|
![]() |
#17731 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer sam bio u berbi kod svojih u zagorju. Čim smo došli dočekala nas je šunkica i sir. Poslje prvog vinograda doma je bilo pohane piletine i pečena purica. Nakon drugog vinograda odradili smo roštilj + pomfit te naravno domačeg paradajza u izobilju ![]() Sve je to popračeno s popriličnom količinom gemišta i crnog vina. P.S imaju cca 20ak zekana za koje se premišljaju dal da ih pretvore u gulaš ili da ih imaju kao ljubimce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17732 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17733 |
Guest
|
Jučer bila svinjetina i veprovina ispod peke. Uff. Bilo tako dobro da sam već počeo razmišljat da vratim u funkciji dimljak u sobi, te napravim veliki roštać da mi stane i peka ![]() |
![]() |
![]() |
#17734 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uf, za par dana punica i ja potamanili pun veš-lonac ![]() ![]()
![]() |
#17735 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Danas fazol i rebra ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17738 |
Super Moderators
|
![]() |
#17739 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Budem vidio jer se još suši. Bilo bi već suho da se nisam sa ženom vratio iz šopinga i išao raditi većeru. Sinulo mi još u dućanu da bih mogao napraviti burek za večeru koji je maloprije bio gotov. Uglavnom kupio listove za savijaču, 80 dkg faširanog i operi Miško. Sad nemremo disat. Žena veli da joj se spava, ali se nemre dignut do kreveta. ![]()
![]() |
#17740 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pizzerija Mozzarela na Ilici (na "križanju" Slovenske i Ilice). Pizza san sebastian: rajčica, sir, šunka, šampinjoni, paprika i vrhnje. Capricosa: rajčica, sir, šunka i gljive. Uj ja i kolega je dobio polovicu od te dvije pizze...predivno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17741 |
Super Moderators
|
Ja sam trebal sa matorim na gablec u Baschieru ali me mrcina zajebala, sad vadim iz škrinje vratinu pa bude ona na naglo, pomfač i ajvar ![]()
![]() |
#17742 |
Super Moderators
|
Budući da me Hammdija i još par forumaša maltretiraju svakodnevno ide lista za Ždere (25.09) Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher RAK Wolverine vga killer dalje se dopisujte ![]()
![]() |
#17743 |
Guest
|
Danas od starih palačinaka, napunio ih sa sirom i zapekao sa malo vrhnja i češnjaka. Mljac! |
![]() |
![]() |
#17744 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() mmm http://www.coolinarika.com/repositor.../102774/blowup edit: evo jedva dišem...
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 18.09.2009. u 13:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17745 |
Super Moderators
|
JUčer sam se ubil sa purećim krilima na naglo i pireom, danas budem ostatak mesa uvalil u rizi-bizi ![]() Za desert čokočadni kolač sa jabukama i rogačem ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 19.09.2009. u 01:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17746 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() 1. Pizza domesticus vulgaris 2. Pizza domestikus vulgaris PS. kad sam pisao onaj post, pizza domestikus je bila uguglana na prvom mjestu - (sad je pala na treća mjesto) a "vodstvo drži" pizza domesticus ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17747 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Ova druga je baš vizionarska ![]() Meni još uvijek Pizza ala brutalla, vec spominjana i svijetski poznata ![]() (evo pijem vodu na kanistre sad..uzas)
![]() |
![]() |
#17748 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Prepelice pečene
Odličan recept za dvije osobe / 90 minuta. ![]() Sastojci: 4 prepelice (oko 30 dag) 5 dag pilećih jetara 5 dag crvenog luka soli i papra po želji 5 dag suhe slanine sok od jednog limuna 0,5 l ulja Priprema jela: Prepelice oslobodimo od perja pa spalimo paperje. Ostružemo ih, operemo i dobro osušimo čistim ubrusom. Pileća i prepeličja jetra operemo, osušimo pa sitno nasjeckamo. Ostale iznutrice bacimo. Crveni luk očistimo i sitno isjeckamo. Dodamo ga na nasjeckana jetra, posolimo i popaprimo po želji. Smijesu izmješamo dok se ne ujednači. Unutrašnu šupljinu prepelica nadijemo smijesom. Obložimo ih slaninom, poprskamo sokom od limuna i nauljimo. Pečemo u poklopljenoj posudi za pečenje, u ugrijanoj pečnici. 70 minuta na teperaturi od 150*C. Poslužimo toplo. Kod pripremanja prepelica i jarebica računamo po osobi 2 prepelice, a jednu jarebicu za dvije osobe. Po ovom receptu možemo pripremiti šljuke, divlje golubove, grlice, jarebice... Kao prilog možemo koristiti povrće ili gljive.
![]() |
#17749 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
zasto imam osjecaj da znam zasto su kupil onu zracnicu ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17751 |
Super Moderators
|
Danas juneći odresci dinstnani sa lisičicama i vrganjima na saft i domaći njoki. Šalata od friškog crvenog zelja. Kolač. Žuja ![]()
![]() |
#17753 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17754 |
Super Moderators
|
A gdje ti je Buljo?
![]() |
#17756 |
Super Moderators
|
![]() Lista za Žderonje: Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher RAK Wolverine vga killer Buljo trouble
![]() |
#17757 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#17758 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17760 |
Super Moderators
|
Danas Octopus vulgaris ilitiga ružni glavonožac ![]() Klasika-pol dana je u maslinovom sa začinima, onda pršut i sir u vugla pa u pećnicu sa krumpačem-zdravo seljački ![]()
![]() |
|
|