|
![]() |
#631 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Molim te daj neki link, koliko je to novaca? inace to mi treba za 19" monitor [Samsung SyncMaster 970P] a procesor je AMD Athlon 3800X2... netreba mi previse za igre (odigram jednom mjesecno sebi nesto za gust, al nije to svakodnevno igranje)... al mi je bitno da brzo nezastari... Valjda sam dobro sve napisao... Inace ovo stara graficka je pocela bacat neke crte po ekranu, i sad odjednom nece vise komp da se upali...to se neda napravit? |
![]() |
![]() |
#632 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Stara grafička ti se neda popraviti, vjerojatno je krepala memorija. Što se tiče kartice, s obzirom na konfu ovo što sam ti ja predložio će biti overkill, a i tako si rekao da se ne igraš baš previše. Mislim da bi tebi onda bolje odgovarala neka Radeonka HD4770, em ima jako dobre performanse, em dosta malo troši. |
![]() |
![]() |
#633 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
U tom slučaju tvoja kartica je u vrh glave GTS250 za kakvih 800kn. Makar ni u tome ne vidim neki smisao,ali eto kad pretpostavljam da nećeš polovno. Ako misliš i to tržište istražiti,8800GT ili GTS sa 512 mb bi ti odlična bila. ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ZA 19" je dovoljna i 4670 iako i ja mislim da bi nešto polovno bolje bilo za tu konfu.
#635 |
Premium
|
nemam vremena za gledat polovno, ujutro to moran kupit i do 12 mora sve radit... Dajte neki direktni link u linksu i to je to... Ja sam mislio ovo uzet http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.806.440 |
![]() |
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Krivo si mislio. To je teški overkill kako za monitor tako i za procesor. Drži se naših savjeta.
#637 |
Banned
|
A šta očekuješ da ti ljudi kažu koji su tu po 4,5,6g osim da se tome nasmiju. Uzmi,ni manje ni više nego vrhunsku karticu koja je danas posve neisplativa kad je za 10 dana najavljena serija 58xx. Isto je i sa nvidijom i GT300.Šute,a kuhaju ju naveliko. ![]() Ne kupuj ništa preko one 4850 Battlestation edition,sa solidnim coolerom za 799kn,u linksu. Ili nekakvog nvidia pandana,tipa GTS250. Ako misliš ostati na tom skromnom procu i monitoru,sve drugo je čisto iživljavanje,i na 1600x1200 će dotične kartice odraditi vrhunski posao. |
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#639 |
Banned
|
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.806.448 Šta bi još,pusu?Šamar? 4890 znaš naći link,a lijen si naći GTS250 ili 4850. A mi blesavi još odgovaramo. Uzmi u obzir da ako ti je napajanje držalo 6800 da ne mora i ove dvije preporučene,to je čar nadogradnje,kupiš novu grafu i ne dočekaš ulazak u OS. ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Da ne budu sve preporuke crvenih ATI vragova ![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.584 Btw, zašto baš Links? Nemaš ni jedan drugi PC shop u blizini? Npr. uzmeš si u ADM-u ovu zvjerčicu: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6868 Od polovnjaka si malo poškicaj ovaj oglas ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=159903
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 21.09.2009. u 16:42. Razlog: dodane polovnjače |
![]() |
![]() |
#642 | |
Premium
|
Hvala svima. direktan link zato jer pisem sa kompa koji jedva radi i da mi otvori ovaj forum cekao sam ravno 35 minuta. Hvala na pomoci Citiraj:
hvala vam svima, nisam dovoljno strucan zato i trebam vasu pomoc Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 21.09.2009. u 17:21. |
|
![]() |
![]() |
#643 | |
Premium
|
Citiraj:
Kupio bi ju ja odma kad je ocito nema (nedostupna je) sad sam zvao i ADM i takoder nema ove koja je navedena u ovoj temi (GTS250) |
|
