|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ma evo uspel sam jucer. Mogel sam nac emulator, ali mi ga nije htel sejvati na komp. Onda sam skuzil da iz nekog razloga nisu emulator i JFK mogli biti u istom folderu pa zato nije htelo skinuti. Sad je sve oke ![]()
![]() |
#482 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
nisam bas pratio pricu o v31 verziji software-a pa me zanima dal se isplati prec sa v30 na to...buduci da mi v30 radi savrseno...donosi li v31 ista specijalno novo...i dal je to onaj v31 za koji se pricalo ovdje o nekakvim widgetima dodatnim i otkljuvacanjem telefona ko iphone...itd....stvarno nisam pratio pa se ispricavam ako je vec pisano o tome,,, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Widgeta još nema, v31 donosi samo novi Nokia Maps koji je sad Ovi Maps i nešto sitno brži rad. iPhone skin možeš instalirati na koji hoćeš firmware jer je to samostalna aplikacija.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Imam mobitel koji je kupljen u T-mobilu, znači nije tključan. Kada pokušam instalirati neke aplikacije ili crack pojavi se poruka "Nemoguća instalacija zaštićenog programa iz nepoznatog izvora" ili "Pogreška s potvrdom obratite se davatelju usluga" e sad moje pitanje je: 1. Da li se ova upozorenja javljaju zato što mobitel nije otključan, ima li to kakve veze sa product code-om ili...? 2. Pošto u zadnje vrijeme skidam dosta tih aplikacija koje su crackane ili imaju uz instalaciju i crack koji treba instalirati zanima me da li na Symbian-u mogu pokupiti neki virus i imate li vi neki antivirusni program instaliran na mobu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
EMP moderator
|
O tome nema priče na forumu i nije vezano za T-Mobile i njihovo zaključavanje... Problem je u certifikatima koji su prisutni na svim Symbianima verzije 9...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
EMP moderator
|
Što imam objašnjavati, jednostavnije ne može biti. Stisni Kamo?, odaberi Hrvatsku, upiši ime ulice, broj, u kojem je gradu i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Premium
|
Hvala domy_os sad sam malo progooglao to o certifikatima pa sam našao rješenje. Još na ono drugo pitanje ako netko zna odgovor, znači može li se na symbianu pokupiti neki virus i imate li vi neki antivirusni program instaliran na mobu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Premium
|
@hellsing @RAUL - Hvala! Kako mogu izbrisati prazne foldere u izborniku? Instalirao sam neke programe i sad kada sam ih deinstalirao u glavnom izborniku su ostali prazni folderi koje neznam izbrisati. Inače sve programe instaliram/deinstaliram sa Nokia PC Suite-om i programi se instaliraju u Izbornik/Programi, ovi su se instalirali u glavni izbornik i sada kada sam ih deinstalirao ostali su prazni folderi u kojima su se nalazili ti programi. Ako znate pomagajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
imam još jedno glupo pitanje... dali treba instalirati ove verzije 20,21,30 prije v31 ili odmah samo nju??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Danas sam uspio nesto nevjerojatno - razbit ekran u džepu, tj. bar kontam da je od tog, nema od čeg drugog pukniti - naime, bio mi u džepu i u jednom trenutku sam se naslonio na šank u birtiji i vjerojatno ju tu pukao...primijetio tek pol sata kasnije kad sam vadio iz džepa... Od vidljivog dijela ekrana mi je ostao samo onaj gornji dio sa one 4 ikone... e sad, jel mi se uopće vrijedi ić raspravljat u mobis, mislim jasno mi je da je moja greška, al opet frustira me što iz takog banalnog razloga ode kvragu a može 500 put past na pod i neće mu ništ bit... Ako su mi i uzalud trud svirači jel znate otprlike kolko bi izašao novi ekran? |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Banned
|
Odes u mobis i pitas kolko dode zamjena,probas i neki popust dogovorit ili nekaj na to kako nebi smjela tako puknut nokia,da je to uber brand,da je to kvaliteta ono-ovo,mozda i free dobijes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Premium
|
tako nekako je i plan ![]() inače evo prikaza što bi ova njoka trebala podnijeti http://www.youtube.com/watch?v=_nWTbExsLVY http://www.youtube.com/watch?v=OC5Rv...eature=related ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Baš sam se namučio sa "izmišljanjem" kako da izbrišem te foldere, a ono ovako lako u tri klika...puno ti hvala! @Medulin Hvala i tebi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
imam problem! kad upalim mob zablokira odma cim se pojavi ono NOKIA! svijetli i ne mice se! mogu samo izvadit bateriju i opet bude isto kad ga upalim, ne mogu ga ni izgasit kad zablokira! komp mi ga ne prepoznaje kad ga prikljucim dok stoji! stavio sam software v31, tj. sam mi je napravio update kad se spojio na wireless kuci! jel imo netko takav problem?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
EMP moderator
|
Izvadi karticu pa probaj bez nje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() inače u mobisu 427 kn novi display... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
mogao si odma pitat kolko dodje set novih oklopa sa ugradnjom.... i da odma pitam ako neko mi moze dat odgovor,dal utjece mjenjanje oklopa sta na garanciju,,,,imam mi dvije manje ogrebotine na rubu a ja picajzla...;D...mjenjao bi u mobisu jer je tamo kupljen mob i tamo je garancija koja jos vrijedi dosta |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|