Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.10.2009., 08:26   #181
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Ma ti udarci iz prve idu kao od šale (mislim na izvođenje, o zabijanju golova sad puno ovisi o skillu i igrača na terenu i onog za joypadom......tko god misli da mu tzv. response time smeta u pucanju pri primitku lopte i dodavanju u krivu je. U pesu puno ovisi o tome u kojem je igrač položaju u odnosu na loptu kad ju prima. Ako trčite brzim trčanjem na loptu i pustite brzo trčanje taman kad primite loptu nećete moći izvest udarac dok igrač još u sljedećih metar/dva ne iskontrolira loptu što je u većini situacija prekasno jer je protivnički obrambeni već na vama. Ako pri primitku lopte u isti tren ne pustite tipku za shoot opet ništa od udarca (najčešća greška) jer sad igrač treba napravit bar korak-dva da bi iskontrolirao loptu i uputio udarac. Od promjena u gameplayu najviše mi se sviđa kaj nema više prolaženja igračima kroz druge igrače tj. driblinga samo naglom promjenom smjera. Udarci su još mrvicu teži za izvest dok su mi dodavanja rješena perfektno. Btw kaj se tiče ovih primjedbi da se napadači ne otvaraju prema napred. To se događa kad veznim ili bekom trčite ko sivonja brzim trčanjem prema napred. Napadači i krila će se otvarati i trčati prema napred ali samo dok ne pređete centar ili uđete malo malo dublje u protivničku polovicu. Kasnije uspore ili stanu ili odu u širinu. Probajte tu i tamo odigrat dupli pas kad prođete centar pa će se i napadači otvarat

btw kaj nitko nije igrao 09 s type 5 nabacivanjima? Meni to full fali u 10ki, a ne vidim nigdje više opciju za manualno nabacivanje.
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 13:05   #182
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
kak ne vidiš opciju za manualno nabacivanje,
jednom krug(nabac) i smjer i jačinu odredi sam...
Pizz je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 14:08   #183
Zodiac1
Premium

Zodiac1's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
eo ja sam zabio jedan prelijep gol s ibrom s oko 40 metara i udarila je još u prećku,ne znam jel smijem ostavit link al upišite u youtube PES2010 ibrakadabra fantastic gol 40 m
Zodiac1 je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 15:25   #184
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Kaj to igraš na beginner?
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 16:37   #185
Zodiac1
Premium

Zodiac1's Avatar

ne,na top player,majke mi,igro sam ligu prvaka i igro protiv slavie p.
Zodiac1 je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 17:04   #186
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Ok, ok. Samo mi čudno kak te niš ne stiskaju na centru i golman popije takav gol na top player
Staro 24.10.2009., 17:18   #187
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

evo još jedne vrhunske procjene golmana Sportinga na top player :-P

http://www.youtube.com/watch?v=lbViaLyu2UE

nećkalo se . . .
Staro 24.10.2009., 17:22   #188
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Nakantam Arsenal sa 5:0
3x Torres, 1x Carra, 1x Gerrard

10 je lakši od 09, i puno bolja

Naravno, na tipkovnici igram jer se iziričito protivim gejmpedu sa kojim moš' sa nerealnim driblinzima obrambenog igrača naredati cijelo čudo protivničkih igrača, protrčati 70 metara i još zabiti gol.

Igra nije razočarala, dobra je, za razliku od prošle, kada je FIFA 09 obrisala pod sa PESom 09
Staro 25.10.2009., 08:32   #189
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

mene živcira u par zadnjih PESova zakaj se nemože tipka SPACE dodijeliti
on mi je bio idealan za "spešl" ( čitaj R2 ili RT )
doduše nekak sam ga uguzio pod TAB al nije mi to to
Staro 25.10.2009., 08:58   #190
ivo1950
Premium
Moj komp

ivo1950's Avatar

Pizz jel mos napisat kako se radi par finti na tastaturi?
ivo1950 je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2009., 09:11   #191
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

