|
![]() |
#36 | |||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ne, zadnja stranica tak ostaje, nekako mi paše ta kombinacija, aluminij je aluminij na kraju krajeva a ja niti nemam vremena za lakiranje trenutno... Radijatori skoro nikako ne utječu na ravnotežu, izračunao sam sve prije nego sam ih išao raditi... Čak se može i primjetiti dokud ide taj L oblik po šarafima na dnu u unutrašnjosti, tako da se težište drži negdje kod spoja MBO traya i donje strane kućišta... Neonke bi mooožda mogle, iako prije njih možda i red bijelih ledica, nisam siguran kako ću to jer mi se nije svidjelo kako je svjetlilo kućište prošlo. Uzeto u razmatranje, iako teško da će bit ![]() Citiraj:
![]() Hvala svoj trojici ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
U vezi neonka, prepručam da ih spojis na potenciometar nekakav koji ces moci lako dohvatiti da si podesis željenu razinu svjetlosti. Kad netko dode, onda uključiš show, kad ode, stavis kak ti pase. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ideššššš ![]() Stvarno je kuciste svoja klasa ![]() ![]()
![]() |
#39 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Nice job! I ja bi rekao kao kolega tech minimalizam ali savrsenstvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Avocado
|
Citiraj:
Napravio sam zbog sebe i konačno sam zadovoljan sa modom ![]() Ali za vas i showoff nema problema. Naravno da svaka pohvala pomogne i podigne ego ![]() Neonku ću posudit sigurno i onda vidjet kako će izgledat, lagano ju opičim na potenciometar ![]() Citiraj:
![]() Hvala hvala, tome sam i težio nekako ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Jako lijepo! Maleno kuciste, a tako puno stane dok se malo razmisli. Kako su vec rekli minimalizam na dijelu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Baš me podsjeca na ovo: http://forums.extremeoverclocking.co...9&d=1158278203 Jesi zatvorio sve?Kakve su temp? ![]()
![]() |
#44 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() RAVE ON ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
ove za PC mogu, jer to nisu one neonke kao što su po uredima(na fluo cijevi si mislio) već malo drukčije, rade zahvaljujući trafou od par kV a ne preko prigušnice na 220V i onda im je dovoljan raspon od npr 8-1kV za rad, a kroz taj raspon mijenjaju i intenzitet znam jer ih imam u autu pa se fino postepeno gase/pale kada otvorim/zatvorim vrata kao i tvorničko žuto svjetlo http://www.imagesforme.com/show.php/694282_DSC00082.JPG iako, uz odgovarajući dimmer, mogu se i obične fluo cijevi 'dimmati' http://en.wikipedia.org/wiki/Fluorescent_lamp
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
kV=kilovolt=1000 volti ? Stvarno ili greška u tipkanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
nije greška. no da se vratimo on topic: 2 De5troyer: kakve su temperature idle/load? zanima me kolika je razlika u setupu sa 2 naspram 1 radijatora. (koliko vidim spojio si oba u seriju, a pošto oni ne mogu spustiti temp ispod sobne ni da ih je 10 u nizu, možda je bolje da je rad1-cpu-NB-SB-rad2-vga, tako da VGA dobiva vodu ravno iz radijatora)
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 19.09.2009. u 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Avocado
|
Citiraj:
Naime, iz nekog samo Bogu znanog razloga temperatura grafe nikada nije ispod 35°C... Trenutno nemam previše vremena za usporedbu sa prije, no mogu ti dati sljedeću usporedbu: Temperature su jednake kao i prije sa quadom na 3.6GHz@1.45V a trenutno stoji na 3.8GHz@1.65V (idle, load padne za čitavih 0.07V), dakle: Minimalni broj okretaja ventilatora, apsolutno nečujno: LOAD (max temp) Jezgre redom: 60,61,58,59 GPU 49 MBO kaže 48 (ne znam koji je to senzor na matičnoj) IDLE Jezgre 40°C i ispod. GPU 35 MBO 42 Evo jedan SS od maloprije, svi ventovi min, prime95, largeFFTs, šatro najveće zagrijavanje... ![]() Kupio sam novu memoriju ![]() ![]() ![]() ![]() Na nove slike će se morati čekati još neko vrijeme, nemam vremena jednostavno... Eh, da, hvala svima ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Avocado
|
Hvala dečki... Eto sad problema imam sa preglasnim napajanjem i sa vremenom, jednostavno ne stignem strpat sve u tjedan, učenje, život, faks, ispiti. Tako da će fotkanje pričekat još neko vrijeme.
![]() |
#52 |
Avocado
|
Update mali. Ovaj tjedan sam napravio svako jutro mali sloj farbanja, pa na kraju fotke govore za sebe, poslušao sam prijedlog za bojanje aluminija iznutra i izvana. ![]() ![]() ![]() To sam zapravo samo išao raditi jer mi je dosadno kak mi je matična krepucnula, pa se sad tako zabavljam u iščekivanju ![]() Također se primer suši na pci limićima, pa pitanje, da ih isto u bijelo ofarbam ili u crno? Nekak bi IMO bilo bijelo ljepše, al da čujem vas što kažete ![]() EDIT: naravno, malo čišćenja će bit pa neće bit ovih mliječnih tragova na ovoj crnoj unutrašnjosti, da ne bi bilo ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 31.10.2009. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Jel ces cijelu "kantu" farbati ili samo tu zadnju stranicu , ako neces farbati cijelu jel ces ostaviti ove crne naljepnice? Mozda bi cak crno bilo bolje nego bijelo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Avocado
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
A ne znam, razmišljao sam da možda laserskim (!!!) printerom u boji (!!!!) isprintam svako slovo druge boje (!!!!!) i zalijepim to na bočnu stranu umjesto prozora u A5 formatu... Naravno, isprintano na samoljepivoj naljepnici. Šta kaeš???
![]() |
![]() |
#58 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() BTW nemoj prevliku mora biti minimalistička B/W i nekako je moraš nazad zgurat nije fora na boku. ![]() Je li došla Formula? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Avocado
|
![]() |
|
|