|
![]() |
#241 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
utopili se ovi u rijecini isto.....
![]() |
#242 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Najebala Rijeka pošteno ![]()
![]() |
#243 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovo je točno napola ![]() ![]() ![]() ![]() a on, siromak se usro, mislio da ću da ga bijem ![]() Izgubili smo, a šta sada. I dalje smo treći. A izgubili smo jer se i Pamić malo previše busao. Lokomotiva zabila gol nakon velike greške obrane i povukli se u bunker. Kelava je bio odličan, najbolji Lokos definitivno. Nema veze, idemo dalje. Varteks idući tjedan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#246 |
Super Moderators
|
A zakaj bi bilo prigovora na suce? ![]() Zaleđe se u međusobnim susretima svira samo riječanima, tak je to oduvjek ![]()
![]() |
#248 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Pa sad su pobjedili pa nisu suci krvi, a kad su u srijedu izgubili odmah suci a i protiv RB su suci bili krivi, čudno je to
![]() |
![]() |
#249 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kaj je netko mislio da će bit drugačije? Pogotovo nakon one kazne. ![]() Ja sam pogledao samo 1 poluvrijeme (trebao sam i drugo al nisam došao na drugo na vrijeme) i mogu reć iz par sudačkih odluka koje sam vidio na ponovljenim snimkama da su suci zakurac bili, obje strane zakidali, dinamu 2 akcije za redom suđeno zaleđe. Trebali bi naši probat eksperimentirat sa nekih 10ak sudaca? ![]()
![]() |
#252 |
Super Moderators
|
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Žao mi je uopće što su ga dali Lokosima, bolji je i od Lončarića i od Butine, vjerujem da bi s njim na golu ove godine prošli u Europi. Kaj u tom Dinamu nitko osim Moralesa ne zna izvoditi prekide? Mislim, ono, čovjek ih dobro izvodi, ali zar mora baš sve i sa svih strana. Ionak slabo trči a ovako mu polovica otrčanog otpadne na izvođenje prekida ![]() I ne znam zakaj tog Kramarića forsira. Mislim, dečko je ok, ali nisam baš vidio da je nešto puno pokazao, a igrao je dosta u HNL-u ove sezone.
![]() |
#254 |
Super Moderators
|
Pa, forsiraju i nosonju a pokazal je još manje ![]()
![]() |
#255 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#256 | |
Premium
|
Ma je, al ak ne bu igral ne bu ga mogel ni prodat nikome ![]() Nosonja je jak ko bik, ne znam zašto se više ne koristi tim svojim adutom. Citiraj:
Mandžu je trebao prodati već ovog ljeta, ni on se nije iskazao u ključnim euro utakmicama. A osim toga dao mu je sve ovlasti u momčadi - igrači loptama traže njega i kad trojica igrača budu u izglednijoj situaciji. Dok se sve odigrava na Mandžu nitko drugi od napadača neće doć do izražaja.
![]() |
![]() |
#257 |
Super Moderators
|
Ma daj molim te...pa Tadić bi pogodil ono kaj nosati zapuca ![]()
![]() |
#258 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#259 |
Super Moderators
|
Balaban ![]()
![]() |
#260 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Super Moderators
|
![]() |
#263 |
Super Moderators
|
Bil je i nekakav skandinavac al se nikak nemrem sjetit kak se zvao...
![]() |
#264 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#265 |
Super Moderators
|
![]() |
#266 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#268 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
|
Ma daj molim te, pa taj nije mogao gola zabiti ni na treningu. Mene samo živcira kaj forsira nosonju i Mandžukića kad se iz aviona vidi da im je od one tekme u Salzburgu forma u silaznoj putanji. Slepička je pak u prvestvo krenuo s 2 gola i 4 asistencije nakon dva kola i od onda jedva da igra. Ne kužim to, trebao mu je dati malo više prilike a ne samo garbage time. A i čini mi se da si trener tek skuplja europsko iskustvo ![]()
![]() |
|
|