PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Kvalifikacije za SP 2010 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=118373)

Jelc 03.09.2008. 13:50

Kvalifikacije za SP 2010

Vrijeme je i za ovu temu:)

Dakle, prvo idemo na Kazahstan a par dana nakon na engleske pice koje su se izgleda opako nabrijale da nam vrate za dvije zadnje tekme...izgleda da će biti zanimljivo.

Dizel 04.09.2008. 07:10

Eh, bez Dudua smo, bojim se, racku od ofce :) Ustvari imamo jednu ovcu, Olica, lajsa po cijelom terenu ko' ovca i racku od ovce.

Valg 04.09.2008. 07:46

Dobro je da je Kranjčar (da, namjerno je malo slovo) ozlijeđenjen, on nam kvari kvalitetu igre za 10%, jer drugih 9 moraju trčati za njega... U premiershipu se to ne primjeti jer ostali konji otrče ono što on ne pretrči, a ovi naši jednostavno ne mogu...

Bit će zanimljivo, premda će nas englezi puknuti sa 2-3 komada (novi treber, ak krenu loše bu dobil otkaz, mora dobit).

Dizel 04.09.2008. 08:00

A zasto bi nas oni traljavi englezi nabili, ha? Pa oni nikad nista nisu napravili osim kad su si namjestili prvenstvo u svom dvoristu davnih godina. Njima je najbolje da igraju sami sa sobom i onda se kurce kako su najbolji fakeri na svijetu, a jedna jadna FYR Makedonija koja moze prodavati samo spice, kospice i kikiriki na njihovim megastadionima odigra nerijeseno sa "football coming home" nacijom, LoooL.

Takva seljacka prepotencija se rijetko vidja, jedino jos mozda medju onim NBA klaunima na Olimpijadi u Pekingu, ali oni su bar pobijedili sve, pa cak i hendikepirane Argentince.

BladeRunner 04.09.2008. 13:10

Citiraj:

Autor Valg (Post 1128472)
Dobro je da je Kranjčar (da, namjerno je malo slovo) ozlijeđenjen, on nam kvari kvalitetu igre za 10%, jer drugih 9 moraju trčati za njega... U premiershipu se to ne primjeti jer ostali konji otrče ono što on ne pretrči, a ovi naši jednostavno ne mogu...

Bit će zanimljivo, premda će nas englezi puknuti sa 2-3 komada (novi treber, ak krenu loše bu dobil otkaz, mora dobit).

Da...:kafa::hitthewal:

Valg 04.09.2008. 13:32

@ Gasolin - :D - Ne moraju nas isključivo dobiti, ali HR ima tradiciju loše početi sve kvalifikacije/prvenstva, te dobro završiti (relativno). :D

Našoj reprezantaciji treba nešto, a to nešto se nalazi u stihu pjesme od Pipsa (fhat Edo Majka)- Ultraoptimizam:

"Bože nama fale vođe da nas tuku,
nama jednostavno čizma u šup*u!
Ona glanc fina kad pitamo kamo,
i još jedna dupla glanc kad previše znamo!

Naše drvo je bukva,
od njeg pravi se puška!
Naša rijeka je Sava,
u nju bacamo ljude drugoga stava!
Druge nacije,stranke,vjere,
u njoj nađemo studente, penzionere!

Ali oni se bace sami jer su većinom gladni!
Jedu kur*c od ovce sisaju boce!
Naš poso je hemelej (???) i lujkasens (???),
samo što kod tuljke (???) novacima puše šup*e!

Mi smo nacija čireva prividnih mireva,
nismo ni šup*k europe!
Šanse fulamo opet! OPET!
Fulamo uvjek jer nemam ocentarfore!
Fali nam mozak igre,
fali nam BOBAN ZVONE ZVONE ZVONE!!!
"

Pjesma je rare, pa je ovom prilikom poklanjam:
http://rapidshare.com/files/14254526...emix_.mp3.html

Jelc 04.09.2008. 15:20

Jasno ti je valjda da ako stvar inače nije free da bi mogao popit :banana:?

