|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Forza motorsport 3
Eto jucer sam si nabavio ovu odlicnu auto simulaciju Igra ne da je odlična u svim aspektima, krenuvši od same grafike, odabira vozila kojih ima nekih 400- tinjak,i odabir je vise nego dobar, ponašanje vozila na cesti je super napravljeno, nisam jos probao drift al cini mi se da su ga super napravili Uglavnom igrica vrijedi svake kune, tko je nema mora je imati |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ček malo, zar to nije igra za Xbox?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
pa ima čoek xbox pa se igra. ja sam u procesu nabave istog pa se nadam da cu uskoro to zaigrat ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
Ovako mali review na igru: Grafika je 9, 9 samo iz tog razloga sto su si trebali dat vise truda na grafici auta iznutra jel to su u ovom naslovu dodali u samu igru, kad vozis pravi auto uvijek vidiš kolko ides na sat, sta se ovdje nemoze bas vidjet dobro u svakom autu i to me je malo rezočaralo, trebali su na tom djelu više poradit Zvuk je čista desetka, nemam nikakvih zamjerki Gameplay odličan, kad iskljucite sve opcije koje vam pomazu dok vozite, igra dobiva jedan sasvim drugi aspekt Jedna jako dobra stvar sta su napravili u FM3 je da sad mozete stavit jacu mašinu u auto, tako sad mozete u golfa V Gti stavit mašinu od golfa r32, r36 isto tako su napravili da si dodatno mozete ugradit na auto dali ocete da ima pogon na sva 4 kotaca il samo na zadnje ( a auto vam ima prednju vucu) Sam izbor auta je odličan evo i filmić: http://www.youtube.com/watch?v=5iGR9BqoGqk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
jedna riječ, multiplayer Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
dali igra ko ovu igricu na forumu, ako igra mogli bi diskutirati o autima koji su dobar za tuning, jel u igrici ima tolko puno auti, a novci se tesko zarađuju da bi se moglo kemijat i isprobavat koji je auto bolji kao u shiftu di iam para ko dreka Moja preporuka je : Golf 6 gti, odlican za tjuning, stavio sam mu r36 mašinu i natjunao ga i auto leti Lotus Exige- predobar, dobro drzanje, a leti ko zmaj nakon tjuninga Audi R8- kaj rec nego da nakon tjuninga mu treba 2.5 sec do 100, uz to ima jako dobar handling Ako zna tko koji dobar event za brzo štancanje para |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nego, ima li kakvih glasina da bi to moglo i za nas smrtnike sa PC kantama doci kroz kakvo vrijeme? ![]() jedna stvar je posudit konzolu za izgustirat si igricu, al kad volani ne rade nema smisla na zalost ![]()
![]() |
#13 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja ga kupujem sigurno, volio bi i ti Forzu probat ali kupovanje xbox-a i Fannatecovog volana radi te igre nema smisla, dobar je i NFS shift, samo sto nema toliko staza i automobila.... A ovaj livery na sto se ameri i japaneri nabrijavaju je bezveze ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Znači po toj logici ovdje je dopušteno otvoriti temu o bilo kojoj PS, Xbox, Wee i igri s bilo koje druge konzole koje nema u verziji za PC. Dobro, samo ne kužim gdje je tu poveznica sa kompjukterima? Mod: ovo je Pc ekspert forum da ali to ne znači da se ne smije pričati/raspravljati o igrama za konzole.
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 05.11.2009. u 11:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|