|
![]() |
#2311 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ceki, znam da si Đu pa sam ti našel jednu jeftinu u Metrou ![]()
![]() |
#2312 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Hahahaha ![]() ![]()
![]() |
#2313 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čuj, bolje išta nego ništa. Naš admin je po sljemenu bicikliral bez kacige i pokušao utvrditi jel je jača njegova glava ili drvo-pogle na kaj sad liči ![]()
![]() |
#2314 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Idem i ja, moram dovuć Bulju do tunela.
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#2315 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Nemrem ju nigde nać doma, moram pitat suseda di je. Ak se nađe, uzmem ju u nedjelju na vožnju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
@ Vuco Mozda necu imati ultimativni maksimirski FS kruzer kao neki, ali spimpat cu starog rigida, steel is real! Samo jos moram podesiti sajle, preslab sam za single speed ![]()
![]() |
#2319 | |
Moderator
|
Vuco uvijek ide brzo dole ![]() Citiraj:
![]() ![]() Kaj te zanima, ja bio par puta, s time da sam se ja spuštao do Ponikvi, a onda do Glavice/Dubravice.
![]() |
![]() |
#2320 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
ma ja tamo idem vec 4 dan za redom pa da pitam ima tamo koga sa foruma ![]() btw ja isto idem skroz gore do kraja ceste di pocinje sljunak ... odmah poslje skretanja za planinarski dom .. danas cu se odvest i do njega ... oko 6 sam gore ![]()
![]() |
#2321 |
Moderator
|
Pa Zelena magistrala je početak par puteva prema vrhu, ali meni se lijepše spustit tamo, da kraj vožnje bude kod Ponikvi, a onda se može i planiraskim putem do Glavice ili Dubravice ako se krivo negdje skrene. Samo, ako se ne varam, tamo je negdje streljana ili vojarna ili neš kod Vrapča ![]() Kak je uopće kad se ide od Ponikvi prema vrhu ? Jel se može normalno pedalirati ili su nagibi malo jači ?
![]() |
#2323 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() Tema o kupnji bicikla me podsjetila na moj Peugeot MTB iz 90-e koji je jučer dobio novu felgu i vraćen je u pogon nakon godinu dana mirovanja. Bit će i nove gume koji dan...pa me zanima tko još vozi oldtimer bike kao ja....19 mu je godina! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
ooooooo ja sam mislio da imas nesto starije nego sto sam ja imal. Naime kad smo kod jenog lika radili kroviste na tavanu sam našao stari Steyr (štajer po domači ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
ex manki1
|
Nisam "mogel" stavit u temu o kupnji bicikla jer ovo nema veze sa kupovinom novog bicikla već o posjedovanju starijih bicikala.... Sjetim se te 90-e kad sam dobio MTB za 1.000 maraka i još su mi se ostala djeca rugala na foru "kakav je to bicikl...nema ni blatobrane a košta toliko para"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Moderator
|
Jep, tak sam negdje rekao Rudarima i MIK-u ![]() Rudara ide 2 ili 3, vidjet će još. Malo im je stiska s vremenom a ne znam kak je drugima. Ja sam svijestan da ću biti 4-5 sati na bajku otprilike, tako da se znate i drugi orjentirati ![]() Tko god drugi hoće, može s nama. Tempo će biti prilagođen najslabijem prilikom uspona tako da straha nema. Možda bum baš to ja ![]() ![]() Buljo, ti imaš moj broj moba, ja imam tvoj i MIK-ov te Salvarezov. Ako bude problema, cimajte ![]()
![]() |
#2328 |
ex manki1
|
![]() Htio sam nakon započete teme navesti forumaše da objese slike svojih bike-ova...nešto slično kao tema sa radnim mjestom....ali politika foruma je očito da je bolje imati 60 stranica svega i svačega pa odustajem od toga....jer je tema CUT/PASTE ovamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Moderator
|
Već su dečki stavili svoje bicikle ovdje ![]() Ovo nije forum za bajk, tako da nije potrebno imati 3 topika za bajkove. Vidiš da koristimo ovu temu za sve - preporuke, probleme sa bajkom, dogovore za vožnje i slično ![]()
![]() |
#2330 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mislim da na kompjuterskom forumu takva tema bas i nije potrebna, al dobro... od drugog tjedna eto i mene za pedalirung, nemojte se sada razbolit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2331 |
ex manki1
|
Čuj u jednom djelu se slažem da nije tema za ovaj forum....zato i jest stavljeno pod svaštara....al zato bi ovakvi postovi trebali biti preko pm....a i kad pogledam 60...strana....hm zanimljivo za one koji od početka prate temu. Whatever....idem van iz ove teme(jer ne kupujem bike kako tema glasi). Uživajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2332 |
Moderator
|
Ne vidim problem. Ja kada sam kupovao svoj bajk u 4. mjesecu ove godine, pročitao sam cijeli thread, a imao je oko 40-ak stranica ako ne i više (s time da ja imam postavku da 1 stranica ima 40 threadova). Tko želi - može puno saznati ![]() @ Renesis Čekamo te ![]()
![]() |
#2333 |
ex manki1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vratio se doma ![]() Uzbrdo kao što sam i rekao od mene 0 bodova al zato nizbrdo od ostalih 0 bodova ![]() Svi koji su me prestigli nizbrdo su pali ![]() ![]() ![]() Ajde da sad čujem kome idu kotači u osmicu?
![]() |
#2335 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
zamolio bi vas koji se malo kontate u bicikle da mi kazete jel valja sta ovo. kellys cross country xc magnus ima shimano lx mjenjac,na kormanu pise ritchey pro,neki ultra form pro sic (to je ono sto sam procitao s njega hahaha)... http://www.imagesforme.com/show.php/...03496.JPG.html bicikl sam vozio dobar mi je i dobijem ga za sitne novce... hvala lijepo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
Moderator
|
Ovo danas je bila živa komedija. Svi su popadali osim Bulje (koji je komatozno spor na usponu), ja sam samo drvo pobrao neko omanje ![]() ![]() zlobec kamikaza ![]() ![]() Al bilo je jebeno, j-e-b-e-n-o. Samo 57-ica nije za xc spust, pogotovo ne prvi. @Buljo Znaš kaj je najgore ? Nikome kotač ne ide u 8-icu. Meni kočnica šljaka iako sam savinul bužir kod ulaska u drvo.
![]() |
#2338 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Da da, bilo je dobro. Rudari su dobili po pici, zvijezda Bojan je raskopan i jedva nas je dopeljal doma. Kotaci ko novi, ni liza nema na njima. A čini mi se da bi Buljo moral malo smrsavit, nekak teško ide na uspon, valjda ga masa jebe. Moram ic koljeno liječiti, sav sam nekak raskopan. Ajde bar nije biciklu nis. A zlobec lik kakvog nema, bar nas je dobro nasmijao . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2339 | |||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ja da sam na tvom mestu bi si prvo pogledal kaj ti je sa prednjom kočnicom. Ne grize ti nimalo.
![]() |
![]() |
#2340 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
1000kn bicikl nije vozen 1000km,tj ja sam presao pola.ahhaha eo ovaj sa linka http://www.bikea.hr/index.php/bicikli.html |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|