|
![]() |
#961 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#962 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Par mojih utisaka samo na SP. Nije lose uopce, moze se primijetiti kako su protivnici ipak malo pametniji, i traze neki zaklon, znaci ne idu na mene kao muhe bez glave. Nadalje, grafika je dosta lijepa i kod mene se vrti bez ikakvih problema na defaultnim postavkama (ona training mapa mi se vrti na 100-150fpsa). Ali ono sto mi definitivno smeta je sto nema leana (i ne, nemorate ponavljati da je to vec receno, ali svejedno je uzasno iritirajuce), to sto nema konzole (isto kao i sa leanom), pa ja otvorim config.cfg fajl nadajuci se da cu tamo moci neki k* editirati, i spremim ja fino, ali pri sljedecem paljenju vrati mi sve postavke na defaultne :/ sad neznam hoce li mu sta znaciti ako postavim to na read only, ali svakako je da zivcira, pa nema mi veceg gusta nego kad je to sve fino sebi pogasim i kad mi to izgleda kao da je cod1 u pitanju ![]() Nadam se da cu igrati i neki mp, ali do tada.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Igram par sati SP nije loše, ne osjeti se u sp previše manjak leana, ionak se pola vremena zaljećeš na horde neprijatelja i pokušavaš ih strefit u čelo prije nego oni tebe... ![]()
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@trouble di si ti igrao na pingu ispod 50 a da postoji vise od 40-etak igraca?! mene jedino ubija to sto je toliko malo igraca vise volim masovne koljaze i radi toga nekako mislim da cu MP hladno preskocit a i cijeli ovaj sistem mi se ne svida nekako.... COD5 i COD4 su mi odlicni ![]() a ovo za crtice imas 3 crte to je sigurno ping iznad 100 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo za ove tobože "pametne" što briju da je TDM max 6vs6 ![]() ![]() Ground War je tip igre di je random TDM ili DOmination. 9vs9, sasvim dovoljno, i previše rekao bi Dobro je izbalansirano, čak i jako dobro, osisno o tipu igre negdje treba teamwork negdje negdje manje treba Max broj igrača nije ni u najmanju ruku minus jer na velikim serverima obično obitavavaju retardirani ljudi sa matyrom, last standom i svakojakim drugim blagodatima MP ne mogu prestat igrati ![]() Makar mislim da se neće ni blizu održati kao COD4 opet će se igrati, jako će se igrati. Super mi je sto svaki mec ima killcam, ali nešto su glupo napravili kad me neko ubije i gledam killcam iz mene ispadnu tj, razlete se novci ![]() Sad sam 18 lvl, još malo pa Hardcore ![]() Tipovi igara: ![]() Ovo će biti duga noć, nešt me vrat malo boli, popio sam Lupocet a ak ne prođe onda ide VOltaren ![]() Citiraj:
Vjerovatno, a bez obzira opet rasturam ![]() Famas FTW ![]()
![]() |
![]() |
#966 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
hamer iznad 40-etak igraca nema sacekusa i ostalih jadnih fora koji ljudi silje po manjim serverima... a to da je to fuj nije okey... manji server veca mogucnost za sacekuse i kampere sto ja mrzim e da te pitam odmah tu jesu mape prilagodene za tih 6vs6 igraca tj jesu manje tipa corrison asylium i to?! ili su tipa seelow? |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
SP dio je odlican zasad, grafika odlicna. Zasad mi se najvise svidja pocetna misija i ona u zimskim uvjetima sto je bila, pogotovo zadnji dio te misije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Bas i neznam da si neki igrac,naletim kroz koji dan na overgrown pa da me se malo sjetis kako ti je prije bilo igrati dok sam visio tamo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pomoc mala, je netko iakd sto kupio sa G2PLAY-a? da li oni uopce salju za HR sto, kupio bi key, al me ne znam dal salju za HR (mail bi valdja moraju) i da li je ley regionalno zakljucan??? http://www.g2play.net/store/Call-of-...Steam-Key.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |||
|
Citiraj:
Derail je veća mapa tipa po snjegu tipa Seelow Estate je mješavina Overgrowna i Creeka Favela je ovak dost velika urbana mapa sa užasno puno prolaza i kuća u Brazilu Highrise su svi vidjeli na trailerima, relativno mala mapa za recimo 4vs4 igrača Underpass je mješavina Overgrowna i Downpoura, veća mapa i za max broj igrača itd itd... ![]() Ima večih i ima manjih mapa Citiraj:
![]() Daj mi onda molim te nick iz CODa 4, možda mi ringaš bell... A čuj, 80 killova mi je prosjek na HC TDM, 8vs8 igrača, pa eto, računaj koliko sam loš ![]() Citiraj:
Ima na ebayu za 26 funti key
![]() |
![]() |
