|
![]() |
#181 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Ma ti udarci iz prve idu kao od šale (mislim na izvođenje, o zabijanju golova sad puno ovisi o skillu i igrača na terenu i onog za joypadom ![]() ![]() btw kaj nitko nije igrao 09 s type 5 nabacivanjima? Meni to full fali u 10ki, a ne vidim nigdje više opciju za manualno nabacivanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
eo ja sam zabio jedan prelijep gol s ibrom s oko 40 metara i udarila je još u prećku,ne znam jel smijem ostavit link al upišite u youtube PES2010 ibrakadabra fantastic gol 40 m |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
ne,na top player,majke mi,igro sam ligu prvaka i igro protiv slavie p. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
evo još jedne vrhunske procjene golmana Sportinga na top player :-P http://www.youtube.com/watch?v=lbViaLyu2UE nećkalo se . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nakantam Arsenal sa 5:0 ![]() 3x Torres, 1x Carra, 1x Gerrard 10 je lakši od 09, i puno bolja Naravno, na tipkovnici igram jer se iziričito protivim gejmpedu sa kojim moš' sa nerealnim driblinzima obrambenog igrača naredati cijelo čudo protivničkih igrača, protrčati 70 metara i još zabiti gol. Igra nije razočarala, dobra je, za razliku od prošle, kada je FIFA 09 obrisala pod sa PESom 09
![]() |
#191 |
Registered Abuser
|
ma ja ih frende opče ne koristim (tak da sam zaboravio nit me zanimaju), osim onih lažnjaka tu i tamo ( šut pa onda prekineš sa dodavanjem ili nabac pa prekineš sa dodavanjem ) spešl mi je dobar za štopanje lopte uglavnom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Civic (ab)user
|
Iam problem s pesom. Igra mi svako malo zatrza neovisno o rezi i kvaliteti iako mora na mojoj konfi letit. Svako malo mi trzne i čujem da disk proradi u to vrijeme kao da swapa nešto? Da li igra tko od vas na 7ici x64 i da li ste se susreli s istim problemom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
|
pozzzz ekipa, ajd meni netko malo savjeta. ovaj pes mi se svidja al ujedno mi i isčupa živce u pm, nisam ja neka igračina, pun trikova i tih šema pa da samo tako lako razvaljujem... anyway, igram se s dinamom, top player, master liga, prvu tekmu dobijem 1-0, gori meni, druga kup, lazio, ko bez obrane, 4-0 bez muke me lazio uze i tako dalje, nastavim se ja igrat al ludim jer mi prvo sudija ide na živce, svaki moj faul žuti, crveni i te šeme, ja primim loptu, dok se snadjem njih 15 ko mene, kližu, udaraju, ma niš, hebo karton, daj mi faul, mislim ono, vidim ima Vas ovdje nekakve igračine pa daj malo savjeta, svidja mi se ovo al ne toliko da ću da ludim, hoću da se malo zabavljam a ovako mi nema smisla... ;-)) hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Premium
|
a mislio sam i na to al znaš valjda kako to ide, sa njima mi nekako najdraže... ;-)))) ps: inače mi najviše živce čupaju ti suci, jel i kod Vas takav slučaj, jel treba simulirat faul da bi svirao??? lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Premium
|
@ Hamm , ma manji je problem moje klizanje, može ih se zaustavit nekako i bez toga al problem je da se protivnici oko mene stvaraju, razumiš "stvaraju" se u sekundi, kliznu po petorica, ubiju me, uzmu loptu i ništa, halooo???! i zato, po meni teški minus pesu jer to nisu bolje sredili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ti bi onak malo igrao, a krenio odma na Top player.. Ispraksaj se prvo na slabijoj težini, pa onda kreni.. Složi si neku taktiku kako ćeš igrat, po boku il ih sjebi na duple paseve.. Odigrao sam dosad samo jednu tekmu i to protiv frenda koji dobro igra.. Ne čini mi se tako teška igra, čak i da igram na top player.. "i zato, po meni teški minus pesu jer to nisu bolje sredili..." -> u tom i je caka top playera, nesmiješ griješiti.. a i ko da lazio ne bi dinama i u rl sredio ko beba zvečku.... .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
