win 7 Ultimate koja mi se ruši,pa sam mislio probati stavit novi win7 ali jedini sada dostupacan mi je Professional...Pa me zanimaju neke razlike ali konkretne,nasao sam onu shemu ali od tamo ne kuzim bas previse.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nema razlike |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 03.12.2009. u 21:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
|
Ocajan sam vise,majke mi!!! Danas sam instaliravao win7 3 puta i nakon nekog vremena mi se pojavi nakon restarta ista stvar SVE U QURAC HAS STOPPED WORKING!!! i ajmo nanovo win,dobro da samo operu instaliram i budem na netu,jer bi inace poludio da moram programe instaliravat. probat cu ovo sta si napisao,tek sam sada vidio,ali sumnjam da je do toga. Al smijesno mi je sto sam ove iste windowse koristio mjesec dana i nije se to dogadalo,a sada stalno otkad sam promijenio maticnu i proc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Premium
|
Citiraj:
jer imas P35-ds3l jer to konfa iz "moj komp" koji bios imas gore...
![]() |
![]() |
#501 |
Premium
|
pa pise DFI blood iron P35 T2RL nemam pojma koji bios jucer sam ju dobio,nisam ni isao za tim i sad opet iz cista mira svaki program koji zelim pokrenut pise da je stop working,recimo idem vadit nesto iz win rar-a pise da je prestao radit...bojim se resetirat komp jer cu vjerovatno opet morat stavljat windowse.. daj pomagajte,please,ima tko ovakva iskustva,dali je to problem HW ili SW prirode? i jos da dodam,iz cista mira sve podivlja,google mi preusmjerava sve rezultate u qrac,kad resetiram operu onda prestane,al kod sljedeceg ulaska u operu opet.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Premium
|
zanima me dali mogu u context menu imati recimo "programi" i strijelicu i da unutra stoji recimo atube catcher, j.r. media center itd itd...dali je to izvedivo
![]() |
#503 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Dali imate mozda problema sa update-om kod Win7!? Mene nesto zezaju zadnjih cca mj. dana.....svaki puta skine update i onda sve vrati nazad kako je bilo nakon restarta. ![]() Izgleda da je doslo vrijeme za svijezu instalaciju Win. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
|
![]() |
#505 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene jebe onaj error kad s mozilom skidam nes s neta izbaci mi "you dont have permissions , contact your administrator bla bla " i onda opet stisnem save , on kaze da vec ima i dali zelim zamjenit i onda mi skine i tako svaki put .
![]() |
#506 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#507 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I mene to povremeno zeza, još nisam otkrio rješenje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Premium
|
![]() |
|
|