![]() |
UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME + sptd.sys
Evo ovako dobio sam jedan lap (HP 6320 sa Xp professional) windoze se neće pokrenut nego se stalno restartaju.
- Prvo sam probao safe mod ali pri podizanju javi mi grešku "press SPTD.sys to escape" što naravno i napravim ali bez uspjeha jer opet slijedi restart. :fuming: - Pošto na laptopu ima recovery particija probao sam i to ali pojavio se Blue screen sa greškom UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME - Slijedeče što mi je palo na pamet bilo je da napravim repair windoza sa instalacijskog cd ali pogodite opet ništa :hitthewal:Čim uđem u Recovery console javlja mi grešku "Setup did not find any hard disk drives Installed" - E sad sam polako počeo gubiti nadu.... :grrr: - Isprobao sam i Knoppix i Ubuntu tamo sam pronašao particiju sa windozama i preimenovao SPTD.sys u Windows/sistem32/driver ali ništa od toga... Googla-o sam da SPTD ima veze sa Daemon tools-ima (ali oni nisu instalirani) Za sada mi je ostala solucija da izvadim hard izvučem podatke i da formatiram... Ima li neke nade da spasim windoze? |
Možda je vlasnik prebacio SATA mod u AHCI neznajući što radi?
|
To je i meni palo na pamet.
|
:fala:
Ma to je i mene palo na pamet... Nema veze na kraju sam se odlučio za nove windowse i stvar riješena ali ostaje mi osijećaj da sam to mogao napreviti i bez toga :beer: Može lock na ovu temu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |