|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Fraps 2.3.3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
mučos gracias....uvijek ljepo vidjeti cca. 35-60 FPS u FC 1280*1024 sve na very high,voda na ultra high ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=830 Pa buš vidio kakve su razlike u fps-u između određenih nivoa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ali i sam znaš da je to BS...jer čim 5-6 neprijatelja počne pucati po tebi frejmovi bolesno padnu odigro sam skoro cijelu igru (trenutno branim trebu dok prčka po nuklearki) sa frapsom uključenim i stvarno rijetko kad padne ispod 35 FPS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja prešo FC na normal, kad me uhvati (ako) budem i na teže, definitivno najgore - nema se više metaka, one nevidljive beštije, dolaze specijalci, night vision na kraju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Na nekim nivoima bogme fino padne fps, FC je puno zahtjevniji od D3. Navodno će u 1.3 patchu izbaciti korištenje ANISO filtriranja na nekim mjestima ne bi li popravili igrivost... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
igra se na veteran ![]() ![]() sad sam na onom djelu gdje te bace među zvijeri samo sa M4 + 10 metaka...mrzim šuljanje ![]() Citiraj:
kad je planiran izlazak??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam tamo radio tehniku dont look-just run. Probao par puta na šuljanje al previše vremena uzme... Ovako uz minimalne gubitke energije uspiješ doć do gana, a onda i do helića... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Trebao bi izaći sad za koji dan. Patch 1.3 change log Fixed a crash with the ForkLift when loading some levels. Fixed a bug that prevented levels from loading after saving in a previous level. Returned surround 5.1 sound option to the menu. Fixed a mounted weapon traverse problem. Fixed problems related to shaders1.pak and scripts1.pak not being removed on installation of the patch. Fixed a delay relating to tagging enemies in binocular mode. Normal Map Compression. Requirements: NVidia: Geforce FX Family or better, ATI: x800 card or better. This feature is disabled by default. To enable it, type r_TexNormalMapCompressed 1 in the console after loading a level. Enabling this feature during the game may take some time - the PC may appear to freeze. This variable will not be saved when restarting the game. Enabling normal map compression will have prolonged execution the first time running through a level due to initial compression phase occurring in real time through the level. Subsequent reloads of the same level will yield better performance and therefore we recommend that you run any benchmark twice and to take the second of the two runs for benchmarking purposes since this most closely represents the usual user experience. SM 3.0 and SM 2.0x are now enabled by default when graphics settings are set to ‘Very High’. To see performance increases you must have Direct X 9.0c installed. Improved tangent-space calculation to improve bumpmap quality. Anisotropic filtering disabled for some textures (light-maps, several lookup textures, fall-off maps) for increased performance. When attempting to connect to PunkBuster regulated servers, make sure you are not running with –DEVMODE enabled. Run the Farcry.exe itself (not a shortcut) if you are unsure. If you are kicked from a PunkBuster enabled server with the reason “No packet flow”, make sure the Windows XP internal firewall is disabled. Improved syncronization in multiplayer. Fixed bug in leaning with different player classes. Fixed an invisible wall exploit in mp_freighter. Please ensure you have your graphics cards latest drivers installed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() evo...stigao do onog djela kad trebam ubiti crnju ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
Vidim ja da nitko ne obraća pažnju na bitne stvari, npr. ovak će izgledati HDR rendering , samo bi to toliko priklalo igrivost na slabijim grafama da će najvjerovatnije to uistinu zaživjeti tek sa sljedećom generacijom... Jadna LE bi se pridavila da proba to izvrtiti ![]() Ali lijepo izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
mislim da bi ovak nešto pridavilo i stariju (jaču) braću od LE ![]() i zato me baš i ne zanima... ono što mene pali je "performance increases" koje bi SM3.0 trebali donjeti....koliko je to istini ili neistina će vrijeme pokazati |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj nemaš 1.2??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A-ha:clap: , a ja si sve mislim kak si ubo novi hardware a ništa se ne hvališ sa novim điđama koje podržava... Velik ti je oko 60-ak megi. Probaj malo progulati ili na p2p...ili otmi nekom forumašu, ovo zadnje sam ja napravio, posjetio sam neki dan Pinslu i Tora, išao sam u pohod žicanja razno-raznih patcheva ![]() Kad si nabaviš-imaš u onom benchu za koji sam ti poslao ljink za uključiti SM3.0 pa izbenchaj prvo bez, pa sa 3.0, tak buš najbolje vidio razliku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
ma budem pričekao 1.3 ionako sam prešao igru i narednih tjedan dana budem na sky-evoj kurvi od BH5ice ![]() a na 256Mb nema smisla uopće uključiti FC a kamli benchati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|