ma ja ih frende opče ne koristim (tak da sam zaboravio nit me zanimaju), osim onih lažnjaka tu i tamo ( šut pa onda prekineš sa dodavanjem ili nabac pa prekineš sa dodavanjem ) spešl mi je dobar za štopanje lopte uglavnom...
Staro 25.10.2009., 12:01   #192
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Iam problem s pesom. Igra mi svako malo zatrza neovisno o rezi i kvaliteti iako mora na mojoj konfi letit. Svako malo mi trzne i čujem da disk proradi u to vrijeme kao da swapa nešto? Da li igra tko od vas na 7ici x64 i da li ste se susreli s istim problemom?
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2009., 15:26   #193
aircanada
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
Iam problem s pesom. Igra mi svako malo zatrza neovisno o rezi i kvaliteti iako mora na mojoj konfi letit. Svako malo mi trzne i čujem da disk proradi u to vrijeme kao da swapa nešto? Da li igra tko od vas na 7ici x64 i da li ste se susreli s istim problemom?
meni zna zatrzat, doduse ne cujem disk od graficke isto 7 x64

aircanada je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2009., 18:46   #194
mfire
Premium
Moj komp

pozzzz ekipa, ajd meni netko malo savjeta. ovaj pes mi se svidja al ujedno mi i isčupa živce u pm, nisam ja neka igračina, pun trikova i tih šema pa da samo tako lako razvaljujem...
anyway, igram se s dinamom, top player, master liga, prvu tekmu dobijem 1-0, gori meni, druga kup, lazio, ko bez obrane, 4-0 bez muke me lazio uze i tako dalje, nastavim se ja igrat al ludim jer mi prvo sudija ide na živce, svaki moj faul žuti, crveni i te šeme, ja primim loptu, dok se snadjem njih 15 ko mene, kližu, udaraju, ma niš, hebo karton, daj mi faul, mislim ono, vidim ima Vas ovdje nekakve igračine pa daj malo savjeta, svidja mi se ovo al ne toliko da ću da ludim, hoću da se malo zabavljam a ovako mi nema smisla... ;-))
hvala
mfire je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2009., 18:52   #195
Wozniak jR.
humanware
Moj komp

Wozniak jR.'s Avatar

Datum registracije: Mar 2009
ako se zelis zabavljat nemoj igrat s dinamom, ni na top player ;D
Wozniak jR. je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2009., 19:17   #196
mfire
Premium
Moj komp

a mislio sam i na to al znaš valjda kako to ide, sa njima mi nekako najdraže... ;-))))

ps: inače mi najviše živce čupaju ti suci, jel i kod Vas takav slučaj, jel treba simulirat faul da bi svirao??? lol
Staro 25.10.2009., 19:55   #197
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
meni su sudci čisto ok

Uklizavanje ovak i onak rijetko koristim tako da "težih" prekršaja baš i nema
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2009., 20:08   #198
aircanada
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor mfire Pregled postova
a mislio sam i na to al znaš valjda kako to ide, sa njima mi nekako najdraže... ;-))))

ps: inače mi najviše živce čupaju ti suci, jel i kod Vas takav slučaj, jel treba simulirat faul da bi svirao??? lol
vec san spomenija i prije ovde bas slucaj sa sucima, a simulacija mi jos nikad nije uspila

aircanada je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2009., 20:39   #199
mfire
Premium
Moj komp

@ Hamm , ma manji je problem moje klizanje, može ih se zaustavit nekako i bez toga al problem je da se protivnici oko mene stvaraju, razumiš "stvaraju" se u sekundi, kliznu po petorica, ubiju me, uzmu loptu i ništa, halooo???!
i zato, po meni teški minus pesu jer to nisu bolje sredili...
Staro 25.10.2009., 21:58   #200
trixx
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
@ Hamm , ma manji je problem moje klizanje, može ih se zaustavit nekako i bez toga al problem je da se protivnici oko mene stvaraju, razumiš "stvaraju" se u sekundi, kliznu po petorica, ubiju me, uzmu loptu i ništa, halooo???!
ja to nisam ucio...hm...ne znas igrat
trixx je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2009., 22:00   #201
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:

Ti bi onak malo igrao, a krenio odma na Top player.. Ispraksaj se prvo na slabijoj težini, pa onda kreni.. Složi si neku taktiku kako ćeš igrat, po boku il ih sjebi na duple paseve.. Odigrao sam dosad samo jednu tekmu i to protiv frenda koji dobro igra.. Ne čini mi se tako teška igra, čak i da igram na top player..