Dizel 04.09.2008. 15:40

Ne znam kako ce zavrsiti, ali meni su ti Englezi jedna od najjadnijih druzina, toliko prepotentni, a toliko zakurac da je to nevjerovatno. Mozda im jedino Talijani po tom preseravanju mogu konkurirati, ali oni bar osvoje nekad nesto, istinabog guraju se rukama i nogama i vire cijeloj UEFI/FIFI iz guzice koliko se supkaju, ali rezultate imaju za razliku od ovih engleskih jadnika koji su najbolji u vascelom univerzumu i sire.

Valg 04.09.2008. 15:53

Slažem se Dizel, baš to i ja mislim za Engleze... Jedino mi je još jadnije što Švabe skoro uvjek na papiru imaju PREMOĆNU momčad, a na kraju ispuše kao Jugoslavija...

@Jelc - Je, free je, dijelilo se maxi promo CD uz večernjak, samo ga ja nisam kupio (mislim na večernjak).

3NCORE 04.09.2008. 16:01

Moras ovako nesto imati u .rar-u,pa nece biti :banana::D

---------------------Legal Notice--------------------
Svi skinuti sadržaji su zasticeni autorskim pravima
Sva muzika uploadana je samo iz promotivnih razloga
i duzni ste je izbrisati sa hard-diska u roku 24 sata.
Ako vam se svidja album, KUPITE GA!!!!!
-----------------------------------------------------

EDIT : Aha :D

Valg 04.09.2008. 16:12

Nije se to prodavalo u albumu, zato i kažem, bio je poklon sa 2 pjesme (ima još jedan mix iste pjesme al je sran**) (kao i sad prije par mjeseci od hladnog piva, sa par promo pjesmi i spotom). :)

No, ajmo mi o nogometu. :)

Prvenstvo je u Africi, baš me zanima kakvi će biti nogometni tereni, i tko će se najviše prilagoditi...

Ako Finci, Rusi ili Neka nordijska zemlja bude na prvenstvu, jao si ga njima... :D Otopit će se... :D

Dok će npr obala bjelokosti i slične repke imati maleni + u odnosu na druge...

Hrvatska bi se trebala snaći u takvim uvjetima, samo da ne ostanu bez zraka.. :D

Jelc 05.09.2008. 14:14

Trenutna tablica naše grupe:

1 Kazahstan 1 +3 3
2 Bjelorusija 0 0 0
3 Engleska 0 0 0
4 Hrvatska 0 0 0
5 Ukrajina 0 0 0
6 Andora 1 -3 0

Zmaj000 05.09.2008. 14:24

WTF nesta mi post ili ga nisam postao :D nego pitao sam kolika je vremensk razlika izmedju nas Afrike ?

Jelc 05.09.2008. 14:29

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 1129817)
WTF nesta mi post ili ga nisam postao :D nego pitao sam kolika je vremensk razlika izmedju nas Afrike ?

Guglaj, spamara je pobrisana:)
2-3 sata?

Roberto 05.09.2008. 14:33

Ne mora ni googlat, ima sat s vremensim zonama u win xp :kafa:

Bit će ovo 6 bodova. Englezi se opet pušu ali jednostavno su lošiji od nas, tu nema lijeka :D

MIK 05.09.2008. 15:07

Englezi nam nekak leže a i svi se nabriju na njih, malo se teže nabrijat na Kazahstan. (i nisu nam nikaj skrivili)

Do utakmice sa Englezima izdresirati par krtica da zahebu golmana:D

Zmaj000 05.09.2008. 16:08

Guglo sam par puta ali naguglo nisam nista , u win se nesta pobrkalo pa sam zato ovdje upitao, no OT necu nista prrognozirat jer ce me mijmuna citaj (baba) odma napastda cu ih urec :D a kako on tako i zippo , rakonja ,mm i ostali :D

