|
![]() |
#512 | |
Nisam skrolo
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Baš me zanima šta mu je bilo, to je isto bilo i mom prijatelju al je došo sebi nakon par dana, očito si uzme par dana odmora, XD! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Po svim iskustivma vašim i mojim mogu zaključiti jako problematičan mob i čudan. Sa v31 sve super radi i formatom kartice. No kada će onaj veliki firmware izać?
![]() |
#515 |
Awesome dude!
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
meni se recimo desava da nakon zavrsenog poziva kad poklopim nestane mi digitalni sat gore u ljevom kutu....imo ko isti "problem",al problem se zna javit nekad.... isto tako nekad kad me neko zove ja se javim i necujem nikog...onda poklopim i opet me zove i sve bude normalno.normalno cujem,,,,,jel se trebam zabrinut za ovaj drugi problem i dal da prodjem do mobisa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Istrian Lifestyle
|
The Nokia spokesperson said that the new firmware 2.0 update is expected be available to all Nokia touchscreen phones in October, downloadable directly through the software update client. za sve ostalo kliknite na http://www.thinkdigit.com/Mobiles-PD...-get_3390.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Awesome dude!
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Pa mislim ono, još samo N-gage, widgete, i još par stvari na homescreen-u i onda će bit normalan, mislim barem ko ostali. cca godinu dana vjerovatno ![]() Ja neshvaćam nokiu. 5800 im je jedan od najvećih uspjeha prodan preko 8 milijuna komada, pričali su "iphone killer" a sad nakon godinu dana sređuju taj svoj zastarijeli software, rade ono što su trebali u 1. 2 mjeseca od izdavanja mobitela. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
ja još nisam uspio upgrade-at.... napravio sam profil poslužitelja po domy-evim uputstvima i stao pokraj rutera i kad stisnem traži nove nadopune on mi javi kako se nemože spojit sa poslužiteljem |
![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Istrian Lifestyle
|
jesi sve napisao ovako? Server Name Nokia Server ID Nokia Server password firmupservpass Access point [Always Ask] Host address https://dms.update.nokia.com/dms/omadm Port 443 User name nokiams Password nokiamspass Allow configuration Yes Auto accept requests Yes (ovo sam ostavio na No) ako jesi mora ti raditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
|
Instalirao sam XpressAlarm za koji mi treba Python 1.9.4 da bi aplikacija radila, i sve super radilo ali nisam mogao instalirati Sweet Memories jer ta aplikacija zahtijeva Python 1.9.7. Kada sam instalirao Python 1.9.7. XpressAlarmi više nije radio. Zar ne bi trebalo, ako se instalira zadnja verzija Pythona da sve što je radilo na prijašnjim verzijama radi i na najnovijoj? Da puno ne kemijam, ako netko zna točno u čemu je ovdje problem neka slobodno napiše. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Župnik
|
evo nisam jos skoknuo do mobisa jer nisam uhvatio vremena pa me zanima ako neko zna prije nego odem do tamo da mi kaze dal oni uzimaju pod garanciju ono zjevanje maske na starim modelima....ono di probija svjetlost?znam da se nesto pisalo o tome prije tu al nemogu vise nac i nisam siguran dal ide pod garanciju to |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Župnik
|
odlicno....evo jos par pitanja... dal kad rjesavaju taj problem stavljaju novu masku il popravljau ovo kako vec je...ako je neko radio ? dalje...mob ima par musica koje mi se sve cesce javljaju a to su....kad ga palim kad bi trebale one ruke od nokie da se spoje samo se zblesira i baci neku sarenu boju i crn ekran pa onda udje do kraja....dalje...kad me neko zove zna se desit da se javim a necujem nikog,a osoba koja mene zove cuje me normalno,......usred rada zna se zablokirat i bacit crni ekran i nemos nista nego vadit bateriju jer nereagira ni na tipku za gasenje.....mene zanima dal trebam maknut sve dodatne aplikacije koje sam instaliro prije nego im nosim mobitel....da nebi bilo da kazu necemo ti uvazit garanciju jer imas dodatna sranja instalirana tipa garmin xt i brdo drugih stvarcica..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jučer sam kupio rabljeni 5800. Sve super al mu ne svijetli ono svjetlo sa strane. Navodno bi trebalo bit plavo. Mob sam kupio od preprodavatelja tak da mi nezna niš konkretno reći, odnosno nit ga nisam pitao ![]() Što i kako treba uključiti, mob je došao sa dosta aplikacijica pa mi ga je žao resetirati. Nego kao i većini na gornjem dijelu maskica malo zijeva. Dal se to da popraviti ili ne, te kako provjeriti jel mob hacknut i dal ako ga ovako odnesem oni to mogu skužit? Tj. dal mogu napraviti back up i nakon toga hard reset, pa da se hakiranje poništi? Što se samog servisa tiče, oni ga poprave u roku 2 sata. Makar za to uzmu 3 dana. Dao sam e66 dva puta na popravak i svaki put bi potrajalo dva tri dana, ali su mi ga zadnji put maestralno složili da mi je tipkovnica bila napeta i slide predaleko od dozvoljenog rasklapanja. Nakon što sam došao tamo i propisno ih izvrijeđao mob je bio gotov u roku 3 sata.
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Router. 11.10.2009. u 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Moja 5800 je imala tu "djecju bolest" sa zijevanjem maske,nakon prvog puta je ostao isti(iako su navodno promijenili prednji okvir) pa sam ga onda opet slao i onda su ga sredili,napravili kako treba... Matt,na koje plavo svjetlo sastrane mislis?? Nije on imao nikakvo plavo svjetlo ![]()
![]() |
#530 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma onaj obrub, jel to svijetli ili ne? Kupio sam od lika koji je kupio u Vipu i navodno ima plavi obrub. Dal taj obrub svijetli plavo? On je sad siv. Mislim glupo pitanje, al da vidimo.
![]() |
#531 |
Župnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Ovisi o product codeu. Tvoj je ocito Balkans black (ili gray?). Ali ne, ne svijetli nista, samo je izrazenija pod odredjenim kutem. http://nokiaexperts.com/articleimage.../5800blue2.jpg http://dailymobile.se/wp-content/upl...ssmusic-08.jpg
![]() |
#535 |
EMP moderator
|
OMG, pa bacio bih ga da mi to svijetli plavo... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
µTorrent mobile
instalirao sam µTorrent mobile 1.60 i nemogu nista skidati dok ne namjestim server ip, server port, user name, pasword... sta treba upisi da proradi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Nisam skrolo
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Župnik
|
koja stoka ovaj u mobisu na servisu,odnjeo sam mu mobitel i rekao za ono zjevanje maske a on samo uzo kutiu i raskopo mob,poklopac bateriju i samo pobaco djelove doslovno u kutiju ko kad bacas nesto u kantu.........Mobis Rijeka |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
EMP moderator
|
Klasika, to i ja napravim kad mi netko na popravak donese notebook u torbi sa sto čuda u njoj. Meni treba samo notebook, isto kao i njemu mobitel i ne želim voditi brigu o nepotrebnim stvarima. Kad se nešto izgubi, može biti problema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |