|
![]() |
#17611 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas mi je dopizdilo pa sam napravil sataraš, rižu i četri komadine "lažnog" bifteka...žena nije imala razumjevanja kaj sam zasral sa suđem kuhinju koju je tek oprala i na kolenima je išla za mnom i lijepo me zamolila da joj se na bar dva dana izgubim iz kuće da se može nekaj napravit ![]()
![]() |
#17612 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
subotnja pizza - jednom već spomenuta - Domestikus Vulgaris samo je ovaj put umjesto vajdine domaće kobasice, zaslađena sa PIK ovom XXL čajnom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17613 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Više mi se ne jedu školjkice. Sutra malo ribu na gradele šta sam večeras ulovio i lagano bevandica. Mislim da bi ovako mogao živjeti 11 mjeseci u godini, a onda 1 mjesec na posao. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17614 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Usput, danas, tojest jucer sam cijeli dan pekao paprike za ajvar na kotlu, 75kg paprike...i strusio skoro gajbu piva...i jos cuclam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17615 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
nama je moja mama dala onaj elektricni rostilj koji je malo nagnut i ima poklopac. kao, njoj ne treba pa evo nam ga. TO JE ZLO ![]() od kad to imam skoro svaki dan jedem tople sendvice. :P za dorucak umjesto npr zobenih pahuljica ![]() i sad razmisljam kaj bum za rucak. mislim da ce past picek i krumpir. i zelje na salatu ![]()
![]() |
#17616 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17617 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Danas, jedna fina domaca Musaka. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17618 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jučer cjelodnevno ubijanje u grahu koji je stari radio po nekom vojničkom receptu. Klopa za prste polizat ![]() Za doručak domaća šunka i paradajz s kruhom, za ručak će uskoro lazanje ![]()
![]() |
#17619 |
Super Moderators
|
Ja sam zvadil jedan domaći čiknšit, nabil bum mu jabuku u prkno pa u pećnicu sa krumpačem ![]() Raženi, kristalka i hladni Fresssh ![]() Ustvari-ostala mi je jedna litra nekakavog slovenskog kiseliša od rizlinga kojeg inače koristim za vajn-gulaš i pac...možda ipak njega iskoristim za gembač ![]()
![]() |
#17620 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
evo danas u onom cudesnom pizza-peku sam slozio hobotnicu s lukom, krumpirom, cesnjakom, paradajzom i 3dl bijelog vina za apiritiv malo domaceg proseka...
![]() |
#17622 |
Super Moderators
|
Ja se ubio ko zadnja njasvi...domaći ćiknšit je mrak ![]()
![]() |
#17624 |
Super Moderators
|
Danas malo rajčice na šalatu, ostatak ćiknšita i mlinci na masti od pečenja ![]()
![]() |
#17625 |
Guest
|
Danas "samo" salata. Kukuruz, Crveni grah, lignje sa češnjakom, malo octa i maslinovim uljem. mljac. Baš njupam sa kruhom i slanim incunima! |
![]() |
![]() |
#17626 |
Super Moderators
|
Lagana večera-sir, vrhnje i malo adidasa za šmek ![]()
![]() |
#17627 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
2 slajsa špeka (sitno nasjeckan), 3 prsta jegera (isto tako), 1 kapula, 1 kom sira Buco - sve to bacio na malo masti i nakon 5 min cvrčanja na vatri, to lijepo učvrstio smjesom od 6 jaja,soli i kotany začina za pizzu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17628 |
Super Moderators
|
Skočio sa matorim na klasični gablec-šiš i obični ćevapi, luk, lepinja i Žuja ![]()
![]() |
#17629 |
PizzoZder
|
Evo ja uz tekmu bogami poZderao cijelu pizzu. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17630 |
Super Moderators
|
Ja sam poučen iskustvom jeo prije tekme...na svu sreću...
![]() |
#17632 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobro da nije s tobom bio netko iz demolition squada, osto bi dinamo bez Lige UEFA-e. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17633 |
Super Moderators
|
Danas pizza ![]() Moja strana klasika-rajčica, šunka, špek, domaći feferoni, malo svježe paprike i dekorirano parmezanom sa kiselim vrhnjem i chilijem+par maslina ![]()
![]() |
#17634 |
PizzoZder
|
Ja sam stuko bolonjez, sada mrknio jedan homemade Tiramisu, cekam kavu, pljuga spremna. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17635 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
U zadnjih 5 dana: sve šta se na bengi može nabaviti i probaviti,kebab,doner kebab,durum kebab,šiš kebab,kebab na milion načina,Burger King,fish & chips....i na povratku naravno sve što majka benzinska podari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17638 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17639 |
Super Moderators
|
Krrumpač-šalata je ok. Papaline isto-možeš ih jest kao čips i ne razmišljat o kostima ![]() Danas paradajz-juha, pire i pohanci od dobrog starog pu-ajceka. Kristalka, raženi i hladni Fresssh ![]()
![]() |
#17640 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Krenimo redom: Petak - grah s kranjskim kobasicama i salata od luka. Obožavam to. Subota - rođendan, pizza, neka torta. Subota - gemišt 15+, Jägermeister 3, orahovača 6, šljivovica 1, tequila 4, pivo 1 - dolazak od grada do kuće ličio je na scene horor filmova Nedjelja - ćevapi, pljeskavice, juha, pečeni krumpir, pečena piletina, kupus salata, paradajiz salata, kiflice, rolat s bananama, grožđe Nedjelja - opet rođendan pizza. S tim da na jedan rođendan nisam otišao jer nisam stigao, a danas ne znam kako se zovem od alkohola i hrane. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|