|
nije sada da sam ja totalni neznalac, ali uvjek počinjem top playerom, živci par tekmi (il sezona) al kad proradi onda mi gori... lol ps: lako meni protiv mojih frendova, lol, oni imaju svoje načine i svoju stranu kuda meni probijaju a i ja imam lijeka za njih, za sada još nisam ušao u šemu sa ovim što me fauliraju al bez i da sudija to primjeti pa igram vruće-hladno, pobjeda-poraz... a to da bi lazio dinama u rl, to sada nije ni tema, ovdje za dinamo igram i ja, lol, je da još uvjek nisam neko super pojačanje al polako... LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Obratite pozornost na Roberta Kovača skroz lijevo. Slomio ruku jadan XD http://yfrog.com/2tpes20102009102714150778j
![]() |
#204 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
evo sinoc dobio pes10, prelose mi je sve. nema logike da igraci tipa xavi, iniesta, gerrard ne mogu dodati loptu na prvu, o sudackom kriteriju da ne govorim jer napravio sam prekrsaja (uklizivanje) u zoni 20tak metara cijelo cudo, rijetko se oglasio sudac, a jos manje pokazao zuti karton. suigraci su glupi i dalje, ali golman sa svojim rjesenjima tj nereagiranjima je prvi u tome. da ne govorim da je smijesno da jedan rooney ili lennon ne mogu proc ili protrcat nekog stopera koji je sporiji cca 30% ovo govorim nakon 20tak utakmica odigranih, i definitivno mi je ovo najlosiji Pes od prvog Pes 03 za komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Jao što se razočara ovim pes-om...igram pes još od trojke i ovo mi je skroz bezveze..grafika je na razini kao i uvijek..ali sam gameplay..prestrašno...sve je tako tromo i usporeno..i tako mi ide na živce da jedan hennry, messi ili ronaldo ne mogu predriblat nekog no name stopera..presmiješno..mislim pozdravljam ja tu težnju simulaciji..al mislim ubit svaku zabavu iz igre je jednostavno bezveze..jer bez obzira kakvoj simulaciji oni težili ovo ipak je IGRA... |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ma meni je pes super....samo istina da je sudac malo mutav....al igra je ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako mi je pes jučer digao tlak. Ja i napadač SOLO istrčavamo pred golmana (znači svi protivnički igrači nam se nalaze iza leđa) i taj drugi napadač pukne loptu, golman obrani, odbije se do mene i sudac svira zaleđe...isss kako sam ja puko...preloše.. I to je bilo na tekmi protiv chelsea na beacome a legend..dva gola su mi poništili..preloše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo nakon par sati igranja ML-a nemam nekih velikih zamjerki! OSIM, da mi se sruši igra tu i tam, al to je zbog patcha valjda "PESEdit.com_2010_Patch_0.3.1_with_Chants" Taman igram neku tekmu, točnije finale FA kupa i izbaci me, a prije u postavkama stavio ono da ako prekinem meč piše mi se poraz od 0:3, tako sam stavio jer nisam znal da me bute to gnjavilo. A inače to imam da ne dođem u napast restartati utakmicu iz nepoznatih razloga ![]() Al kaj je da je SUCI su nepredvidljivi i bez kriterija da je to strašno...oko toga bi trebali poraditi u novom patchu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Premium
|
evo malo sam igrao novi pes na pc-ju i na ps3 konzoli i mogu reći da pc verzija grafički vidljivo bolje izgleda. Zaigrao sam i fifu 10 čak i na ps3 konzoli igra je po meni lošija u svakom pogledu od pes-a |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|