|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME + sptd.sys
Evo ovako dobio sam jedan lap (HP 6320 sa Xp professional) windoze se neće pokrenut nego se stalno restartaju. - Prvo sam probao safe mod ali pri podizanju javi mi grešku "press SPTD.sys to escape" što naravno i napravim ali bez uspjeha jer opet slijedi restart. ![]() - Pošto na laptopu ima recovery particija probao sam i to ali pojavio se Blue screen sa greškom UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME - Slijedeče što mi je palo na pamet bilo je da napravim repair windoza sa instalacijskog cd ali pogodite opet ništa ![]() - E sad sam polako počeo gubiti nadu.... ![]() - Isprobao sam i Knoppix i Ubuntu tamo sam pronašao particiju sa windozama i preimenovao SPTD.sys u Windows/sistem32/driver ali ništa od toga... Googla-o sam da SPTD ima veze sa Daemon tools-ima (ali oni nisu instalirani) Za sada mi je ostala solucija da izvadim hard izvučem podatke i da formatiram... Ima li neke nade da spasim windoze?
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda je vlasnik prebacio SATA mod u AHCI neznajući što radi?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
To je i meni palo na pamet.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Ma to je i mene palo na pamet... Nema veze na kraju sam se odlučio za nove windowse i stvar riješena ali ostaje mi osijećaj da sam to mogao napreviti i bez toga ![]() Može lock na ovu temu.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|