|
![]() |
#1 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() Eto kaj se desi kad oceš na silu izvuć kabel iz harda. ![]() Sva sreća da nije moj komp. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Cekaj,to je samo ostao konektor od kabla u hardu? Ma nista strasno. 15 kuna stete. Budi sretan da nije konektor od harda ostao na kablu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
|
Naglo sam potegnuo. A sad pak nemrem isčupat konektor od napajanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Kaj si tak slab? Zovi frenda ilisusjeda nekog jaceg da potegne... Ovaj ti ne bu ostal unutra osim ak ga za žice ne povučes ![]()
__________________ |
![]() |
#8 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() Mislim da ću ga morat na silu vadit, al se bojim da ne strgam disk do kraja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
par ucinkovitih (ali ne bas pametnih) ideja/metoda da to rijesis: 1. Ako imas cvrste i zdrave zube probaj zagristi konektor i mrdajuci glavu lijevo-desno izvuci ga van iz jadnog WD-a. 2. Stavi superglue u konektor i pricvrsti strgani kabel, te kad se sve fino scvrsne probaj ga iscupati opet (i tako par puta dok ne uspijes) 3. Uzmi kljesta (ostalo znas sta slijedi) 4. Za kraj, ako ti nista nije uspijelo baci ga sa 10 kata na tvrdu povrsinu i najvijerovatnije ce konektor izaci sam ![]() ![]() ![]() ![]()
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
5. daj meni taj disk kod tebe ionako neće dugo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Treba kaj skurit??
|
Metoda pod brojem 4 mi se jako sviđa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ex-Gastarbajter
|
Ma bolje je ovo pod 5. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Treba kaj skurit??
|
:clap: : lol2 : Ja automahaničar? Auuuuu. BIlo bi porast neispravnih vozila na našim cestama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Opcija 6: rastavi disk, zagrijanim nožem razrži plastiku kraj konektora njega zbuši bormašinm provuci čavao, disk stavi u škrip i potgni. Operacija bi uspjeal al bi pacijent bio mrtav, a možda bi i ličio na tastaturu u pozadini.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Treba kaj skurit??
|
Već sam pripremio operacijski stol i alat aka malj od 5 kila. A kaj fali tipkovnici? Nikad nisi čuo za savitljive tipkovnice? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Pih, pa to je tek omanji kvar, pa kak nemaš alat za takvo što. Ja u ladici od stola za komp uvijek imam jedan križni veliki šarafciger i oveće papagajke i sa to dvoje rastavim i sastavim sve. P.S. Kak to da ti uvjek sje*** tuđe dijelove (pričao si o nekakvom socketu jednom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |