|
![]() |
#661 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 01.10.2009. u 14:38. |
![]() |
![]() |
#663 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#664 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#667 |
|
A hebiga, iskreno, znam za svoju XFX da se da OC-at kao mutava (ostavi za sobom dosta GTX275-ica u tom pogledu) a nisam baš čuo da se Gigabyteovi modeli toliko daju rastezati pa sam samo zato preporučio Black Edition. Nema tu neke logike, čista subjektivnost ![]()
#670 | |
|
Citiraj:
Na 19'' i ne bi baš nešto dobio, bolje si prvo uzmi veći monitor. Neisplativa investicija sve u svemu ali ako si freak kao ja koji vrtim još jaču grafu na 19'' jer ne volim wide format slobodno si kupi ![]()
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne znam cijenu bas te xfx ali znam da te 1gb bas nesto i nisu bile jeftine tako da isplativost nije bas neka. Ovako opcenito 9600gt vs gts250....u vecini igara je razlika bezvezna. Postoji ali 50 naspram 60 FPS po meni nije razlog za zamjenu grafa. Ima par naslove gdje je razlika veca ali niti jedan nije nesto posebno svjez tako da o njima ne treba previse razmisljati. Osim ako kao neki ovdje ne igras i dalje krizu po 193x iz pocetka ![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Cijena je oko 1000 kn... Eventualno najveci razlog bi bio novije igrice sto dolaze, ali i za Gta 4 gdje visak mb rama i pomaze, arma2, OF Dragon rising,.. Il da rađe cekam dx11 graficke? |
|
![]() |
![]() |
#676 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
treba mi nova grafa do 700 kuna, pa sada ne znam koju da uzmem, vidio sam da ima neke atijeve 4650 pa 4670 pa 4550???? ne mogu se snać u svemu tome jer se ne razumijem u grafičke baš, procesor mi je AMD athlon dual core 4200, matična je elitegroup c51gmm, imam 3 gb rama, napajanje je fortron bluestorm od 500, e sada od igra bi možda nabacio GTA 4 ali uglavnom igram strategije za koje mi je dobra i stara grafa koja je rikla ( nvidia 7600GS) pa molim znalce da mi preporuče koja bi mi bila best buy do 700 kuna, rezolucija je 1280X1024 monitor 17''..... hvala |
![]() |
![]() |
#677 | |
|
Citiraj:
http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=23790 I da, 512MB memorije ti je i više nego dovoljno za tvoj monitor ![]()
![]() |
#678 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
ima ih po 450-460kn a ostatak do 700 fino spremi u džep i potroši na nešto drugo
![]() |
#679 |
Registered User
|
gledam baš 4670 onu GDDR4 sa 512mb, je bolja ta ili ona GDDR3 sa 1024mb? negdje preporučuju i onu sa pasivnim hladnjakom, ali ova GDDR4 mi izgleda najbolji izbor ali nema je za kupiti osim u magazinrs a tamo ne mogu platiti karticom nego im moram uplatiti pare pa ih zvati itd., zna neko neki online shop gdje ih ima a da mogu platiti direkt online? |
![]() |
![]() |
#680 |
Moderator
|
bolja je ona sa 512MB jer ima bržu memoriju a i taj GPU ionak nema koristi od gige memorije.
#682 |
Moderator
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...120161&page=42 ne moraš na dve strane pitat isto.. iste buš odgovore dobio i u onoj temi ![]()
#683 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
GTX-280 - Adekvatna zamjena
Pozdrav! Imam XFX GTX 280 koja ima TV-Out, koja kartica bi bila adekvatna zamjena (jednaka ili bolja) a da ima HDMI? Dvoglava riješenja ne dolaze u obzir! Hvala
#686 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
vidim ima se ...ccc nego sta see pravis koda neznas, sam kazes nista od dvoglavih i onda sta ti ostane gtx285 premala razlika znaci nista, ati 4890 slicne performanse isto nista, dakle ostaju ti samo 5850 i 5870 sto si i sam znao jer drugih jednostavno nema... ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kad vec imas para... Samo objasni što fali dvoglavim rjesenjima... Tj. GTX295, osim toga sto je omjer cijene/performansi viši nego kod GTX285 npr. |
![]() |
![]() |
#689 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako ti ne treba zvuk preko HDMI-a. Uzmi samo DVI-HDMI pretvornik i vozi! (trebalo bi raditi u 99.99% slučajeva) |
|
![]() |
#690 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ma neću ATI, only Nvidia! ![]() Dvoglava riješenja ne iz razloga što sam u praksi imao više problema neg koristi. Ide mi na živce ručno podešavanje 3D aplikacija (1 ili 2 GPUa), jer neke rade super u SLIu a neke preskaču, trzaju imaju artefakte. Barem mi je tako bilo kod prijašnje kartice 9800 GX2. Tadašnju 9800GX2 sam mijenjao za GTX280 jer je imala HDMI, a trebao mi je TVOut, sada je obrnuta situacija. ![]() Naime: Pitao sam iz razloga što nisam siguran dali GTX285 ima HDMI, pregledao sam par stranica, i svaka je na slici imala TVOut. Trebaju mi sljedeći izlazi: 1. DVI - Za Monitor 2. DVI - Za Projektor 3. HDMI - Za Plazmu Eto, sve rekoh. Pogledati ću detaljno ponude 285 koji proizvođač ima HDMI...! Hvala, te ukoliko ima još nekih prijedlog, dobro je došao. Edit: Evo, ja opet prekopao, i nisam našao nijednu GTX 285 da ima HDMI, neke imaju u natpisu po trgovinama, ali kad se pogledaju reviewu, na slikama je TVOut, a na kutiji piše HDMI!??! Link:http://benchmarkreviews.com/index.ph...1&limitstart=1 Al čini mi se da sam ja nešto zabrijao, DVI se da pretvorit u HDMI!!! Totalno sam to zaboravio, zato oni pišu HDMI, jer daju adapter. Koliko se gubi na kvaliteti time, nisam to nikada radio, pa ima li netko iskustva i da je mogao usporediti razliku, ili neke eventualne poteškoće s korištenjem adaptera? Hvala Edit2: Pfff, baš gledam, 295 na kraju ima sve što mi treba, i TVOut, i HDMI i 2DVI... Ali ako se sjećam po 9800GX2 imao sam neke probleme oko dualview-a, bilo je, ili radi jedna ili druga, više se ne sjećam... Joj, kasno je, ostavit ću razmišljanje za kasnije... ![]()
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 08.10.2009. u 23:18. |
![]() |
![]() |
|
|