|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
poz,evo ja se maloprije registriro,igra izgleda neloše jer se nemoras puno za------t s njom ,procitao sam par tutoriala vidio onaj portal hrvatski,zaposlio se u hrv firmi kupio hrv kruh, bio u vojsci ,stavio avat itd... neda mi se sad cjela ova tema citat ,ak moram jos nes obavezno sad napravite recite ![]() e da nik u igri mi je xmetallicax
![]() |
#753 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Slovenia attacked Lika and Gorski Kotar, Croatia 10 minutes ago Slovenia declared war to Croatia 15 minutes ago Hungary attacked Northwest Croatia, Croatia 22 minutes ago Serbia attacked Slavonia, Croatia 33 minutes ago A dosadni su ko muve... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
i aktivirat njihove mpp... time bi im zadali muke za popizdit... nema straha...saveznici drze zid u lici protiv slovenaca... a za ostalo...ak padne slavonija,kupujem food licencu za srbiju..ak padne nw..kupujem wpn licencu za madjarsku... win win sičuejšn... jedamput im tak i onak moramo pustit da im ne nabijemo komplekse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#760 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Malo sam bacio pogled na borbe (ne igram erepubik); pa me zanima kaj znaće te brojke i slova ![]() Sa jedne strane nižu se minusi a sa druge strane plusevi. Ak' se nekom da u tri rečenice ![]() p.s. izgleda zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Hurr durr
|
To je pojedina snaga igraca. Da bi se osvojilo mora otici skroz ispod i biti recimo -1 a da bi se osiguralo mora biti skroz na vrhu i recimo 1. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#768 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo novi sam u tom erepublicu. Procito sam sve tutorijale i napravio sve sta treba prvi dan osim avatara. Nemogu nikako uplodat avatar :S . Stavim .jpg sliku i pise mi desno slovima ime slike ali lijevo mi je jos uvijek ona siva default slike. Kada stisnem da prihvati promjene nista se ne dogodi :S ? Jel zna netko mozda u cemu je problem. Hvala! EDIT: Evo nakon 10 min se sama od sebe promjenila ![]() Zadnje izmijenjeno od: kiwwy. 05.11.2009. u 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Premium
|
ovo sa sest buraza je satira.... nebi familiju da imam firmu tjeral da dela za jednu kunu... valjda.... dear admins....i have spent last four months to raise skill to my 6 multi accaunt,never skip work,train or fight and now when they have almost skill 7 you banned them,me and my org whit more gold then some smaller erep contry... go screw your self! |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Hurr durr
|
Stvar je u tome da igrate na istom kompu. Ja i frend igramo vec oko 3mj na istom IP-u ali drugi kompovi i nije bilo problema. Vidim da mi se netko regao preko linka i stvar je u tome da je drzava Srbija i grad Beograd ![]()
![]() |
#776 |
Guest
|
Jel zna netko dobar Calculator za kompanije? Htio bi otvorit jednu Grain firmu.. |
![]() |
![]() |
#777 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a ja budala slucajno kupio wood kompaniju? sto da sad napravim, radit nemogu, wooda nema, i sad sam u banani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Premium
|
EGGOBAS TOOLS... ili tak nekak..maknul sam si sve vezano uz erep iz bookmarksa..taj mi je bil najjednostavnij i najbolji... jednom upises place i amen..dobro,meni je bilo jednostavno,sve place osim moje su bile dvije kune... sad kad su me banali,sad sam dobil volju da igram...tak mi malo falilo do fm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
for Nybelung http://www.egobba.de/company ili http://erepmarket.co.cc/ no kad API ne radi onda su oba sje..na, tj ne pokazuju točno a u većeni slučajeva nikako.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|