|
![]() |
#421 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#424 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
svaka cast ukrajini... Mi smo bili, istina, ispod svoga nivoa. Englezima od srca zelin da u Africi igraju tocno ovako ka danas u Ukrajini...
![]() |
#425 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nema se kaj Englezima prigovorit, bili su više nego dobri s igračem manje. Mi smo svoje šanse prije propustili. Kasno je sad Biliću nekog tjerat, vrijeme je da se potjera iz HNS-a Markovića i ekipu. Bilić jer pogriješio što je bio previše blizak igračima, i u nekim utakmicama falilo mu je malo hrabrosti. Sad će sigurno otići mada bi po meni trebao ostati i rasformirati repku kak spada, ali iskreno ne znam koga bismo doveli umjesto njega, možda najbolje da i mi Capellu iskrcamo lovu ![]()
![]() |
#426 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sjebo nas slovenac ![]()
![]() |
#427 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
mislim da treba pokrenuti temu rekonstrukcije repke i početak priprema za sljedeći kvalifikacijski ciklus... |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Premium
|
Ma sad će Marković ponudit milju ojra Andori za remi ili pobjedu. A čak i da se to dogodi sumnjam da smo mi u stanju pobijedit Kazahstan. A što se tiče penala crvendaća, možda i je malo prestrogo dosuđen... Sutra će već pola tiska radit kampanju za Štimca ![]()
![]() |
#429 |
Super Moderators
|
![]() |
#430 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jos cekamo ili ce lock na ovu temu. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Premium
|
Ne mozes bit ozbiljan ako govoris da je engleska odigrala dobro. Da je igrala ovako cile kvalifikacije imala bi 2 boda od nerjesenih s andorom. To nema veze s tim sta je nas nogomet u knockdownu vec godinama.
![]() |
#432 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Kakvo rasulo,ali ipak - hvala im na svemu,bilo je divno gledati EP dok smo bili u punoj snazi,ruku na srce - u ovim kvalifikacijama smo odigrali jednu vrhunsku tekmu,protiv Belarusa vani,sve ostalo je ravno - nuli. I nismo zaslužili da idemo.. Ukrajina mi je beskrajno antipatična,i mislim da su totalni nogometni antitalenti,ali i kao takvi su s nama igrali dva X-a,posve dovoljno pokazalo se, da odu u tu kolonijalističku i imperijalističku JAR. Sretno im bilo.. Čitam sad izvanredna konferencija za ovaj čas..21h..da vidimo tko se to opijao..došao je kraj izgleda,ali kako sam i rekao,bilo je divno gledati vas dok ste bili najjači.. Neki novi klinci..kako već ide.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
s obzirom na mentalitet (bosanci,hercegovci,hrvati),hrvatska bi prošla puno gore od engleske danas,da je bila u istoj situaciji a ovi udaraju po narodnjacima uz hektolitre alkohola,e pa neka nastave...više nikome nije sveto igrati za reprezentaciju.
![]() |
![]() |
#434 | |
Premium
|
' Citiraj:
Sad još samo ustvrdi da je Green namjerno dobio crveni ![]()
![]() |
![]() |
#435 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čak i da je namjerno izgubila... pa što onda? Jesu li nam oni možda štogod dužni? Jesu li nam oni krivi što nam igrači igraju ovisno o položaju Jupitera i Mjeseca? yeblo ih pijanjčevanje i cajke za vrijeme priprema da ih yeblo Al ajd, svako zlo za neko dobro..... sad će bar imat više vremena za gledanja u dno čaše ![]()
![]() |
#439 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Tko bi rekao da će nakon svega šta se viđa na ovom forumu,ovdje 99% postova biti upravo sa onog racionalnog stajališta s kojega treba biti - Šta ćemo mi koji qratz tamo ![]() Najveći problem nije u njima.Najveći problem je u nama.Odnosno vama,jer ja kao lik kojem nogomet predstavlja zadnjiju iza najzadnje rupe na svirali ne mogu biti član nas ![]() Kriteriji su postavljeni u doba Ćire,i od njih do dana današnjeg odstupanja nije bilo.Ali danas nema Šukera,Bobana,Jarnija i ekipe,danas imaju mlade nade tipa Klasnića i bez kojeg je naša reprezentacija nepovratno osiromašena zbog njegove bolesti,a i ono malo što sam gledao _nikada_ frajer nije izveo neku majstoriju vrijednu pamćenja.To su cajke i manekenstvo,a ne nogomet.Ili reklamne kampanje.Neki od kada su izjavili famozno "E baš zato..." su zauvijek prekriženi na mojoj listi nedjela. ![]() Najgorije od svega je to što će umjesto groba Markovića,linč prije ili kasnije sustići Bilića Slavena.Ne može čovjek iz ničega napravit nešto kao što se od stoke ne može napravit država.Čudi me zapravo da ga nije zahvatio poslije Engleske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Premium