Valg 05.09.2008. 16:49

Nemojmo se praviti "englezi", da nam se ne obije od glavu... ;)

Tko će iz naše skupine dalje? Ukrajina i Hrvatska! :D

Router 06.09.2008. 16:45

Gledam upravo Makedonija - Škotska , 82minuta , od 5.minute vode igrom sreće Makedonci , i baš me zanima otkad su oni takva nogementa vele nacija , jer imaju žestoku sudačku potporu u ovoj utakmici , u jednom napadu dva kriminalna starta u kaznenom prostoru ne sudi , onda jedno sumljivo igranje rukom , opcenito je dojam da tera Makednocima vodu na mlin , a zapravo Škoti dominiraju igrom ... Ah , zato se i voli nogomet kad bolji ne pobjedi uvijek nego sretniji ...

zkljaja 06.09.2008. 18:19

Nekako mi se cini da nam fali posten napadac sto moze posteno zabit gol (Dudu)..ali koliko vidim, Olic postaje sve bolji, valjda od kad je preso u ove bolje klubove,nesto ga i nauce osim trcat... Fakat se nadam da cemo pobjedit engleze, jer bi , posto su promjenili trenera, one dvije pobjede pomalo pale u vodu...

Jelc 06.09.2008. 20:50

Englezi u prvom poluvremenu nisu uspjeli zabit moćnoj Andori:p

Valg 06.09.2008. 21:03

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1130816)

Baš to!

Bili su nemoćni cijelo prvo poluvrijeme!

tutix 06.09.2008. 21:04

:D za Engleze.

Lijepo igramo stvarno. Puno izrađenih prilika, trebao je i veći bit rez..

Buger 06.09.2008. 21:04

razbijamo, samo još malo da se realizacija poboljša...

uglavnom, ako englezi ne nabiju Andoru 3:0 onda su stvarno seljaci

Zmaj000 06.09.2008. 21:05

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1130816)

Hahahah bas komentiramo stari i ja , reko koji low njubovi , ali neka nek promjene jos jednog izbornika :D Evo nasi stvarno super igraju sto i reza kaze . Neka samo naprijed i idemo dalje :D

Edit lol evo Austrija vodi 1-0 protiv Francuske :D

spawn 06.09.2008. 21:07

Citiraj:

Autor Buger (Post 1130824)
razbijamo, samo još malo da se realizacija poboljša...

uglavnom, ako englezi ne nabiju Andoru 3:0 onda su stvarno seljaci

zasto bi zabili 3:0? i 1:0 je dosta. Mozda budu imali 2352436272 snasi a zabiju samo jedan. To ne znaci da nisu englezi opasni ,nego im nije bio dan.

Buger 06.09.2008. 21:08

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 1130828)
zasto bi zabili 3:0? i 1:0 je dosta. Mozda budu imali 2352436272 snasi a zabiju samo jedan. To ne znaci da nisu englezi opasni ,nego im nije bio dan.

pa ne isplati se putovat u Andoru ako ne zabiješ bar 3 komada xD

Valg 06.09.2008. 21:09

Citiraj:

Autor Buger (Post 1130830)
pa ne isplati se putovat u Andoru ako ne zabiješ bar 3 komada xD

:care:

Ovo ide u sig!

Jelc 06.09.2008. 21:12

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 1130826)
Hahahah bas komentiramo stari i ja , reko koji low njubovi , ali neka nek promjene jos jednog izbornika :D Evo nasi stvarno super igraju sto i reza kaze . Neka samo naprijed i idemo dalje :D

Edit lol evo Austrija vodi 1-0 protiv Francuske :D

Ah, uspjeli su zabit...

spawn 06.09.2008. 21:12

evo vidim englezi vode :D
a shevchenko je dao gol iz penala da bi dobili bjelorusiju.

edit: nisam ni rekao evo 2:0 za engleze :D . vidim da ce im se isplatit putovanje u andoru :D

a cipar 1:1 s italijom ...eh ..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:10.