|
![]() |
#991 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Taj auto-spawn mi ide na jetru najviše. Nema taktike nimalo nego ideš i kolješ i nastojiš što brže doći do checkpointa da prekineš spawnanje. Tako da koliko god bio oprezan i pažljiv, avaj ti to kad se ekipa non-stop magično stvara ![]() Da nema toga bilo bi puno bolje. Ali sama atmosfera i "režija" je izvrsna.
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
onoj misiji na snijegu..kad snajpate i idete do neke podmornice... koliko deda price sjedi u kuci dok ti sa krova deres s onim raketama s predatora? meni se lik ne mice nikam.... nakon restarta misije i ispaljenih cca 50 raketa dosadilo mi ga cekat pa sam zel pauzu... delam kaj krivo ili neki bug? |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
ke? na najlakše ti netreba ni cover a kamoli lean, a fps drop ti se vjrovatno desi kad se sam svako malo sflešaš u bulju, hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja sam preskočio maltene preskočio CoD4 tako da mi je prijelaz sa CoD2 na MW2 ono, šok ![]() FPS drop je svakih dvije do tri sekunde, bez obzira što se dešavalo na ekranu.
![]() |
![]() |
#995 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel ti možda HDD roštilja? Meni užasno tokom igre, čak zna se i smrznut, to mi se dešavalo i na MW1 . Moguće da je do sound drivera čak...
![]() |
#996 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() EDIT: yep, maderfaker zvrnda jače nego moja budilica ![]()
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 12.11.2009. u 00:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo presel i ja singleplayer... Sto reci nego predobrooo... Svaka cast ovima u IW-u... Jedino me razocaralo sto nema nikakva misijica kad se odgleda onaj kraj... Al vidim sda jos ima puno toga za rjesavat... To cemo sutra... Sad cemo jos malo pa spavat... E da, svidja mi se onaj muzej i to sto mogu sve poubijat tamo osim onih dvojice u onom vodenom... Al opet, kad se vratim u te sobe, svi opet zivi... Jos da se onaj motor moze malo vozat... hehe Ma sve u sve, igrica je odlicna... Jos imam puno toga za rijesit... Kak sam preso single pise da je prijedeno 55%, znaci da ima jos toga puno... Ajd eto, to bi bilo od mene so se tice ove igre, bar za sad...
![]() |
#998 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja igram na 1680 sve do daske i 2 aa i nisam primjetio framedropove ili da disk radi puno....... možda je vrijeme da dodaš još 2 gb rama ? Koliko sam primjetio kad sam imao 2 gb stalno su igre kopale po disku ali sa 4 skoro da uopće ne disk ne radi. Tj. učita u ram što mu je potrebno i smiri se a prije je roštiljo bez prestanka. Inaće ovo mi sve skupa još nije sjelo da igra nema dedicated servere..... ni lean. Čekamo cod 7 ![]()
![]() |
#999 |
Premium
|
moze netko pliiz navesti koji su pistolji prisutni u igri ? bar neki ss izbornika iz multija ? ![]()
![]() |
#1000 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() SPECIAL OPS je dosta tezak, pod alfa onu trecu misiju nema sanse da prodem na veteran, na hardened sam prosao tek s treceg pokusaja, a ove tek silence misije uf... velika jebada |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
E,čitaju te neki dečkovi koji su poosvajali u toj igri(Cod4 MW) sve kaj se kodnas da poosvajat i malo komentiramo ovo i samo poručuju da nisi vrijedan njihovog vremena,a ja se čudim,kao bivši dežurni visioc 0-24 na CoD2 kako i dalje komentiram ovakve monstruozne gluposti. Da pojasnimo.....frend koji je jedan dan igrao igru bio je vodeci na HC serveru u manje od 24 sata..... POBOGU! Bilo kaj da si reko,Promod,default bilokaj.....al mod di P90 skida s 2 KM jednim metkom.....POBOGU! spray and pray mod.... Zadnje izmijenjeno od: trouble. 12.11.2009. u 06:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Premium
|
wow, Gee, thanx ! ![]() idem malo proucavat grafove sad ![]() edit* ok, preletio sam malo arsenal.. dojmovi podijeljeni.. svidja mi se sto su neka legacy oruzija stavili pod visoke unlockove, ali ne znam zasto su npr. morali usrati klasicni dizajn AK-47 sa onim odvratnim americkim tactical sranjima ... gdje su Steyr Aug A1 i AK-74 medju Assault puskama !?? ;/ Na snipere nemam komentara.. da nisu mogli ostaviti bar jedan normalni bolt action, ovaj Intervention je najs, ali exotika kao i sve ostalo, mislim 'ko nosa okolo onog Walthera koji je skup k'o suho zlato, ultrarijedak i nepraktican. Svasta.
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter, but I feel much cleaner after it rains.. Zadnje izmijenjeno od: Visitor Q. 12.11.2009. u 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
A i prepirka vam je OT, zvučite ko dva klinca u pješčaniku. Ja sam bolji, NE, ja sam bolji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ne,ja nisam rekao da sam bolji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
igra bi vise rama od 2gb barem je kod mene tako slucaj, nije da ne radi.. ali siguran sam da sa 4 puno bolje dise... uglavnom sam zadovoljan sa svime.. razocaran ko i svi sa tim kaj nema dedicated servera.. no svejedno razmisljam o nabavci kompletne igre, jer imam ostale ostale makar keyeve.. uglavnom kolko su neke stvari napravili dobro, tolko su druge sje.... pricam opcenito... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Što se tiče *onih-aka-file* servera za one koji nisu "pazarili" ![]() Za sada: *file* for multiplayer. For the time being, this only create the server for the garena. Not yet it has as to give join, but already it is a great advance have as to create the game [neko garant koristio google translate]...The way I understand it, this *file* allows you to host your own server, thus allowing you to create a dedicated server and bypassing IW's matchmaking system..." izvor +++++ cenzurisan zbog pravila Cenzura rešena ![]() Zadnje izmijenjeno od: Orthodox. 12.11.2009. u 13:31. Razlog: Cenzura |
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#1013 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
*** spoilers ahead *** Presao sam SP i mogu reci da sam vrlo zadovoljan time, sto grafikom, sto pricom. Zaista su se potrudili oko toga, to treba priznati. Zamjerke imam na to sto su skoro svakog glavnog lika (likove kojima igramo) ubili na kraju kampanje, toga su previse ubacili. A drugo, sto su u pricu ubacili napad na USA, unisteni Washington DC ... mogli su komotno bez toga. Ili ako su vec htjeli prikazati unistenje nekog veceg grada, onda da je napad bio na London ili neku drugu Europsku drzavu. Ali inace sam jako zadovoljan. Kako ce se MP dio ponasati, to cu tek vidjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo bas gledam ovaj video: http://www.youtube.com/watch?v=zCGSVCl6zCc Ja nisam vidio niti jedan lagg... Inace poceo sam igrat SP i cini mi se odlican... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ima dosta preokreta tokom SP-a da je to za ne povjerovat.. kao meksička sapunica ![]() Evo prijeđoh i ja SP.
Mora sam spustit težinu na regular za prijeći onaj dio nakon što pokupiš onaj DCM ili kako već modu jer je onu šumu naprosto nemoguće prijeći na hardened ili teže... ubijem sve neprijatelje (jedva) i onda me raznese minobacač i tako 20x valjda ![]() Anyway igra je totalno suluda ![]() Ima dosta preokreta tokom SP-a da je to za ne povjerovat.. kao meksička sapunica ![]()
![]() |
#1020 |
Guest
|
Ma SP je ljudi odličan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|