|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Saving agent Valerie ...
Sto napraviti u FarCryu kada konacno pronadjem Valerie? Moram je spasiti... sto napraviti, nikakvog izlaza nisam nasao. Jedino sto sam skuzio da je moram negdje usmjeriti ali kamo kad nikakvog izlaza nema? Pomagajte.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
neznam kak moze netko zapeti u farcry-u.. ![]()
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
To ono kad moraš branit od najezde specijalaca, pa kad svih pokolješ nekamo ju odvest... Ako je za klanje preporučam minigun, uber za uništavanje papana sa štitovima, samo ih odnese... A za prolaz... ideš tamo od kud su izašli pa malo tražiš ja sam isto jedno 10min izgubil dok sam našal vrata |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Dakle problem je slijedeci: nivo je "Cooler", a save_game je slijedeci, ulazim u jednu veliku dvoranu gdje ubijam jednog tipa i u dvorani nema nikakvog novog prolaza. Tip mi javlja radio vezom da poplavim tu dvoranu vodom kako bi mogao uci u ventilacioni kanal na vrhu dvorane. Pronalazim ventil, poplavljam dvoranu, plivam i na vrhu ulazim u taj otvor koji ima dva izlaza. Jedan je zatvoren neprobojnom resetkom a drugi vodi u nekakav hodnik i to sve poplavljeno. Kada skocim dole nemogu vise natrag jer je previsoko. Ubijam malo jaceg mutanta, malo hodam, jos dva slabija mutanta ubijam i pronalazim Valerie u nekakvoj poplavljenoj velikoj ucionici/kupatilu. Ona govori "Dodjite po jos maderfakers...", a ja dolazim do nje i kazem joj "Valerie!". I to je to. Ona stoji i nista ne govori, jedino reagira tako da se mice kako je ja guram....ali nikakvog izlaza vise nema Sto dalje? Cak sam instalirao patch v1.1 ali nista |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kad ti uletiš unutra kroz vrata tamo bi trebale nasrtati još dvije male beštije... njih prikolješ i priđeš val, onda ti krene muvi javlja vam se onaj crnjo preko video-tela... ako ti nije tako probaj nać prethodni save i opet odigrat, ako opet stane onda ti instalacija u 3pm |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
sjebana ti instalacija ziher... |
![]() |
![]() |
|
|