|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
![]() PC Moding |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
lijepo je......ne bavim se nikakvim modingom al recimo ja bi još izrezo neki simbol ili nešto što ti se sviđa tamo gore desno (ako se može) i iza toga nekako staviti neonku....čak možda neko indirektno svjetlo da ne bude jako upadljivo....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Evo jos dvije slike znam da trebam kablove poslozit ali gdje ih sakrit.Evo jos dvije slike jer mi nije htipo uploudati. http://img17.imageshack.us/i/dsc03625k.jpg/ http://img198.imageshack.us/i/1000636zbr.jpg/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Mislim da bi dobro došla još koja slika da se vidi više detalja da ti ljudi mogu preporučit šta još napravit. A ovo šta se vidi lijepo izgleda.
![]() |
#6 |
Premium
|
Stavit cu kad donesem digitalnu da bilo je u planu nesto izbrusit na plexsiju i oko plexsi da dam na crtanje koda se vatra uzdiže,tako i naprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
bit će da je......obično smo po modovima navikli gledat neko vodeno,po mogućnosti da je unutra neka fluorescentna tekućina al ipak smo u hrvatskoj,ne treba pretjerivat,meni je i ovako lijepo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ja vodeno necu stavljat imao sam od zalmana ventilator za procesor ali sam ga prodao koliko para toliko muzike. bit ce toga jos kasnije.Samo me zanimalo trenutno odgovori pa cu kasni je dalje sredivat. Je paint brush ali lik nije stavio nista laka pipnes izgrebese to ce morat sve na novo.Prvi puta radim moding pa komentari kakvi su za početnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne kužim, što je tu moddano? To što si stavio UV neonke? I btw, uv neonke stavljaš negdje sa strane da se ne vide, svakako će uv reaktivno kablovinje reagirat na uv svjetlost.
![]() |
#13 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Kućište iznutra je totalni luna-park i prekičasto za moj ukus (ljepše bi ti bilo da su neonke negdje diskretnije zbuksane i da je sve u istoj boji a ne ovako u svim duginim nijansama - od plavih i ljubičica neonki do mutantno zelenih i plavih uv-reaktivnih kablova i kričavo crvenog venta) ![]() ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 25.08.2009. u 08:29. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|