PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Forza motorsport 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=162936)

panisher20 16.10.2009. 08:09

Forza motorsport 3

Eto jucer sam si nabavio ovu odlicnu auto simulaciju

Igra ne da je odlična u svim aspektima, krenuvši od same grafike, odabira vozila kojih ima nekih 400- tinjak,i odabir je vise nego dobar, ponašanje vozila na cesti je super napravljeno, nisam jos probao drift al cini mi se da su ga super napravili
Uglavnom igrica vrijedi svake kune, tko je nema mora je imati

tomasini_ 16.10.2009. 11:18

Ček malo, zar to nije igra za Xbox?

Keyser Söze 16.10.2009. 11:42

pa ima čoek xbox pa se igra. ja sam u procesu nabave istog pa se nadam da cu uskoro to zaigrat :D

tomasini_ 16.10.2009. 12:30

Citiraj:

Autor Keyser Söze (Post 1457556)
pa ima čoek xbox pa se igra. ja sam u procesu nabave istog pa se nadam da cu uskoro to zaigrat :D

Računala > Software > Igre

Hamm 16.10.2009. 13:02

Citiraj:

Autor tomasini_ (Post 1457577)

da i?

sam nastavite pričati o igri :)

Amepshi 17.10.2009. 15:46

Po meni, u ovom je smjeru trebao ici NFS. Forza 3 izgleda velebno, zanima me hoce li ju nadmasiti novi Project Gotham racing...

Gabre 17.10.2009. 22:38

dajte kakav review i video kad već pričate o igri, igrao sam forzu2, i Racepro ju nadmašuje u potpunosti što se tiče vozačkog doživljaja..

panisher20 18.10.2009. 11:00

neznam kako Racepro uopce mozes uspoređivat sa forzom, igrao sam racepro, najdosadnija trkaca igra koja postoji, forza i gran turismo su definitivno u samom vrhu, ostali mogu bit samo konkurencija nista vise

panisher20 18.10.2009. 11:09

Ovako mali review na igru:

Grafika je 9, 9 samo iz tog razloga sto su si trebali dat vise truda na grafici auta iznutra jel to su u ovom naslovu dodali u samu igru, kad vozis pravi auto uvijek vidiš kolko ides na sat, sta se ovdje nemoze bas vidjet dobro u svakom autu i to me je malo rezočaralo, trebali su na tom djelu više poradit
Zvuk je čista desetka, nemam nikakvih zamjerki
Gameplay odličan, kad iskljucite sve opcije koje vam pomazu dok vozite, igra dobiva jedan sasvim drugi aspekt
Jedna jako dobra stvar sta su napravili u FM3 je da sad mozete stavit jacu mašinu u auto, tako sad mozete u golfa V Gti stavit mašinu od golfa r32, r36
isto tako su napravili da si dodatno mozete ugradit na auto dali ocete da ima pogon na sva 4 kotaca il samo na zadnje ( a auto vam ima prednju vucu)
Sam izbor auta je odličan
evo i filmić: http://www.youtube.com/watch?v=5iGR9BqoGqk

Gabre 19.10.2009. 00:52

Citiraj:

Autor panisher20 (Post 1459210)
neznam kako Racepro uopce mozes uspoređivat sa forzom, igrao sam racepro, najdosadnija trkaca igra koja postoji, forza i gran turismo su definitivno u samom vrhu, ostali mogu bit samo konkurencija nista vise

jedna riječ, multiplayer

Citiraj:

Autor panisher20 (Post 1459221)
Ovako mali review na igru:

Grafika je 9, 9 samo iz tog razloga sto su si trebali dat vise truda na grafici auta iznutra jel to su u ovom naslovu dodali u samu igru, kad vozis pravi auto uvijek vidiš kolko ides na sat, sta se ovdje nemoze bas vidjet dobro u svakom autu i to me je malo rezočaralo, trebali su na tom djelu više poradit
Zvuk je čista desetka, nemam nikakvih zamjerki
Gameplay odličan, kad iskljucite sve opcije koje vam pomazu dok vozite, igra dobiva jedan sasvim drugi aspekt
Jedna jako dobra stvar sta su napravili u FM3 je da sad mozete stavit jacu mašinu u auto, tako sad mozete u golfa V Gti stavit mašinu od golfa r32, r36
isto tako su napravili da si dodatno mozete ugradit na auto dali ocete da ima pogon na sva 4 kotaca il samo na zadnje ( a auto vam ima prednju vucu)
Sam izbor auta je odličan
evo i filmić: http://www.youtube.com/watch?v=5iGR9BqoGqk

i dobili smo need for speed?

panisher20 21.10.2009. 13:30

dali igra ko ovu igricu na forumu, ako igra mogli bi diskutirati o autima koji su dobar za tuning, jel u igrici ima tolko puno auti, a novci se tesko zarađuju da bi se moglo kemijat i isprobavat koji je auto bolji kao u shiftu di iam para ko dreka
Moja preporuka je : Golf 6 gti, odlican za tjuning, stavio sam mu r36 mašinu i natjunao ga i auto leti
Lotus Exige- predobar, dobro drzanje, a leti ko zmaj nakon tjuninga
Audi R8- kaj rec nego da nakon tjuninga mu treba 2.5 sec do 100, uz to ima jako dobar handling
Ako zna tko koji dobar event za brzo štancanje para

antrax 02.11.2009. 21:22

nego, ima li kakvih glasina da bi to moglo i za nas smrtnike sa PC kantama doci kroz kakvo vrijeme? :)

jedna stvar je posudit konzolu za izgustirat si igricu, al kad volani ne rade nema smisla na zalost :(

Gjurovski 03.11.2009. 10:32

Citiraj:

Autor antrax (Post 1473085)
nego, ima li kakvih glasina da bi to moglo i za nas smrtnike sa PC kantama doci kroz kakvo vrijeme? :)

jedna stvar je posudit konzolu za izgustirat si igricu, al kad volani ne rade nema smisla na zalost :(

Nis od toga kolega, nit Forzu nit Gran Turismo nebus vidio na Pc-u...

antrax 03.11.2009. 10:36

za gt5 me bas briga, za njega cu posudit (mozda i kupit ak se pokaze dovoljno dobrom igra) ps3, na njemu radi g25, al na xboxu ne radi :D

Gjurovski 03.11.2009. 11:21

Ja ga kupujem sigurno, volio bi i ti Forzu probat ali kupovanje xbox-a i Fannatecovog volana radi te igre nema smisla, dobar je i NFS shift, samo sto nema toliko staza i automobila....
A ovaj livery na sto se ameri i japaneri nabrijavaju je bezveze :) to mi je bilo zanimljivo prvih sat vremena na NFS Undeground nastavku...

tomasini_ 05.11.2009. 10:41

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1457606)
da i?

sam nastavite pričati o igri :)

Znači po toj logici ovdje je dopušteno otvoriti temu o bilo kojoj PS, Xbox, Wee i igri s bilo koje druge konzole koje nema u verziji za PC. Dobro, samo ne kužim gdje je tu poveznica sa kompjukterima?

Mod: ovo je Pc ekspert forum da ali to ne znači da se ne smije pričati/raspravljati o igrama za konzole.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20.