|
![]() |
#271 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
navest ću samo 4 primjera da nije baš tako, i to tekme gdje je igrala samo pobjeda ![]() Hrvatska - Jugoslavija 2:2 - odlučujuća utakmica za plasman na Euro 2000 Hrvatska - Australija 2:2 - odlučujuća utakmica za plasman u osminu finala na Svjetskom 2006 Hrvatska - Ekvador 0:1 - odlučujuća utakmica za plasman u osminu finala na Svjetskom 2002 Hrvatska - Turska 1:1 (1:3 pen) - znamo dobro kaj je to bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nemam neki dobar feeling, ali ipak se nadam dobrom rezultatu - to bi u ovoj situaciji i trenutačnoj formi bio i bod. Iskreno bih najviše želio da ih rasturimo i ponizimo makara i ne išli na SP ![]() Zanima me kako ćemo započeti tekmu? Miriše mi na ovaj sastav: Runje - Srna, Šimunić, Križanac, Čale - Rakitić, Vukojević, Kranjčar, Pranjić - Olić, Eduardo. Možda umjesto Čale Pokrivač (igrao je prije beka) ali sumnjam jer nije baš igrao u zadnje vrijeme, i možda umjesto Rakitića Mandžukić, mada ne vjerujem da bude Bilić toliko hrabar. Možda čak i sa dva zadnja krenemo pa bude Leko umjesto Rakitića ili Pranjića? Ne bih baš bio Biliću u koži ![]()
![]() |
#275 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
To stoji, samo što se otad situacija dosta promijenila, ne u našu korist. Ne sumnjam da ih možemo dobiti, ali obzirom na formu većine igrača i na formu engleza, to je malo vjerojatno. Ako svi odigraju na visokoj razini, sve je moguće. Možda i treći engleski golman da impuls našima ![]()
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja isto imam dobar predosjećaj i nadam se da nam se dve loše tekme ne mogu zalomit. Englezi su kikseri i možda se oni sad "nabrijavaju" na nas ali u njihovim glavama smo mi već dobivena stvar. Bio kako bilo, siguran sam da jedan naš igrač danas bude utrpo gol Englezima ![]() A zadnji put za pobjedu Hrvatske na Wembleyu - koef. je bio 6.30, ja bacio 20 kn u Supersport i fino se počastio za vikend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Šanse za pobjedu su nam stvarno minimalne, nekih 10ak posto. Ali ako Bilić i ekipa uspije pobijedit, onda su stvarno bogisus nogometa. ![]()
![]() |
#281 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Englezi nisu nepobjedivi , štoviše jadno su igrali protiv Slovenije i Andore ! Naši igraći trebaju biti pametni i ne nasjedati na njihove provokacije kojih ne sumnjam da će danas biti i to dosta ! Trebamo izbjeći crvene kartone u današnjoj utakmici , odigrati čvrstu obranu a imamo Olića i Pranjića koji su vrlo brzi i treba ići na kontre . Nadam se da Šimunić danas neće nikoga rušiti u našem šesnaestercu (to mu je obiičaj) i trebamo igrati sa srcem i ponosom pa makar i izgubili . |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 09.09.2009. u 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Aaaa...koji su zicer fulali ![]() ![]() Fak, DVA zicera...
![]() |
#287 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Ovo je bilo blizu :S. Ukraina je mogla zabiti u zadnjoj minuti. Sada znam kako su se Rusi osijećali dok smo mi igrali ![]()
![]() |
#288 |
Super Moderators
|
Šteta, barem tri krasne šanse su usrali...
![]() |
#290 |
Super Moderators
|
Gdje su sad svi oni koji su pričali o dogovaranju i puštanju? Evo vam sad kladare ![]()
![]() |
#293 |
|
Lol Šimunić s aviona se vidjelo.
![]() |
#297 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 09.09.2009. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
|
Zbilja loša igra, ko da dinamo igra. Spašava nas jedino golman za sad.
![]() |
|
|