|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Lenovo R60 nadogradnja RAM-a
Pozdrav svima! novi sam ovdje! Htio bih pitat jel moguce u lenovo r60 staviti 2x 2gb rama, znam da mi nece podrzat sve jer nije 64 bitni ali dosao sam do 2 plocice od 2 gb za laptop i mislio sam si ugraditi to. Radio sam nešto slicno na Benqovom laptopu i radilo je normalno! jel maticna u r60ki podrzava isto to ili ne? Ako mi netko moze reci jer ne znam gdje bih to pogledao. A što se tiče same ugradnje snaci cu se na googlu i to, to mi nije problem ovu informaciju jednostavno nisam mogao pronaći nigdje! Unaprijed hvala! Također bih pitao jel radio tko to i jel imao kakvih problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
jedno pitanje takodjer, koristim laptopu iskljucivo na drvenom stolu, jel se moze nekako improvizirati ili nesto da se hladjenje poboljsa jer mi se zna jako zagrijat i pocet stekat, a pretpostavljam da ce novi ramovi ako je moguce jos vise grijati? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
jel bi pomoglo sto se tice grijanja da mu podignem zadnji kraj kako bi lakse mogao usisavati zrak? Jel bi moglo bit problema u nutra sto se tice grijanja ram plocica, sigurno je vece nego na pločici od 512 rama i vjerojatno manjoj frekvenciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ram je zanemariv, zaboravi to. nisam siguran da r60 od ispod "usisava" zrak... kažem ti da ćeš sa jednostavnim ispuhivanjem venta i stavljanjem kvalitetnije paste skinuti load cpu temperature i do 20 stupnjeva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
budem to malo pročistio i to, a ovo s pastom ne znam nista o tome niti bi se igrao s tim da nesto ne zaprčkam! hvala ti puno na pomoči! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
R60 i WiFI
Ima li taj lap integriranu Wifi karticu; imao jedan u ruci i ima tipku za Wifi, ali ga Device Manager ne vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
kako da pravilno ispušem prašinu iz t400, gdje da potjeram zrak tj. odakle da ga usisavam (ispuhujem)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam r60e... mislim da podrzava do 4 gb rama, ali ako imas dvije plocice ...probaj pa ces vidit. U najgorem slucaju nece radit sav ram. Utori za memoriju se nalaze ispod one plastike na kojoj drzis ruke dok tipkas, a ta plastika se skida tako da odvrnes 3 sarafa s donje strane laptopa. Upute sa slikama postoje na stranicama od lenova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
pa sam skini tastaturu i ispuši vent prema van sa kompresorom... makar si pravi posao napravio zamjenom paste. ja sam sa as5 skinuo 10c na loadu... nije zanemarivo nikako. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|