"i zato, po meni teški minus pesu jer to nisu bolje sredili..." -> u tom i je caka top playera, nesmiješ griješiti.. a i ko da lazio ne bi dinama i u rl sredio ko beba zvečku.... ..
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2009., 00:40   #202
mfire
Premium
Moj komp

nije sada da sam ja totalni neznalac, ali uvjek počinjem top playerom, živci par tekmi (il sezona) al kad proradi onda mi gori... lol

ps: lako meni protiv mojih frendova, lol, oni imaju svoje načine i svoju stranu kuda meni probijaju a i ja imam lijeka za njih, za sada još nisam ušao u šemu sa ovim što me fauliraju al bez i da sudija to primjeti pa igram vruće-hladno, pobjeda-poraz...

a to da bi lazio dinama u rl, to sada nije ni tema, ovdje za dinamo igram i ja, lol, je da još uvjek nisam neko super pojačanje al polako... LOL
Staro 27.10.2009., 14:47   #203
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Obratite pozornost na Roberta Kovača skroz lijevo. Slomio ruku jadan XD
http://yfrog.com/2tpes20102009102714150778j

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2009., 14:52   #204
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
evo sinoc dobio pes10, prelose mi je sve. nema logike da igraci tipa xavi, iniesta, gerrard ne mogu dodati loptu na prvu, o sudackom kriteriju da ne govorim jer napravio sam prekrsaja (uklizivanje) u zoni 20tak metara cijelo cudo, rijetko se oglasio sudac, a jos manje pokazao zuti karton. suigraci su glupi i dalje, ali golman sa svojim rjesenjima tj nereagiranjima je prvi u tome. da ne govorim da je smijesno da jedan rooney ili lennon ne mogu proc ili protrcat nekog stopera koji je sporiji cca 30%

ovo govorim nakon 20tak utakmica odigranih, i definitivno mi je ovo najlosiji Pes od prvog Pes 03 za komp.
cyclone je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2009., 22:05   #205
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Jao što se razočara ovim pes-om...igram pes još od trojke i ovo mi je skroz bezveze..grafika je na razini kao i uvijek..ali sam gameplay..prestrašno...sve je tako tromo i usporeno..i tako mi ide na živce da jedan hennry, messi ili ronaldo ne mogu predriblat nekog no name stopera..presmiješno..mislim pozdravljam ja tu težnju simulaciji..al mislim ubit svaku zabavu iz igre je jednostavno bezveze..jer bez obzira kakvoj simulaciji oni težili ovo ipak je IGRA...
skyman je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2009., 17:11   #206
crackman
Premium

Datum registracije: Nov 2008
ma meni je pes super....samo istina da je sudac malo mutav....al igra je ok...
crackman je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2009., 17:16   #207
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Kako mi je pes jučer digao tlak.

Ja i napadač SOLO istrčavamo pred golmana (znači svi protivnički igrači nam se nalaze iza leđa) i taj drugi napadač pukne loptu, golman obrani, odbije se do mene i sudac svira zaleđe...isss kako sam ja puko...preloše..

I to je bilo na tekmi protiv chelsea na beacome a legend..dva gola su mi poništili..preloše
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2009., 17:39   #208
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Evo i mene pes malo živcira ali da se igrat i ne bunim se previše.

Da se neda predribljat da se, bar je mogu - valjda znanje
Šole je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2009., 22:37   #209
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Evo nakon par sati igranja ML-a nemam nekih velikih zamjerki!

OSIM, da mi se sruši igra tu i tam, al to je zbog patcha valjda "PESEdit.com_2010_Patch_0.3.1_with_Chants"

Taman igram neku tekmu, točnije finale FA kupa i izbaci me, a prije u postavkama stavio ono da ako prekinem meč piše mi se poraz od 0:3, tako sam stavio jer nisam znal da me bute to gnjavilo. A inače to imam da ne dođem u napast restartati utakmicu iz nepoznatih razloga !

Al kaj je da je SUCI su nepredvidljivi i bez kriterija da je to strašno...oko toga bi trebali poraditi u novom patchu!
Staro 29.10.2009., 23:29   #210
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

evo malo sam igrao novi pes na pc-ju i na ps3 konzoli i mogu reći da pc verzija grafički vidljivo bolje izgleda. Zaigrao sam i fifu 10 čak i na ps3 konzoli igra je po meni lošija u svakom pogledu od pes-a
darkijas je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na