#974 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Moglo bi biti veselo bez admina i kickanja: http://forums.gametrailers.com/threa.../962604?page=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Pa nema ni 2 dana kako je igra full izasla, i likovi ga vec haxaju ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() http://rz-gamers.com/index2.php?site...n=cat&catID=13 @Hammer-Salko01,Drug Tito itd.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 | ||
|
Citiraj:
ALi neznam kako je u igri Citiraj:
LMAO ![]() Sječam se da bi me ti često ubijao ali nijednom nisam vidio da si bio prvi u partiji, dok ne meni na Overgrownu bilo čudno ako nisam bio prvi ![]()
![]() |
![]() |
#981 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni lean fali XD , ja sam danas morao na kirvaj pa sam ispustio par lvl-ova . Trenutno sam 11-12 neznam ni sam. Koliko god da se zakempam nikako da atomsku dobijem XD stvarno ti se sve mora potrefiti da napravis 25 killova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Molim kad neko grune atomsku da posta ovdje da nikad ne igram mp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Stvarno su poboljšali zaštitu protiv cheatera. Tolko o tome kak na "originalima" nema cheatera. ![]() ...kao što neki tvrde. ![]()
![]() |
![]() |
#985 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa koja budala je makla lean da mi je znati... igram SP kampanju i ne mogu jebeno vjerovat stalno mi prsti lete na Q i E da pobijem one glupe spawn botove po krovovima... Btw il se meni čini il je cijela kampanja jedan veliki shooting gallery?
![]() |
#987 |
Bazinga
|
![]() |
#989 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Fizika: Ajde sad bar postoji neka fizika kad likovi padaju s krovova i slično. Ništa impresivno. Zgodno je što se sada ručne granate ponašaju tako da klize po kosim površinama. Fizika onih vozila za snijeg je kriminal. AI: Uf bolje da ne idemo u to. Likovi koji se spawnaju uvijek na istim mjestima i slično što je obilježje cod serijala sada se znaju i drukčije ponašati u iznimnim situacijama. Ima level gdje malo šetaju okolo.... Realnost : Super realna ratna simulacija u kojoj ne postoji naginjanje ručna granata ispušta tragove pada na lim za ovu igru je james bond pi*kin dim! U jednome levelu pogotovo sada bez leana vas pogode par desetaka puta najmanje. I vi ih sve sretno pobijete. Animacije : U globalu fenomenalno izgledaju kad vojnici idu način na koji se kreću i pokrivaju teren fenomenalno.... Dojam igre na prvi prelazak : Nenadjebivo dobar ugođaj iako definitivno u neko doba dopizde horde neprijatelja iz svih smjerova...... Igra je podijeljena u 3 akta. Prva dva su mi dobra , treći mi je malo onako .... Replay value : HAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHA Dobro sad šalu na stranu i objektivno gledano na singleplayer naravno jer mi je samo on dostupan ![]() ![]() ![]() Hm , singleplayer sam prešo za nekih 4 sata ja mislim nisam siguran možda više....
Moj osobni dojam: Grafika : Hm, grafika zna bit od do ![]() ![]() Uglavnom na nekim mjestima mi izgleda super, i efekti znaju bit odlični. Fizika: Ajde sad bar postoji neka fizika kad likovi padaju s krovova i slično. Ništa impresivno. Zgodno je što se sada ručne granate ponašaju tako da klize po kosim površinama. Fizika onih vozila za snijeg je kriminal. AI: Uf bolje da ne idemo u to. Likovi koji se spawnaju uvijek na istim mjestima i slično što je obilježje cod serijala sada se znaju i drukčije ponašati u iznimnim situacijama. Ima level gdje malo šetaju okolo.... Realnost : Super realna ratna simulacija u kojoj ne postoji naginjanje ručna granata ispušta tragove pada na lim za ovu igru je james bond pi*kin dim! U jednome levelu pogotovo sada bez leana vas pogode par desetaka puta najmanje. I vi ih sve sretno pobijete. Animacije : U globalu fenomenalno izgledaju kad vojnici idu način na koji se kreću i pokrivaju teren fenomenalno.... Dojam igre na prvi prelazak : Nenadjebivo dobar ugođaj iako definitivno u neko doba dopizde horde neprijatelja iz svih smjerova...... Igra je podijeljena u 3 akta. Prva dva su mi dobra , treći mi je malo onako .... Replay value : HAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHA Dobro sad šalu na stranu i objektivno gledano na singleplayer naravno jer mi je samo on dostupan ![]() ![]() ![]()
![]() |
#990 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Igram na najlakše i uspijem dopustiti da me ubiju zato što "oćoravim" od flashbanga. I BTW, zašto mi trza igra? Svako malo mi se desi nagli fps drop.
![]() |
![]() |
|
|