|
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Uslikat cu kad stignem bios pa cu ti postati. Ne kuzim bas tu memoriju stvarno ima jako puno opcija od kojih vise od pola nemam pojma cemu sluze ![]() Ja sam si sam rucno postavio latencije na 9-9-9-24 kako pise na corsairovim stranicama. U biosu mi nudi opciju auto ali onda su latencije 11-11-11-30 Jedino da probam sa tim latencijama pa da vidim kako ide. Bio bi zadovoljan ako bi dosao do 4,4 ghz ![]() Totalni je gust kad napravis dobar rez! |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Jebate momci vrte 4+ GHz, a moj jadan neće kao X4 ta 4 GHz ni da primiriše. Neće ni 3,8 odvrti (stabilno) bez 1,52V ![]() ![]() Da je imat kakav jako dobar hladnjak + protok ili vodu, ta vaša čuda mogu i stabilno radit na 4 Ghz, ako za benč idu do 4,2 ili 4,3 koliko sam već viđa u zadnjih par validacija
![]() |
#634 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Vidim da smo oboje naivno kupili Mugena 2, nadajuci se hladjenju OC-ane "zvijeri", a na kraju od svega nista. Meni za 3,5 stabilnih treba 1,4x+...kaos ![]() A da ni ne spominjem defektnu 4. jezgru, iako je iz "dobre serije" 0904... Tebi se bar te 2 otkljucavaju. danny-xt, odlican primjerak! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Zao mi je sto tvoj nece barem na 4,0ghz Da i tebe ne zeza memorija pa da ti koci proc?? Citiraj:
Za sada ga drzim na 3,8Ghz sa 1,425V ( malo mi ploca downvolta ) temperature su odlicne, sve stabilno radi bez problema. Inace ja ga hladim sa xigmatekom hdt-s1283 i btw prezadovoljan sam sa njime. Odusevljen sam od prvog trenutka kad sam ga stavio na proc ![]() Sutra cu ga probati stresati na 4,0Ghz da vidim kako ide i koliko mu napona treba. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#636 | ||
Torrent freek
|
Citiraj:
Ma meni je Mugen ok za ove pare bolje nisam mogao dobit, bar ne novo, polovno nisam mogao nać, a nisam imao vremena/volje čekat da se nešto ukaže. Temp su ok kod mene, čak i 1,55V Mugen drži ok, samo procesor ne ide ![]() ![]() ![]() Mene više muči ova DFI ploča, tj pasivni NB hladnjak koji je loš, pa ću morat nakeljit nekakav ventilator, ali da mi razina "buke" ostane više-manje jednaka sadašnjoj ![]() Citiraj:
![]() ![]() Ne vjerujem, proba sam sve moguće kombinacije, čak i 1:1 množitelj, memorija me najviše živcira u trenutnom setupu, al nije to nje....
![]() |
![]() |
#637 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
I BTW,AMD najviše voli HDT a iako to nema Mugen.....ipak je jedan od najboljih coolera dostupnih na tržištu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Sam kazem, ocekivao sam da cu se moc "igrat" s njim i procom ko i vecina ovdje, ali jednostavno trazi previse voltaze za neki ozbiljniji OC. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja ga drzim na 3,7 s 1,525 a ide i na 3,8 s 1,55 stabilno.......al ipak mu dam slobodnog disanja malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Torrent freek
|
![]() |
#651 |
Torrent freek
|
Ma mene fascinira 3 Ghz na zraku ![]() ![]()
![]() |
#653 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Iman NB core voltage, NB PCI-E voltage i NB HT voltage. Default je mislim 1.25/1.12/1.25, a ja sam probao dosta kombinacija, max do 1.42/1.2/1.42 i k. ![]() ![]() Inače NB uopće ne treba puno volti u ovom mom setupu, meni recimo na ovoj trenutnoj kombinaciji CPU: 3750 MHz, NB: 2200 MHz, NB radi na 1.28/1.12/1.27 gledajući onaj gornji raspored ![]()
![]() |
![]() |
#655 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Torrent freek
|
Pa u mene je default 1.25v ako se ne varam? Nije mi odavno bilo na defaultu pa ne znan ![]() Inače ne znan jel slučajnost ili ne, ali ekipa na DDR3 pločama redovito kloka bolje od nas luzera na DDR2, e sad jel to samo slučajnost il ima neka arhitekturna šema, ne znan ![]()
![]() |
#658 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |