|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ne bi Diamond uzimao, em ima mali ekrančić em nema hw tipkovnicu. Prelazak s iPhonea na tog je ko s konja na magarca. HTC Touch Diamond 2, Touch Pro 2 ili najbolje HTC Leo kad dođe je jedino što bih uzimao u obzir kod WM telefona (oke i Xperiju), ostalo nema šanse. Btw budi seksi i kul i uzmi Samsung i7500 Galaxy, novi (doduše s pretplatom) je 1000 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ako meni može neko pojasnt za što vam ili ti je potreban toliki ekran šta radite da vam je potreban toliki ekran i zbog čega ste spremni teglit toliku kapulu od mobitela okolo |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pijem samo KAJ
|
kupio ganc novi MDA compact IV za 2k kn. Sad mi jedino nije jasno kako moj ima 192mb RAMa kad u gsm areni ko i svugdje gdje sam citao ima 128MB ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
lip telefon sad ODMA na xda i pukni neki dobar rom đta se ekrana tiče, jebiga, navikni se jedina prava konkurencija za iphoneov touch screen je htcov hero uživaj u svom novom mobu javi ako ti treba navigacija poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pijem samo KAJ
|
sad sam izbacio onaj faknružni rozi t-mobileov touchflo i stavio sam od diamonda. Ovo kaj se tice ROM-a to neznam jer sam jos novi u wm platformi. Ako imas volje objasniti slobodno me dodas na msn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|