|
![]() |
#92 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Čisto sumnjam. Nema smisla da se "o" siluje u nekaj kaj nije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
LoooL ovo sa Ivaniševićem ![]() ![]() ![]() Ali, hrvatski izgovor neke engleske riječi napisan ovako na papiru (ili na ekranu) nema smisla jednim djelom jer u izgovoru nijedan s, r, z itd, ne zvuče kao naši hrvatski s, r, z itd. I k tome 'th' je praktički samo ton a ne slovo, koji se dobije stavljanjem jezika iza gornjih prednjih zubi i puštanjem tona iz glasnica ![]() Ma zaheban je taj ingliziš lengvidž ![]()
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ja oću znat kak se čita "cache" |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
-------
|
Keš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
|
hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
OMG, thats the funky shit
|
![]() |
#102 |
Premium
|
kad se vec raspravljate, da se i ja ukljucim: 1. Ejuzenteč 2. Ksajmateč ![]() Uostalom, mi u bosni se ne zamaramo sa tim. Vecina izgovara sve onako kako je napisano, tako moja profesorica telekomunikacija EDGE izgovara edge - a, bilo bi pravilno eđ. Najbolje je u Srbiji kupovati. Kad sam zadnji put bio u beogradu svratio sam do neke radnje samo da malo razgledam i provjerim cjene. Dok sam ja razgledavao usao je neki mladic koji je htio da se raspita o nekom laptopu marke Acer (ne ejser, nego je bas trazio acer). kad je on zavrsio ja sam upitao koliko kosta neki HDD sigejt, ali prodavac me je pogledao. Na to sam ja ponovo upitao koliko kosta taj i taj hard disk marke seagate. Tek mi je tad odgovorio. Imam osjecaj da bi me razumio kad bih mu rekao "morska vrata". Sad, ne znam da li je tako svugdje kod njih ili sam ja samo naletio na retardiranu prodavnicu sa retardiranim prodavacem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
U jednu ruku se slazem s tobom, ali postoje kod nas izrazi preuzeti iz stranih jezika i koji su preuzeti krivo i vec su usli u sleng i kad kazes ispravno ispadas tenkre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
-------
|
Ja rađe ispadnem kreten, nego da mi zatucana okolina soli pamet oko stvari o kojima nemaju tri čiste. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nije baš brend ali je zastupljeno kod vas, a dosta ljudi nezna pa ovako, Magic telekom nije Međik telekom već Magić telekom. Od prezimena Magić! ![]()
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Hahahahhahah, najžešća tema na ovom forumu, toliko smijeha, hahahaha, ROFL! Evo par zadataka: eVGA MSI Tyan Zotac ATX GeIL Mushkin OCZ Fujitsu Hitachi Transcend Teac Gainward HIS Matrox XFX Creative Razer Zyxel Cisco Lian Li NZXT Zalman Thermaltake Raptoxx Prolimatech To će Vam biti dovoljno ![]()
![]() |
#109 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
eVGA - evga MSI - emesi Tyan - tijan Zotac - zotak ATX - ateiks GeIL - geil Mushkin - muškin OCZ -ocze Fujitsu - fudžitsu Hitachi - hitači Transcend - transcend Teac - tiiik Gainward - geinvard HIS - his ? Matrox - matroks XFX - iksefiks Creative - krijejtiv Razer - razer Zyxel - ziksel Cisco - cisko Lian Li - lian li NZXT - ??? Zalman - zalman Thermaltake - termaltejk Raptoxx - raptoks Prolimatech - prolimteh |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Prolimatek je jer se ne izgovara technology kao tehnolodži,nego teknolodži. Razer je rejzer.Dok se radi o proizvođaču gaymerske periferije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo par zadataka: eVGA - ivgej ![]() MSI -emesaj Tyan - tajen Zotac - zoutek ATX - ej ti eks GeIL - gajl Mushkin - maškin ![]() OCZ - ou si zi Fujitsu - fuđicu Hitachi - hitaki Transcend - transend Teac - tik Gainward - gejnvord HIS - ejč aj es Matrox - mečroks ![]() ![]() XFX - x ef eks ![]() Creative - kriejtiv Razer - rejzr Zyxel - ziksl Cisco - sisko Lian Li - lajnli NZXT - en zi eks ti Zalman - zalmaen Thermaltake - termltejk Raptoxx - reptoks Prolimatech - prolimatek Ma za krepat.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja bi to ovako: eVGA - iviđiej MSI - emsiaj Tyan - tijan Zotac - zoutek ATX - ajtieks GeIL - đeil (zatvor ![]() Mushkin - muškin / maškin OCZ -ousizi Fujitsu - fuđitsu Hitachi - hitači Transcend - transend Teac - tiik Gainward - geinvard HIS - ejđajes Matrox - matroks XFX - eksefeks Creative - kriejtiv Razer - rejzr Zyxel - ziksel Cisco - cisko Lian Li - lianli NZXT - ovo je bila prcaona ![]() Zalman - Zalman Thermaltake - Trmaltejk / Termaltejk Raptoxx - Raptox Prolimatech -Prolimatek ![]()
![]() |
#119 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
i-vi-đi-ej Makar po naški bolje obično -evga Mislim da je "tajan" (Mike Tyson - Tajson ![]() Moguće da je po švapski - gajl ou-si-zed, kako sam par puta čuo od amera
![]() |
#120 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
eVGA - i vi đi jej MSI -em es aj Tyan - ta jen Zotac - zo utek ATX - ej ti eks GeIL - gajl Mushkin - maškin OCZ - ou si zi Fujitsu - fu đi cu Hitachi - hi ta či/ki Transcend - tr a/e nse nd Teac - tik Gainward - gejnvord HIS - ejđ aj es Matrox - me čro/tro ks XFX - eks ef eks Creative - kri ej tiv Razer - re jzr Zyxel - zik sel Cisco - sis ko Lian Li - lajn li/laj NZXT - en zi eks ti Zalman - za/e lmaen Thermaltake - termaldrek Raptoxx - reptoks Prolimatech-pro lima tek Random sam odvajo,samo da se zna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|