|
![]() |
#17821 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17822 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Katastrofa Zdere, bar meni... dodjem tam, pol ekipe nema, i ova sacica kaj sam zatekel u kurcu: Jelc, Hammdija, Maher, Wolv, Gabre.. poslije je dosel i Daddy... lose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17824 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ko te šljivi šlaparošu, kaj nisi došel? ![]()
![]() |
#17826 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17828 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
meni su ždere bile ok ![]() najel sam se i napil sam se kak i svaki put, ležao sam superu na autu, nosio njegovu majcu i bio mu s ljamom izda na zadnjem sjedištu auta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17830 |
Super Moderators
|
Bilo je veselo u Routeu, Amdija je skoro silovao čupavog na klupi...bilo je grdo i za gledat a kamoli slušat to cičanje ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 26.09.2009. u 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17831 |
Guest
|
Šteta, bio sam dead tired poslije faxa i skakanja po šugavom gradu cijelo jutro pa sam otišao doma. -- Danas čevapi. Bemga, ajvar je jučer napravljen i konačno nagovorio staru da bum stavil ove godine ekstra fefača, tako da je ispao odlično. Žao mi je ikaj jesti na kaj ga nemrem stavit ![]() |
![]() |
![]() |
#17832 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Znaci Amdija je jos plodan. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17833 |
Super Moderators
|
To moraš čupavog pitat ![]()
![]() |
#17834 |
Prečupavi mod
|
Cim sam mu dal majicu poludijo je ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17835 |
Super Moderators
|
Pa da, našnjofo pesa i popizdio skroz ![]() Jel ostala ulegnuta hauba?
![]() |
#17836 |
Pod naletima kopita zla
|
ženo...bili smo kod bake do cca pol 11 pa nas je poterala ![]() ODMAH smo otišli u root i tam bili valjda do 1 dok nas konobarica nije poterala ![]() a jebi ga dao mi je majcu pa mi je postalo bolje pošto sam se smrzavao ko čkapi ![]() ma nije hauba ostala ulegnuta jer sam sjeo na rub tak da nisam težinu prenio na sredinu haube ![]() nema šanse da je nekaj bilo ![]() danas laganini...piletina, riža i mineralna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17838 |
Super Moderators
|
Da, da...Gabre je došel pokazat svoj gejfon, Vuco baciklo a Buljo svoje lepo gedžo-belo auto ![]() Danas laganica-sir, vrhnje i malo adidasa i raženog ![]()
![]() |
#17839 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sinoc je moja draga spekla kruh sa maslinovim, danas mi je pripremila manestru. Biti ce ovo vatreni weekend. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17840 |
Pod naletima kopita zla
|
doručak: dva sendviča sir, zimska i majoneza ![]() ručak: vratina, carso meso, čevapi, ajvar, tartar, paradajz, luk, paprika, krastavci, pečeni krupmir u onoj vrećici za pečenje, kola, merlot...isati idem spavati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17841 |
Super Moderators
|
Upravo ručno sflajšao 4 kile mesa (junetina+pu-ajcek ![]() Nekaj u vrećice pa odmah u škrinju za musaku, filanu ili sarmu a kila i pol se dinsta za bolognese pa budu danas špagači i kristalka. Ostalo po 35 deka u posudice pa u škrinju. Uz naporan posao se tak jasno troši Fresssh ![]()
![]() |
#17843 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Sinoć gurmanska pljeskavica kod Dede, tek sam se sad oporavio ![]() Bog blagoslovio njihovu kuhinju, suza mi krene čim se sjetim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17844 |
Super Moderators
|
Danas pohani pu-ajcek, pire i kristalka ![]()
![]() |
#17847 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#17848 |
Super Moderators
|
Danas šljakerski ručak-kruh, mesnjak, rajčica i Žuja ![]()
![]() |
#17849 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|