|
wow... ne morate me odma iznapadat ![]() nisan reka da je engleska morala lomit noge ikome niti ista slicno. al ne mogu rec da su dali sve od sebe... to je sve... inace za pusionu smo ionako sami krivi
![]() |
#441 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A na kraju krajeva-nit je Srna kapetan koji bude uveo red u repku a bogme i Bilić previše šara sa igračima koji nisu za repku ![]() Meni se nekak vidi da je sve otišlo u racku od kad je otišel Niko Kovač (kaj god netko mislio o njemu) ![]()
![]() |
![]() |
#443 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nazovite me izdajnikom, pizdom, kvislingom ili kako god želite, ali meni je drago što su naše svilene bubice ispale. Prvo, drago mi je što neće dobit pare skoro pa nikakve. Drugo, zbog Bilića i superzadovoljnog boda protiv Ukrajine, prošle godine u ovo vrijeme. Treće, neće nas karat sa milijon reklama "kupite kockaste tampone i podržite vatrene u Južnoj Africi" Četvrto, zbog cuganja i nagutavanja i slušanja cajki. Ali nažalost, to je najmanji problem, jer su nogometaši samo odraz većine navijača svojih. Odigrati 4 utakmice sa glavnim konkurentima, iz njih izvuči 2 boda i pri tome misliti kako će Englezi igrati za nas. Fakat, francuske sobarice nisu tak navino popušile toljagu. Sve u svemu, bit će mirno ljeto 2010. Navijat ću za Špance i Holandeze i bolit će me toljaga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Znam da smo si sami krivi al' opet. Mi smo isto grizli i trgali svoje noge protiv Engleza pa su na kraju Rusi prošli jer smo mi igrali najbolje što smo mogli. Nismo se čuvali ko' pi*ke mada nije ni bilo bitno jer smo se osigurali. A svatko na svoje oči je mogao vidjet koliko su na lošijoj razini igrali Englezi nego u cijelim kvalifikacijama. Ali uglavnom, nije niti bitno. Nije još gotovo dok je debela žena pjeva - možda Andora izvuče X ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
3.14zda ®
|
Supcima treba celicna saka da ih dovede u red, a ne da dolaze zalokani na posao. Znas kako bih ja prosao da dodjem u firmu oblokan? A ne primam ni blizu njihovih milijuna eura godisnje...moral cijele drzave nam je isti, od vrha do dna. Tutix, ne znam kako si gledao nase utakmice sa Englezima u proslom ciklusu kvalifikacija, ali daleko je to bilo od toga da smo mi njih razbili kao oni nas u ovom ciklusu, naprotiv, u Zagrebu smo utrpali 2 krumpira, a u Engleskoj i nismo bas nesto bili bolji dok nismo poveli, a njima voda dosla do usiju jer im je bila utakmica biti ili ne biti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Premium
|
Citiraj:
Ottkad je Niko otišaoi ostali smo bez vođe. Istina, nije bio najbolji igrač kojeg imamo, ali uvijek je igrao sa srcem za repku, davao sve od sebe i na terenu je bio gazda kojeg svi poštuju kad podvikne. Ova repka nema takvog gazdu. Bilić je u zadnjih godinu dana mandata puno lutao i sigračima i tu je po meni glavni razlog rezultatima u kvalama za SP'10. Pogotovo se to odnosi na Pranjića, bodove protiv Engleza i Ukrajinaca popušili smo po njegovoj strani. Po n-ti put - Pranjić nije bek. Svi to vide, samo ne Bilić i nekoliko sveznalica na ovom forumu ![]() U Bayernu sad grije klupu, a kad uđe igra u vezi a ne beka. A to je igrao i u Herenveenu. U Dinamu je silom prilka bio bek, tu mu je to moglo proći s obzirom na kvalitetu naše lige.
![]() |
![]() |
#448 | |
Banned
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
3.14zda ®
|
Pranjic je iz sela kraj Orahovice pa znam o kome se radi ![]() ![]() Inace, nisam nikad bio pobornik Kovaca i bosanske ekipe u repki, samo su bili izvor sranja sa sucima i mase crvenih kartona. Vise sam pobornik jakog trenera/izbornika koji bandu zauzda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Super Moderators
|
Nije on bio gazda ali je igrao cijeli život sos dojčland i imao je malo drugačije navike i prema poslu i prema repki.
![]() |
|
|