![]() |
![]() |
#644 |
Banned
|
Da,kvragu.Vidim sad gore piše Rijeka. Jesi ispitao koje su dostupne do nekakvih 1000kn,mrzim takve kupnje ali kad ti već treba sutra do 12h, što je na lageru,što se nudi ? Imat će na kraju tri preskupe kartice i biti ćeš prisiljen,odnosno biti ćeš - opljačkan,na našu ali vjerojatno još veću - tvoju žalost. Na takvim stvarima oni i mlate lovu i dižu,svatko tko zna kako IT firme posluju zna da prije rasprodaju trgovine po manjim gradovima nego u Zagrebu,što je logična stvar,makar i kontradiktorna,jer veličina trgovine i njena disperzija na broj potencijalnih stranaka ne idu proporcionalno i rezultatima. Tako Links u rijeci ima 10 grafa,prodati će 8,ostati će ti 2-3 modela koja ti ne odgovaraju apsolutno ničim,a sila ti je kupiti. Nije Rijeka pripizdina,ali kako sam i napisao - mrzim ovakve kupnje,kad za svoj novac objektivno nemaš izbora nego si se,silom prilika ili svojom voljom ograničio na jednu trgovinu. To ti kao ekonomist govorim,ne bi smio brzopleto reagirati za svoj novac,pogotovo jer ti je budžet u današnje vrijeme - pozamašan. Nije lako ni 100 eura strusiti na grafu,a kamoli 250+. Imaš pravo birati,pogledaj i druge trgovine ako baš ne mora biti Links. |
![]() |
![]() |
#645 |
Premium
|
A nekakav Sapphire (mislim 4770) od 819 kuna, ja ju na netu nemogu pronac jer ovaj komp umire... Nisam ni sam pametan, a moram diplomski do petka zavrsit i bas sad ta graficka umre... Bas sam pegula |
![]() |
![]() |
#648 |
|
Evo, ova je dostupna kod nas u RI: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.806.423 Možeš se još usput zaletiti do Ve-mila i do Netcoma pa vidjeti na licu mjesta što oni imaju od kartica koje su ti ovdje preporučene.
#649 |
Premium
|
Ja vjerujem da je taj Sapphire puno bolji od ove stare koja je crkla (GeForce 6800GS) a radila je pune 3 i pol godine.A gledajuc moje igranje i ona je bila dovoljna. Jos samo jedno pitanje. Jel bolje ta HD 4770 ili ona Alpha Dog Edition 8800GT iz oglasa? ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Banned
|
Hmm,rekao bih unatoč svemu,da je 8800GT taj XXX clockani,bolji performer u igrama,ili u najmanju ruku objektivno - podjednak. ![]() Naravno i jeftiniji 300kn. 4770 je nešto slabija od 4850,a osvrnem li se na Gilbertove usporedbe 4850 vs. 8800GT/9800GT, dojma sam da je to li-la. Ovisi kako u kojoj igri,ne bi smjela biti velika razlika. |
![]() |
![]() |
#651 |
Premium
|
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1011566 Evo jos ovo imaju u Vemilu u RI. Znaci ili to ili hd 4770 |
![]() |
![]() |
#652 |
Banned
|
Takvu sličnu je greg imao ako se ne varam,play! verzija,nešto drugačiji cooler mi se čini od ovoga,ali i ovo je super kartica. Osobno sam za nju - brža je od 4770,i razlika je premala u cijeni,da ne bi opravdala kupnju. |
![]() |
![]() |
#653 | |
|
Citiraj:
![]() UPDATE: Hebiga sve tri 8800 prodane, čovjek maloprije lockao oglas.
![]() |
#654 | ||||||
Skupljam pare za LCD :)
Datum registracije: Sep 2009
|
Koja Grafička kartica od Nvidia-e?
Ovako, imam: Matična: ECS A780GM-A (V 1.0) CHIPSET
Memorija: 2 GB DDR2 800 Mhz Procesor: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+ Prije nego što kupim grafučku bi kupio: 4 GB RAM-a i Phenom quad core proccesor (znaći samo bi nadogradio na matičnu) I sad ako možete da mi napišete koje sve grafičke od nvidia-e bi dobro radile na ovom (chipset-u) kompu. ![]()
![]() |
#655 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
kojeg fenoma? tj, pripazi jer mozes samo do 95W TDP-a ici, kako ovdje kazu. a od nvidije, ha.......... budget? ovako napamet ( ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#656 |
Skupljam pare za LCD :)
Datum registracije: Sep 2009
|
#659 |
|
|
|