|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Super napravljeno, bash mi se svidja kuciste ![]() Ja sam svoj torrent stroj iz siga slozio jer sam slucajno nabasao na neku rashodovanu PC kasu i ostao iznenadjen kada sam otkrio kakva se zgodna stvarcica nalazi u kucistu. Ugradio to u staro kuciste HP Vecte sa napajanjem od 110W. Kasnije sam kuciste prefarbao u crno da se sto manje zamijecuje u kutu sobe. Memoriju, disk, kuciste i ostale sitnice sam imao od prije tako da je investicija iznosila mozda 100kn. Evo par brzinskih slika: Case: ![]() Unutrašnjost: ![]() VIA Inside: ![]()
![]() |
#34 | |
Premium
|
Kucka, kucka kao i prvog dana kod mene. ![]() Citiraj:
Odlicna je i tvoja Epia/HP Vectra kombinacija te super povoljna. ![]() I ja sam imao slicnu ideju za Dell OptiPlex, ali nista od toga... ![]() Zadnje izmijenjeno od: kian. 25.05.2009. u 18:20. Razlog: Posto je pce.hostili.com izdahnuo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Majko mila šta je ovo (slika iz zadnjeg posta), ovako nabacan hardver sam vidio samo na smetlištu, a ovaj još i radi..hehe Pa daj sredi to, kak možeš gledat to tak neuredno, kuda su kućišta skupa..jao jao, još je to vidim lijpo smješteno na tapicirung da se lakše zapali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Daj citaj malo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
BTW kuciste je samo jedno i nebu se nist zapalilo. ![]() Foto, foto2. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ahaa, sorry nisam skužio, al teško je bilo prokužit, jer nisam znao kak to kućište izgleda... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
super case ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Hvala, denibus ! Posto je Baja 001 vec odgovorio potvrdu o OS-u imas pod Stabilnost druga slika na programu System Uptime. Hvala, dtrixxx ! Da to je i bila namjera da sto manje mjesta zauzima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|